Omdat de verkopers in filiaal Spijkenisse met hart en ziel mij een telefoon ver kochten. Het waren jonge jongens die wisten van de hoed en de rand.
Selskapet har svart
Zondag 24-09-2023 om 16.00 uur voor de deur staan en gesloten zijn. Op internet duidelijk te lezen tot 17.00 uur open. Veranderen graag. Een teleurgestelde klant.
Selskapet har svart
Rustig en duidelijk uitleg, to the point. Gericht op klantvraag tot een juiste oplossing gekomen.
Selskapet har svart
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrevet av virksomheten

Nieuwstraat 83a, -, 3201 EE, Spijkenisse, Zuid-Holland, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Amac Spijkenisse .
Adequaat goede uitleg vriendelijk en betrouwbaar !
Goede service wanneer nodig .

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Spijkenisse
Netjes en vakkundig geholpen, duidelijke uitleg gehad..

Een teleurgestelde klant.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Spijkenisse
Ik had in april een open box macbook aangeschaft na een defect aan de macbook van mijn dochter. Aangezien mijn dochter op dat moment in het buitenland zat is pas begin oktober de macbook voor het eerst aangezet, echter bleek toen dat de batterij defect was. Bij aanschaf is door Amac aangetoond dat deze in orde was dus was geen kwade opzet. Terug gegaan naar de winkel en geheel onder garantie is de batterij vervangen. Erg netjes en super service.

Naar de winkel terug met twee vragen op maandag middag 13.15
Drie man sterk en niemand in de winkel dus lag niet aan de drukte .
Zijn er niet behulpzaam of klant vriendelijk
Eerst vraagje was dat we maar een half horloge bandje in t doosje hadden zitten van mijn I phone die ik voor mijn verjaardag had gehad maar omdat we er een ander bandje bij hadden gekocht het horloge gelijk om hadden gehouden zagen we dit pas later .
Vragen niets ook niet naar de bon of zo
Tweede vraag over de I phone deden ze ook niets mee
Alleen t idee je wat koopt ze je dan alleen helpen
Voortaan onze keuze is online spullen te kopen want waarom zou je dit nog in een winkel doen zo ontzettend on klant vriendelijk met drie verkopers daar

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Spijkenisse
Op 5 maart twee telefoonhoesjes en twee opladers gekocht. Verkoper was ongeduldig en niet klachtvriendelijk. Is vergeten te vermelden dat het snoer en de stekker apart wordt verkocht. Als ik vraag om een oplader verwacht ik daar een complet set.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Spijkenisse
Prima winkel om je Apple producten aan te schaffen, nette winkel.
Personeel is vriendelijk maar kan naar mijn inzien niet altijd het verschil aangeven tussen een nieuw product en de voorganger daar van, in mijn geval tussen een Apple Watch 6 en 7. Dus adviseren dan maar het nieuwste product terwijl deze zomaar 100 euro duurder is als zijn voorganger.
Gelukkig zijn er genoeg reviews te vinden op het web om de keuze wat makkelijker te maken, maar dit verwacht je ook van een verkoper.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Spijkenisse
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.