Superleuk product en bedrijf! En ervaring na het bestellen was een leuke verassing, de moeite die er is gedaan om de aankoop echt een unieke ervaring te maken was zeer zeker de moeite waard. Daarna... Vis mer

Ik heb een bestelling met ordernummer 1535 besteld. Ik heb 3 keer wat besteld bij jullie en telkens kreeg ik dit soort berichten van dat de voorraad op is en of een foutje is ontstaan! Ik denk da... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Butikk for motetilbehør

Animalsocks brengt mens en dier op een gelukkige manier dichter bij elkaar. Iedereen begint de dag onder andere met het aantrekken van sokken. Doordat jij de leukste dieren sokken aantrekt en wij hierbij een gedeelte van jouw aankoop naar een goed doel overmaken. Start jij je dag altijd op een gelukkige manier!

2,5

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Package was never delivered money was not refunded

Package was never delivered as the courier could not not find the address despite multiple attempts - I have no issues with other couriers finding the address. So they said the package was sent back. So I asked for refund but as soon as I did the customer support started ignoring my emails despite active email chain with Lara Mark

1. november 2025

Binnen 1 werkdag levering klopt niet!!!!

Ik heb een bestelling met ordernummer 1535 besteld.

Ik heb 3 keer wat besteld bij jullie en telkens kreeg ik dit soort berichten van dat de voorraad op is en of een foutje is ontstaan! Ik denk dat jullie de mensen in val laten vallen door binnen 1 dag levering op te zetten op jullie website. Zoals ik al zei, bij alle 3 de bestellingen nooit 1 bestelling binnen 1 dag ontvangen. En dan een bericht met een kortingscode!

Ik wil 20% niet op mijn volgende bestelling maar op de bestelling die al loopt. Het gevoel dat jullie met de klanten ongaan is niet netjes. Met valse informatie en dan telkens dat de items later aan moeten komen in verband met foutje.. en dan achteraf een kortingscode wat voor de volgende aankoop stimuleert sorry maar dit moet niet de manier zijn hoe je met je klanten moet omgaan. Dit kan 1 keer gebeuren, 2 keer gebeuren maar niet 3 keer!!

2. februar 2023

Kwaliteit goed, service slecht..

De kwaliteit is goed van wat er geleverd is, maar zoals ze op de site aangeven over 1 bezorgdag.? Maak daar maar 10 dagen van en mocht je een vraag over een product hebben reageren ze binnen 1 uur.. Mits je een vraag over een bestelde product hebt, dan kan je wel 2-3 dagen wachten op antwoord.. product goed, service slecht..

21. desember 2022

Hele leuke sokken.

Hele leuke sokken.
Nadat ik maar 1 set sokken ontvangen had en de andere set maar niet kwam hebben ze het heel netjes opgelost.
Moet wel zeggen dat de dames sokken erg klein vallen..

8. desember 2022