Serwis gwarancyjny producenta to ponury żart. Nierealizowanie zgłoszeń w terminach, 20-30 dniowe opóźnienia w dostawie części - wysyłanie smsów czy maili o wizytach serwisowych na których nikt się nie... Vis mer
Selskapet har svart
Absolutnie i zdecydowanie NIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!. Zakup płyty ceramicznej AMICA ze sklepu firmowego, z dostawą i montażem na sobotę, 01.08.2026. Realizacja zamówienia przez Firmę ZADBANO. Dzień przed... Vis mer
Selskapet har svart
Nie polecam firmy Amica. Miesiąc do końca gwarancji lodówka się zepsuła. Servis przyjechał raz drugi w końcu decyzja o wymianie na nową. Po przywiezieniu nowego sprzętu uszkodzone opakowanie lodówka p... Vis mer
Selskapet har svart
Amica - lider w produkcji urządzeń AGD na polskim rynku. Szeroki wybór sprzętu wolnostojącego i do zabudowy: piekarniki, kuchnie wolnostojące, płyty, okapy, lodówki, zmywarki. Zaufaj polskim produktom.
Polen
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 20 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Przestrzegam przed zakupem zmywarki Amica. W czerwcu zakupiłem zmywarkę Amica, ponieważ czarna pasowała mi do kuchni. Brałem pod uwagę również model firmy Samsung, ale był na tamten czas o 1500zł droższy, gdybym wtedy wiedział jakie będzie moje pierwsze doświadczenie z firmą Amica to wolałbym wziąć kredyt i dopłacić do Samsung. Zmywarka kupiona w czerwcu, wszystko ładnie pięknie, mieszkam sam, używam zmywarki max 3 razy na tydzień, bo mam zmywarkę w pracy którą używam na co dzień. Po dwóch miesiącach użytkowania zauważyłem RDZĘ w zmywarce, która z zasady działania powinna być wykonana ze stali nierdzewnej. Nadmienię, że sól i inne środki były dodawane według instrukcji i zaleceń producenta. Amica uderzyła się w pierś i zmywarka została wymieniona na nową, chociaż próbowali zrzucić winę na mnie, bo RDZA to nie ich problem. Oczywiście z wymienioną "nową" zmywarka nie obeszło się bez problemów, panel do wymiany i zmywarka obita w środku. Jakie było moje zdziwienie gdy po dwóch kolejnych miesiącach sytuacja się powtórzyła i w zmywarce pojawiła się RDZA po raz kolejny. DRAMAT, ponowny kontakt z firmą Amica, kolejna wizyta technika, który nie stwierdził, błędów z mojej strony. Po miesiącu otrzymałem pismo, że Amica umywa ręce, ponieważ to mój błąd przy napełnianiu pojemnika z solą. Amica odmawia gwarancji chociaż wszystko co robiłem było zrobione zgodnie z instrukcją obsługi producenta. Pisząc tą opinię jestem w trakcie oczekiwania na zmywarkę firmy SAMSUNG, ponieważ nie będę mył naczyń w zardzewiałej zmywarce AMICA, czekam również na rozwiązanie sprawy przez Media Expert. Śmiech na sali jaki sprzęt jest teraz produkowany. Polecam dołożyć i trzymać się z dala od firmy Amica, jeżeli zdrowie jest dla was ważne. Chętnie zamieściłbym tutaj zdjęcia dla lepszego obrazu tego problemu. Nie pozdrawiam i nie polecam AMICA!
OSTRZEGAM przed zakupem czegokolwiek w oficjalnym sklepie internetowym Amica ! Kompletna ignorancja wobec klienta, totalny brak profesjonalizmu, towar zakupiony w Listopadzie ubiegłego roku został wysłany źle zabezpieczony, przez co uległ uszkodzeniu,zgłosiłem TEN fakt otrzymałem obietnicę wysłania nowego towaru w Listopadzie 2024 ! Do dzisiaj nie otrzymałem towaru i nie ma z kim rozmawiać, puste obietnice i dalej czekam ! TRAGEDIA !
These people sell an oven that does not work, try to repair it twice, and it still does not work. After all this effort, weeks of communication (and wasted food that went to the garbage), they still refused to offer a refund.
Criminals
Zamówiłem w sklepie internetowym Amica grill elektryczny a otrzymałem odkurzacz. Od tygodnia nie mogę dostać zamówionego towaru ani zwrotu pieniędzy. Spędziłem już ponad 2 godziny na infolinii bez efektu. Nie polecam.
Kupiłem okap i piekarnik tej marki. Lubię. Okap jest mocny, mało brzęczący i wyciąga wszystkie nieprzyjemne zapachy. Piekarnik działa idealnie, ciasta w nim się nie palą i dobrze pieczą. Bardzo przydatna funkcjonalność
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.