Andros Anmeldelser

TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De Andros kliniek is een van de best georganiseerde bedrijven die ik ooit heb bezocht. Ik ben zwaar onder de indruk. Ik zou zelfs geen detail weten om te verbeteren. Ook de vriendelijkheid van het tot... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

5 jaren geleden geweldig geholpen, dacht nog een touwtje te zien dus had gemaild en gelijk contact opgenomen, bleek niks aan de hand te zijn gelukkig!! En je voelt je veilig en word zeer goed voor... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jaarlijkse check door uroloog Dr Naderi. Een man die luistert en de tijd voor je neemt, is duidelijk , vakkundig en professioneel .

Bra

TrustScore 4 av 5

121 anmeldelser

5 stjerner
4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

116 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

De arts is zeer kundig en aardig

De naam is geen Pluym, maar Asselman, dus dat staat al verkeerd, ik ben degene, die de behandeling heeft ondergaanDe arts is zeer kundig, daar geen commentaar op en erg aardig, receptioniste zeer vriendelijk.De telefonische intake, zeer intimiderend, de assistentie die mij hielp een nachtmerrie, ze heeft mij ‘s middags gebeld op een voor mij zeer ongelegen moment omdat ik op de bank bij de fysio lag, ik vriendelijk verzocht om mij later terug te bellen, op dit telefoontje zit ik nog te wachten, want ze gaf mij niet de indruk dat ze bereid was te luisteren, deze indruk had ik constant bij haar .Ik kreeg alleen maar opdrachten en het plasdagboek wat ik in moest vullen zit nog in mijn tas

26. juni 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

gebrek aan logistieke kwaliteit borging

De artsen het verplegend personeel zijn heel kundig en vriendelijk. Het probleem zit hem in de centralisatie van de receptie/telefonisten als je de Andros kliniek belt. De logistiek is naar mijn mening erg amateuristisch en voor veel verbeteringen vatbaar. o.a geen notities van belletjes, geen backup van arts bij afwezigheid van behandeld arts (bij belangrijke vragen) , niet teruggebeld worden, naar mijn mening geen logistiek kwaliteit borging.

17. juli 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super geholpen in de kliniek Baarn

Super geholpen in de kliniek Baarn. Ik kon snel terecht en werd goed ontvangen. Ze namen echt even de tijd voor je, ondanks de kleine ingreep ✂️. Alles werd goed uitgelegd, dus voor mij een zeer fijne ervaring. Dank!

6. juli 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Onprofessioneel.

Hoewel Andros mij werd aangeraden door een kennis vanwege zijn positieve ervaringen, heb ik de kliniek zelf helaas als onprofessioneel ervaren. In tegenstelling tot de informatie die vooraf werd toegestuurd, heb ik al wekenlang last van de ingreep en komt de daadwerkelijke nazorg absoluut niet overeen met wat mij was voorgespiegeld. Wat ik daarnaast erg vervelend vond, was de ontvangst. Bij binnenkomst kreeg ik direct een potje en een formulier voor de eindcontrole van de sterilisatie in mijn handen gedrukt, zonder een tasje of iets anders om het discreet op te bergen. Hierdoor moest ik met deze spullen plaatsnemen in een wachtkamer met ruim tien andere mensen, die zo allemaal precies konden zien waarvoor ik daar was. Dat gaf een erg ongemakkelijk gevoel.

19. juni 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede algemene indruk

Ik kon vrij snel terecht en de afspraken volgden elkaar vlot op. Vriendelijke behandeling door (voor zover ik het kan beoordelen, deskundige mensen).

18. juni 2026

5 jaren geleden geweldig geholpen

En je voelt je veilig en word zeer goed voor je gezorgd, en wilde me zelfs nog naar het station brengen vanwege gekneusde voet❤️❤️

30. juni 2025

Was dit wel sneller?

Ik kwam voor een prostaatoperatie op korte termijn aangezien wachttijd in ziekenhuis 8 maanden was. Echter ik heb meer dan een jaar moeten wachten. Algehele be-/afhandeling was verder prima. Berichtgeving via email is mi verwarrend en soms tegenstrijdig. Er word veel overgelaten aan zelfstandig brononderzoek, lezen van brochures. Herhaalde emails over mogelijkheden van behandeling terwijl afspraken over verdere behandeling reeds gemaakt waren komen merkwaardig en verwarrend over, kortom de communicatie lijkt wat coördinatie nodig te hebben.

15. juni 2026

Tevredenheid

Snelle afspraken voor onderzoek, correcte bejegening, behulpzame telefonische communicatie

15. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv