Amisol
Alt gikk veldig i rute. Betjeningen var fantastisk. Flyselskapet bør bytte ut stoler. Og maten var grusom. Ikke spiselig . Godt vi hadde vip lounge på sharm el sheik og hadde spist godt innen vi dro hjemmefra.

Amisol Travel A/S er et velrenommeret norsk ejet rejsebureau, der har været en betroet partner for tusindvis af rejsende siden vores etablering i Danmark i 2009. Fra vores tidlige begyndelse har vi specialiseret os i at sende danske feriegæster til nogle af de mest solrige og eftertragtede destinationer i verden.
Amisol Travel A/S tilbyder en bred vifte af rejsemål, der appellerer til forskellige interesser og ønsker. Fra de solbeskinnede kyster i Syditalien til de gamle monumenter i Egypten, fra den frodige ø Madeira til de sneklædte skråninger i Andorra, har hver destination sin unikke charme og karakter. Hos os tilbyder vi altid rejser som passer til dig og dine ønsker!
Som en ansvarlig rejsearrangør har Amisol Travel A/S altid prioriteret kundesikkerheden og tilfredsheden højt. Vi er stolte af at være fuldgyldige medlemmer af Rejsegarantifonden i Danmark, med registreringsnummer 2332, hvilket garanterer vores kunders investering i deres rejser. Endvidere er vi aktive medlemmer af RID: Rejsearrangører i Danmark, hvilket vidner om vores engagement i at opretholde branchens højeste standarder.
Vores langvarige erfaring og den tillid, vi har opbygget gennem årene, afspejles i antallet af tilbagevendende kunder og de positive anmeldelser, vi har modtaget. Vi ser frem til at byde endnu flere rejsende velkommen og tilbyde dem uforglemmelige oplevelser med Amisol Travel A/S.
Find din næste rejseSkrevet av virksomheten

Vesterbrogade 149, bygning 9, 4. sal, 1620, København V, Danmark
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Hotellet i Egypt var bra med god Italiensk mat. Guide skulle være på hotellet 1 gang pr uke. Dette hadde hun glemt og var på en guidet tur. Ringte guide som svarte 4 timer etter oppkall. Vi var der når Trump bombet Iran & Libya og ville snakke om muligheten for at vi ikke kunne returnere til Billund. Når guide endelig svarte kunne hun ikke forstå at missiler og droner mot nabolandet kunne være så farlig. Vi vurderte å reise hjem for egen kost. Kontaktet hovedkontoret i DK og snakket med en medarbeider som forsto alvoret i missiler og droner. Vi ble informert om at hvis flyplasser i Egypt ble stengt hadde Amisol alternativer for å reise hjem.
Det er supert med airseven de var virkelig informative om flyveturen
Tamra Beach er meget italiener mindet
Og Amisol var ikke så synlige på hotellet
Ellers fint og rent hotel😊
Veldig bra. Profesjonelle på reise. Veldig bra flyselskap denne gangen. Air seven, bra service. ✈️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Svar fra Amisol Travel A/S
Meget god service og løsninger fra Amisol guider fra da vi landet til vi reiste hjem 🙏🏼
God service på hotellet og utrolig gode og varierte matretter på alle måltider 👍🏼
Hjelpsomme hotellpersonalet, særlig i resepsjonen Mahmoud El-Gohari.
I restauranten; Osama, Mansour og Jalal.
Romservice: Abdul Rahim.
Anbefales for familier og par 👍🏼
Venlige, behaglige og professionelle menneske som bidrog utrolig meget til at ferien blev så god den gjorde. Kæmpe anbefalinger herfra.

Svar fra Amisol Travel A/S
Hyggelige folk og organiserer det fint . Men fått diare etter turen på safari. Vissnok vann problemer. Gjør noe med det.

Svar fra Amisol Travel A/S
Masse rot med bestilling ble påført ekstra utgifter pga.dette bla annet til parkering som jeg til slutt tapte penger på, rett å slett dårlig service.

Svar fra Amisol Travel A/S
Til og begynne med fikk jeg beskjed om at mitt faste feriested, til hvor jeg hadde bestilt ny feriested. var kansellert i fra Oslo. Men den var ikke kansellert i fra Kastrup?!! Og da under man seg jo over h or årsaken ligger. De norske myndigheter har ikke frarådet noen å reise til sør Sinai. Så her er det altså snakk om.kr og kr. Selskapet kan ikkefinne seg i å tjene50 kr (norske) mindre, men kunden må gå.med på.å.betale tusenvis av kr i samme valuta? Nei er du gal. Dette har medført en hel haug med ekstra problemer i hld. til økte kostnader mer ubekvemme ankomsttider etc. Når vi nå lander på Gardermoen kl 0115 søndag, går ikke neste tog mot Lillehammer før kl 0700, altså 6 timer å sitte på en stol
Her ryker det 1 stjerne.
Så får vi ta problemet med all inklusive da, eller skal vi kalle det " some imclusive?" Det er vel et bedre navn når man en gang ikke får fylle en flaske med VANN. Jeg har snakket med mennesker som.ligger på 2 stjerners BB her i Tropa , selvsagt til en brøkdel av prisen. Likevel får de så.mye vann de ønsker. Hva om man skulle bli syk etter kl 12 på kvelden
? Baren er stengt og der finnes ikke tilgang til drikkevann. Der skal bli morsomt å se hvordan den situasjonen blir løst. Og 1 drink eller møkktail daglig. Dit vi opprinnelig skulle kunne om ønskelig jeg drukket 10000 av disse om dagen , fått så.mye vann jeg ville og en service som dette hotellet her ikke en gang bør prøve å sammenligne seg med.Der var Soa treningsrom, kjøpesenter og uendelig mange fasiliteter på Hotel Mariott Renecainse report sammenlignet med dette hotellet som skulle holde samme standard. Her røyk en halv stjerne for forskjellen i servicen og en halv for å skule forskjellen.
Så var det området da! Det var sandstrender og banebrytende ved mariott. Her er det helsefarlig å gå ut i sjøen da man når som helst kan gli på en av steinene i steinrøysa som badestranden er av. Å kalle det en strand, er en overdrivelse, men at det er en del av kysten , det er riktig. Og på den måten får man jo følt på den ekte Italienske følelsen som dere skryter sånn av. At språkkunskaoene her er under pari ble aldring jeg fortalt. 90 % av de som jobber her kan ikke et kløyva ord engelsk,spansk eller tysk, noe som blr være et minstekrav på et hotel med 4,5 stjerner I ÅR..
Så var vi kommet til rommene da.Vu blir stuet inn på noe som.må regnes som et kott i mot det vi hadde bestilt o Egypt. Ikke er det en sitteplass sett bort I fra i senga på rommet. Det er blitt Pusset opp i full fart at de en gang ikke hadde hatt tid til å legge ledningene skjult. Nei, da de lå og tørt ut av et hull i veggen med 5 ledninger tyvende ut. Slukeb på badet virket ikke. Det var fullt av maur ved 2 av anledninger uten at de fikk bukt med problemet. Utsiden av varmepumpa trent det vann av rett ned på betongen, noe som førte til at jeg falt stygt 2ggr. Da var det 4 dager igjen av ferien, og da først fikk vi tilbud om et nytt rom. Må nesten. legge til at jeg allerede hadde vært på legevakta i byen her med et av sårene jeg fikk da jeg falt, før tilbudet kom.
En av Ami sols sine representanter stod og beskyldte meg for å lyve da jeg fortalt at vi hadde kommet ut av kurs på en båttur, grunnet strømmen ivareta.Dette gikk så inn på meg at jeg gikk rett og la meg og ble i sengen resten av dagen.
Dessuten fikk vi høre før vi dro at prisene skulle ligge sånn ca på 66% av prisene i Norge. Mitt og andres inntrykk er at prisen er enten like dyr eller dyrere.
Hadde det gått an å gitt 1 stjerne er det min vurdering. Kommer tilbake med mer detaljer rundt hva jeg mener om reisen i et mer formelr brev.
MVH Øyvind Borgan

Svar fra Amisol Travel A/S
Jeg og min venninne dro på spontantur til Porto Santo i Februar 2024 med Amisol.
Ingen av oss hadde hørt om stedet før, men vi lot oss friste av en annonse på Facebook.
Vi var begge slitne etter sykdom, og lengtet etter sol, varme, fred og ro.
Alt dette ble innfridd så det holdt. Øya er så liten at det knapt er andre mennesker der, og det føltes så langt unna en pakketur til syden som man kan komme. Ingen støyende barer og diskoteker. Ingen innpåslitne selgere. Kun strand så langt øyet kan se, turkis hav, vulkanske fjelltopper og fantastiske solnedganger. Februar er selvfølgelig lavsesong, men temperaturen lå på 20 grader hver dag og vi fikk vår andel av solseng. Temperaturen var veldig jevn både dag og natt.
På forhånd hadde vi lest at sanden på Porto Santo skal ha helbredende egenskaper, og uansett om det stemmer eller ikke, så følte vi oss oppladet og re-startet da ferien var over.
Dagene gikk med til fjellturer, lange gåturer på stranden, bading og sykkelturer øya rundt. Det er også et sjarmerende sentrum på øya med restauranter og historiske bygninger.
Dette er en skjult perle, og vi vil egentlig holde denne hemmeligheten for oss selv.
Siden vi var der i februar, har vi egentlig bare lengtet tilbake, og nå er ny tur bestilt; 14 dager denne gangen...
Denne destinasjonen anbefales til alle som liker å ha det enkelt. Direkte fly fra Oslo og maksimum 10 minutter til hotellet fra flyplassen gjør logistikken enkel. Avreise på morgenen fra Oslo og ettermiddagen fra Porto Santo er også et topp opplegg som gjør at man får maks ut av ferien.
Vi hadde i tillegg all inclusive, som var helt utmerket i forhold til prisen vi betalte for reisen.

Svar fra Amisol Travel A/S
Feira nyttår på Vila baleira i 2023/24 og reiser fra Oslo 21.12.2024 og skal feire jul og nyttår.🎄🥳💃🏝️🎊Gleder meg 🥰

Fint hotell. God mat. Super golfbane
Ett minus at man MÅ reise fra Oslo

Svar fra Amisol Travel A/S
Et veldig hyggelig opphold. God mat i restauranten. Fikk glutenfri pannekaker til frokost. Alle ansatte var hyggelige, høflige. God service i baren også. G-star gutta lagde liv og morro. Opptreden-flott.
Musikk, liv og morro. Fornøyd med alt.
Kommer hjem med en opplevelse.
Guri-Ann
Veldig godt oppholdt med bra ansatte! Vil gjerne komme tilbake til samme plass.
Mido top aktiviteter, bra rom også.
Kan risikere å betale dobbel pris hvis man ikke følger med! For plutselig var prisen en helt annen en den jeg ble presentert for i utgangspunktet!

Svar fra Amisol Travel A/S
flyreise helt ok. skulle bli hentet på flyplassen . det skjedde ikke. Hotelrom med havsutsikt bestilt. Det fikk vi ikke. Air condition fungerte ikke. Servicen har blitt dårligere. tilbudene i barer og spisesteder har blitt dårligere. Alt for mange russere som ikke kan oppføre seg som mennesker.

Svar fra Amisol Travel A/S
Kommet hjem fra flott ferie med Amisol til Egypt. Alt har fungert supert. De hadde med representant på flyet ned som delte ut papairer for å få innreisetillatelse. Vi ble oppringt av Amisol på dag to for å høre at vi hadde det bra og om vi hadde noen spørsmål. De kom alltid som avtalt, gav god og riktig informasjon, vi var et reisefølge på 7 personer. Det var godt synlige på flyplassen både i Egypt og i Norge, høflige og profesjonelle. Vi er veldig godt fornøyd og reiser gjerne med Amisol igjen.