Amnesty International Nederland Anmeldelser

1. Veldedighet
  2. Ikke-statlig organisasjon
  3. Ideell organisasjon

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Een wereldwijde beweging die opkomt voor de rechten van de mens. Landeninfo, thema's en nieuws over acties.

Middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

a change will come

courage, trustful & sincere

the right person in the right time in the right place will prevent crimes against humanity !

so we must support Amnesty, all of us, then a change will come !

30. desember 2024

Sinterklaas feest

Hou op met het bemoeien en met het verknallen van ons Sinterklaas Feest, er zijn belangrijkere dingen in de wereld.

16. november 2024

Bedenkelijke organisatie

Bedenkelijke organisatie die met halve waarheden, framen en klinklare leugens opruien tegen democratische staten, discutabele landen en figuren steunen en tegelijkertijf wegkijken bij ander leed. De methode van Amnesty is simpelweg cherry picking en zou van de subsidietiet af moeten en de eigen broek op moeten houden. Net zoals iedere zogenaamde NGO met een eigen agenda die niks toe te voegen heeft aan discussies, behalve opruiing.

2. mars 2023

Een bedenkelijke organisatie

Een bedenkelijke organisatie die als nobel streven had om te strijden voor een betere wereld is vandaag de dag een vehikel geworden voor linkse activisten die hun zin als kleine kinderen willen doordrammen. Ook zijn de moderators en plaatsers van reacties vanuit deze organisatie vaak erg onbeschoft en worden er veel valse voorstellingen van zaken geprojecteerd die niet de realiteit vertegenwoordigen. Doneer niet aan deze organisatie en zet je maandelijkse bijdrage aan deze lui stop.

7. desember 2022

Still withdrawing canceled donations

I canceled my monthly donations in august by sending Amnesty NL the obligatory letter bij post. I asked them to stop withdrawing from my checking account per october. But at the end of november they are still charging my account!

1. desember 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis