Ammenam Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Priserne var virkelig gode og leveringen var virkeligt, virkeligt hurtig. Godt indpakket, kan kun anbefale. 😊 Det eneste der havet været perfekt var en sporings mail eller kode, men den kom ikke, hø... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk hjemmeside! Har været så glad for at handle hos Ammenam.dk. Simpel side, med varer til rigtig gode priser, hvor der samtidig altid er en fremragende, løbende information til kunden på... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Altid hurtig levering, der er aldrig nogen problemer. Lagerbeholdningen er oplyst det er bare en fem ud af fem oplevelse hver gang! Kan klart anbefales

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vi har nu to gange kønt modermælkserstatning ved ammenam og har kun gode oplevelser. God pris og levering til tiden.

Informasjon om virksomheten

1. Barnebutikk
  2. også i
  3. Babyutstyrsbutikk

Skrevet av virksomheten

Ammenam.dk ønsker at give skønne forældre og babyer et stort udvalg af babymad til børnevenlige priser! Rigtig mange forældre køber deres modermælkserstatning hos mig og vender tilbage måned efter måned. Jeg sætter pris på alle de mange anbefalinger Ammenam.dk får.

Kontaktopplysninger

Enestående

TrustScore 5 av 5

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

40 anmeldelser i de siste 12 månedene

Nemt og hurtigt.

Dejligt nemt at bestille og en hurtig levering. Jeg bestiller MME til en hel måned af gangen, så er man fri for at gå og købe i supermarkedet heletiden - og så er det endda billigere at købe på ammenam. Hyggelig personlig hilsen når man åbner pakken.
Varmeste anbefalinger herfra og lille Mio siger tak for mad.

14. august 2024

Kære Louise.

Dejligt lille Mio nyder godt af shoppen ;) Tak for anbefalingen til mor!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En god virksomhed og meget billig

En god virksomhed og meget billig. Man spar meget. Levering kun 2 dag og god service. Anbefales klart.

11. august 2024

Kære Mohammad.

Tak for de fine ord omkring min virksomhed :) Tak for anbefalingen.

Hillsen Sandra

Fantastisk ⭐️⭐️⭐️⭐️🌟

Bestiller primært MME, men også lidt andet. Kan varmt anbefale det. Billigere end andre steder og simpelthen så god service og hurtig levering 🤩 alle burde bestille igennem ammenam⭐️

8. august 2024

Kære Ditte.

Tak for din anbefaling! Dejligt du er glad og leveringen er hurtig :)

Altid hurtig levering

Altid gode produkter, gode priser og hurtig levering 🤩 jeg er blevet rigtig glad for ammenam 😁

6. august 2024

Kære Sofie.

Dejligt du er blevet glad for shoppen! Tak for anbefalingen :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Endnu engang er det en kæmpe fornøjelse…

Endnu engang er det en kæmpe fornøjelse at bestille ved ammenam. Jeg er kæmpe fan af den hurtige levering, og elsker at jeg kan købe MME til en lavere pris end i dagligvarebutikkerne 👏🏻

5. august 2024

Hej Line.

Hvor er det dejligt at du endnu engang har en god oplevelse på shoppen og mulighed for at bruge lidt ekstra penge på noget der er sjovere end MME ;)

Ammenam er fantastisk!

Hurtig levering, god holdbarhed, man sparer penge og elsker den lille note man får med! Vil kun købe herfra fra nu af, og deler gerne tips til andre om det samme! Tusinde tak

3. august 2024

Hej Mischa.

Det er mig der takker for anmeldelsen - og de mange stjerner! :D Tak, tak, tak :)

Det bedste sted

Det bedste sted
Jeg er altid fuldt tilfreds med ammenam. Hurtig levering og rigtig gode priser. Og man får altid et takkekort med i pakken. Det varmer.
Har bestilt indtil videre 5 gange, og har aldrig haft noget dårligt at sige om leveringen.
5 stjerner herfra.

2. august 2024

Kære Isabella.

Tak for din anbefaling! Det varmer lige liiiidt ekstra hos mig, når det kommer fra jer som har handlet hos mig flere gange :) Tak for det.

Super hurtig levering

Super hurtig levering, billigst på market som priorities højt med et flaskebarn 👍🏼 Og en sød hilsen med altid 😁

1. august 2024

Kære Linette.

God du fik en hurtig levering og kan lide de gode priser :D Tak for anbefalingen!

Vil 100% anbefale til andre 😄

Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Udover det, er varerne billigere end alle andre steder. Vil 100% anbefale til andre 🙌🏻😍

1. august 2024

Hej Pia.

Dejlligt du vil anbefale shooppen til andre og tusind tak for din anbefaling her :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super tilfreds med mine køb hos…

Super tilfreds med mine køb hos Ammenan! Jeg har købt tidligere, og både produktet, prisen og købsoplevelsen med den personlige note med leveringen af pakken gør, at jeg helt sikkert bestiller her igen.
Bh. Morten

19. juli 2024

Hej Morten.

Dejligt du er tilfreds med din oplevelse på shoppen - jeg er glad for at alt lever op til forventningerne!

Du skal være velkommen tilbage en anden gang :D

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!

Hurtig levering, et godt og billigt udvalg. Desuden med en personlig hilsen. Det er altså kundeservice. Derudover var alt pakket flot og forsvarligt ind, så mine varer var passet godt på😍 Bestemt ikke sidste gang jeg handler ved ammenam

24. juli 2024

Kære Maya.

10 stjerner siger jeg ikke nej tak til! Skønt at du er så glad og at alt nåede frem i god behold :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gode priser og hurtig levering

Gode priser på modermælkserstatning og fint udvalg af andre ting til baby også til fine priser. Mega hurtig levering.

24. juli 2024

Kære Cecilie.

Tak for din anbefaling :D Dejligt du er tilfreds!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Ekstrem hurtig betjening og levering!

Bestilte igår og fik det leveret i dag.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her!

18. juli 2024

Kære Line.

Fedt det gik så hurtigt! Du skal være velkommen en anden gang :)

/Sandra

Gode produkter

Gode produkter, gode priser og rigtig hurtig levering

24. juni 2024

Hej Katrine!

Tak for anbefalingen :D

Hilsen Sandra

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv