We werden heel goed geholpen door Natasja. We hebben meerdere keren contact gehad via de telefoon en ze heeft ons hierdoor heel goed kunnen helpen om onze reis te maken zoals wij hem zouden willen. Oo... Vis mer

Selskapet har svart
Wij hebben de communicatie voor en tijdens de reis als goed ervaren. 😊 De reis was super goed verzorgd en liep allemaal goed.👍 Alles was goed op elkaar afgestemd taxi boot en tussenvlucht.�... Vis mer
Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Nieuwstraat 64, 7411LN, Deventer, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Bereikbaarheid en snelheid van reageren was erg goed. Reistips, accomodaties en excursies waren top.
Punten ter verbetering: Accomodaties in Bangkok was wat ver van de metro en communicatie per mail was soms wat warrig vooraf aan de reis.

Svar fra AsiaDirect
Spannend zo'n reis, 1e keer dat we dit zo doen,een dagplanning. Best wat getwijfeld en uiteindelijk is het toch de allereerste reisplan geworden, die konden we niet uit ons hoofd krijgen. Hadden contact met 1 dezelfde persoon 'Rene' en die heeft op alles antwoord gegeven en suggesties waar nodig. En we hadden veel vragen😏 Vakantie staat nu vast en hebben er heel veel zin. Contact was erg fijn en snel, je merkt dat dit een goed georganiseerde club is en dat geeft vertrouwen.

Svar fra AsiaDirect
Alles was goed geregeld , reis , gids, hotels en goede communicatie. Was heerlijk om niet alles te hoeven regelen . Mooie plekken gezien die minder toeristisch waren

Svar fra AsiaDirect
We hebben een prachtige rondreis gemaakt door Thailand, die door Tom van AsiaDirect tot in de puntjes was georganiseerd.
De hotels waren prachtig en de activiteiten heel leuk en gevarieerd. Wat ons echt rust gaf, was de perfecte logistiek: bij elke aankomst stonden de chauffeurs al netjes klaar voor de transfer.
Wij kunnen AsiaDirect aan iedereen aanbevelen!

Svar fra AsiaDirect
Wat een mooie reis en wat was het goed georganiseerd. In 16 dagen hebben we veel gezien, de Thai zijn super vriendelijk, eten heerlijk en een heel mooi land. Een aanrader.

Svar fra AsiaDirect
We hebben voor ons gezin met aanhang gekozen voor AsiaDirect en dat heeft ons helemaal ontzorgd voor deze reis naar Thailand. Online geregeld met toch de nodige persoonlijke contact momenten en via wattsapp steeds goed bereikbaar.
Waar wij het fijn vonden was alles geregeld en daar waar we alleen vervoer en logies zochten hebben ze dat voor ons geregeld, zodat we een mooie mix hadden tussen zelf dingen ondernemen en plannen en een relaxte tour met gids en chauffeur.
Ik zou een volgende reis naar Azië met gerust hart bij hen boeken.

Svar fra AsiaDirect
Een dikke 10 voor Asia Direct. We hebben een rondreis gemaakt door Thailand met al onze wensen erin verweven. Alles was tot in de puntjes geregeld door Michel en de accomodaties waren top!
Ook de ‘vaste’ chauffeur de eerste week was top. Ik zeg volgend jaar weer ☺️😎

Svar fra AsiaDirect
Wij hebben voor de 2de keer een reis laten organiseren door Asia Direct. Het contact met Tom Manders was vanaf begin af aan prettig, persoonlijk, helder en snel. Goede adviezen, flexibel in het aanpassen van onze wensen. Het reisprogramma was spik en span, de vouchers, de informatie voorafgaande aan de reis en de nazorg. De reis zelf (naar Sri Lanka) was fantastisch. Het land, de mensen, het eten, de natuur maar ook zeker de gids/chauffeur die ons is toegewezen. Deze gids, Ruwan Sumudu, is de beste die we ooit op dit soort reizen gehad hebben. Betrouwbaar, niks was te gek voor hem, pro-actief in het wisselen binnen het programma omdat 'dat beter was ivm het weer', humor en gewoon heel prettig in de omgang. We geven deze reis, inclusief de verzorging en de gids een dikke 5 sterren. Ga je naar Azie? Laat Asia Direct dit regelen dan hoef je je nergens meer zorgen over te maken!

★★★★★
Een reis die veel meer werd dan zomaar twee weken Thailand
Samen met mijn twee dochters wilde ik deze zomer niet gewoon “op vakantie naar Thailand”. Ik kende het land al van vroeger en wilde hen laten beleven waarom Thailand voor mij zo bijzonder is: de mensen, de natuur, het eten, het avontuur en vooral het gevoel van vrijheid.
Vooraf heb ik verschillende reisorganisaties gecontacteerd. Bij AsiaDirect had ik vanaf het begin het gevoel dat Michel echt luisterde naar wat ik zocht. Geen standaardrondreis uit een brochure, maar een reis die bij ons drieën moest passen.
En dat is uiteindelijk ook precies wat het geworden is.
Van Bangkok en Ayutthaya naar de River Kwai, bijzondere dagen bij Wildlife Friends Foundation, wilde olifanten in Kui Buri en uiteindelijk enkele heerlijke dagen aan zee in Pranburi. We hebben gefietst, gevaren, geklommen, gelachen, gezwommen, dieren van heel dichtbij meegemaakt en soms ook gewoon helemaal niets gedaan.
Niet ieder hotel of ieder onderdeel van een reis hoeft perfect te zijn. Ook wij hadden onderweg dingen waar we kritisch over waren en die feedback heb ik regelmatig met AsiaDirect gedeeld. Wat ik daarin juist erg waardeerde, was dat er altijd geluisterd werd en dat feedback serieus werd genomen.
De begeleiding en organisatie waren uitstekend. Transfers stonden klaar, chauffeurs en gidsen waren betrouwbaar en vaak ontzettend fijne mensen, en wanneer we tijdens de reis iets wilden aanpassen of navragen, konden we steeds terecht bij AsiaDirect en hun lokale partners.
Een mooi voorbeeld was dat er kort voor vertrek nog iemand bij een deel van onze reis aansloot. Ook dat werd snel en zonder gedoe geregeld.
Maar uiteindelijk herinner ik me niet de vouchers, transfers of hotelreservaties.
Ik herinner me vooral mijn twee dochters die samen met mij dingen deden die we thuis nooit zouden meemaken. De lachbuien, de dieren, de jungle, de rivier, de uitzichten en de momenten waarop je denkt: dit gaan we nooit meer vergeten.
En dat is misschien het grootste compliment dat ik AsiaDirect kan geven:
jullie hebben ons niet alleen van plek naar plek gebracht. Jullie hebben mee geholpen een herinnering te creëren die niemand ons nog kan afnemen.
Dankjewel Michel, AsiaDirect en iedereen in Thailand die daar een stukje aan heeft bijgedragen.
Wij zijn nog maar net thuis… en Thailand 2027 begint eigenlijk nu al een beetje te kriebelen. 😊

Svar fra AsiaDirect
We weten in ons gezin bijna altijd wel wat we willen, alleen het voordeel van een totale pakketreis is voor ons toch groot. Alles is geregeld, als er iets is dan kun je altijd terecht bij de organisatie en je bent gewoon geen tijd kwijt aan zelf zaken coördineren zodat je volledig van je vakantie kunt genieten.
Asia Di-Rect, vooral Tom heeft ons fantastisch goed geholpen. Het boeken ging zo snel omdat we natuurlijk al ingelezen en voorbereid waren, maar later kwamen er toch wat kleine details naar boven waar Tom ontzettend goed in heeft kunnen schakelen en ervoor gezorgd heeft dat we de vakantie van ons leven hebben beleefd. Het was geweldig!
We hebben zo’n mooie mix aan avontuur beleefd, geweldige steden zoals Singapore en Kuala Lumpur, maar ook de authenticiteit van een dorp als Malak en de vibe in Penang waren geweldig. De jungle, waar je drie dagen lang volledig klam tussen de dieren en schitterende natuur loopt en daarna weer naar de Highlands, waar het dan lekker afkoelen is en de theevallei enorm indrukwekkend is. We hebben afgesloten op de Perhentian Islands en dat was echt een tropische droom.
Kortom, een super vakantie en alles perfect geregeld door Asia Di-Rect. Dank jullie wel, Tom en team!

Svar fra AsiaDirect
Alles was tot in de puntjes geregeld!
Chauffeurs mooi optijd en zeer vriendelijk

Svar fra AsiaDirect
Onze oorspronkelijke reis naar Thailand ging helaas 5 dagen voor vertrek niet door, omdat we via Dubai zouden vliegen. Al in het voorjaar hadden we contact gehad met AsiaDirect, voor het geval onze oorspronkelijke reis geannuleerd zou worden. Gelukkig was dat toen niet nodig, maar uiteindelijk gebeurde het dus alsnog, vlak voor vertrek.
We namen meteen contact op met AsiaDirect en binnen 48 uur was alles geregeld. Onze vakantie kon gelukkig gewoon doorgaan!
Wat wij ontzettend prettig vonden aan AsiaDirect is de duidelijke en zeer snelle communicatie, zowel via e-mail, telefoon als de app. Ook het meedenken, het geven van advies en het delen van hun eigen mening hebben wij als zeer prettig en waardevol ervaren.
Doordat AsiaDirect lokaal aanwezig is, kwamen we op fantastische accommodaties en bijzondere plekken waar een standaard reisbureau waarschijnlijk niet zo snel zou komen. Dit heeft onze reis echt extra bijzonder gemaakt.
Kortom: wij hebben een GE-WEL-DIGE vakantie gehad, mede door -Michel van- AsiaDirect!
Heel erg bedankt voor het meedenken en alles wat jullie op zo’n korte termijn voor ons hebben geregeld. Wij bevelen AsiaDirect dan ook van harte aan!

Svar fra AsiaDirect
Perfect op maat gemaakte rondreis door Vietnam en altijd bereikbaar ! Heel tevreden !

Svar fra AsiaDirect
Asiadirect heeft voor ons gezin de reis naar Japan verzorgd. Het samenstellen van de reis ging snel en flexibel, individuele wensen en aanpassingen waren mogelijk. De communicatie voor en tijdens de reis was prettig, correct en pro-actief.
De reis zelf was goed georganiseerd en alles was logisch gepland, de hotels waren dicht bij de treinstations, de vertrektijden waren comfortabel zodat we rustig op konden staan en ontbijten voor vertrek.
Ook kon je vanuit het reisplan in één seconde via Google maps afstanden en tijden openen om te kijken hoeveel tijd nodig was om je hotel of de trein te bereiken.
We hadden een prachtige reis hebben zorgeloos genoten en als we nog een keer naar Azië gaan zullen we AsiaDirect zeker inschakelen.
Robert Kösters - Badhoevedorp

Svar fra AsiaDirect
Een bekwame en betrouwbare organisatie, met betrokken, meedenkende en zeer vriendelijke medewerkers. Wij hadden een 2-daagse bouwsteen geboekt naar Halong Bay met AsiaDirect. Dit was allemaal perfect geregeld. Bij terugkomst in de haven hadden wij een andere route gepland i.p.v. weer terug te reizen naar Hanoi. Ook hier hebben zij heel fijn meegedacht, zodat wij verder konden doorreizen op onze reis. Ook gedurende onze reis door Vietnam hebben we contact gehad, aangezien wij in Hue een volledige privé DMZ tour wilden doen. Ook dit hebben zij op korte termijn, fantastisch voor ons geregeld. Bij een volgende reis door Azie zullen wij zeker weer aan AsiaDirect denken.

Svar fra AsiaDirect
We zijn net teruggekomen van een individuele rondreis door Thailand. Alles bleek gewoon te kloppen, hotels, chauffeurs, gidsen, excursies. Tijdens onze reis nog een kook workshop bijgeboekt, ging ook helemaal goed. Hotels zijn prima en overwegend (voor ons) goed gelegen. Communicatie met AsiaDirect loopt prima.

Svar fra AsiaDirect
Alles was goed geregeld, op tijd, zoals op voucher vermeld. Contact in Bangkok om programma te overlopen heel nuttig. No nonsense. Top

Svar fra AsiaDirect
Zeer goede service! Blij dat we geboekt hebben bij AsiaDirect. Wij hadden een reis op maat door Maleisie, Borneo en Singapore. Alles tot in de puntjes geregeld. Complete ontzorging en geen vraag is te gek.

Svar fra AsiaDirect
Dit was al de tweede reis met Asia Direct. Ook deze keer was het weer top. Het programma is zo opgesteld dat je alle highlights ziet en interessante plekken ondekt. De locaties van de hotels zijn altijd goed, zodat je in het gebeuren zit. Wat voor ons ook een grote rol speelt is dat je kan rekenen op de gidsen en chauffeurs. Ze zijn er altijd op het uur dat afgesproken is, je moet nooit ongerust zijn dat het misloopt. Het was een fantastische reis en het kriebelt al om de opties voor een volgende keer te ontdekken!

Svar fra AsiaDirect
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.