Selskapet har svart
in Maastricht een nieuwe iPhone 17 besteld met screen protector en hoesje. Netjes binnen een week op de hoogte gesteld om de telefoon af te halen. In de winkel gevraagd om de oude iPhone 12 Pro in te... Vis mer
Selskapet har svart
In september 2024 heb ik de nieuwste iPhone en AirPods gekocht en hierover heb ik reeds een review geschreven. Dit review gaat over de ondersteuning die ik ontving over het leren kennen van de nieuwe... Vis mer
Selskapet har svart
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Skrevet av virksomheten

Wycker Brugstraat 30, -, 6221 ED, Maastricht, Limburg, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goed geholpen met advies aankoop Iphone en overzetten van de data

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Prima geholpen met de aanschaf en inruil van een Macbook. Heb altijd goede ervaringen bij Amac in Maastricht.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Goed uitleg, Goede service en snelle afhandeling

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Jammer dat er na een crash van het moederbord in twee jaar het niet mogelijk is om je bestanden terug te krijgen en je dat verlies hebt. Ondanks je een garantie hebt . Na een periode met uitzoeken wat je rechten zijn als klant het moederbord vergoed daar de Tijd niet acceptabel wel voor de crash. Mis nu bestanden die helaas...

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Vriendelijk, snel en deskundig geholpen.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Het is een betrouwbare bestelmethode en de bestelling wordt correct afgeleverd

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Net voor de kerstdagen was mijn batterij van mijn iphone 12mini dringend aan vervanging toe en uitgerekend op een moment dat ik het toestel wegens privé-omstandigheden eigenlijk niet lang kon missen. De reparatieservice van AMAC-Maastricht heeft ondanks de drukte de reparatie met spoed en uitstekend uitgevoerd. Toen ik de winkel in kwam om het toestel weer op te halen herkende de medewerkers mij ook nog eens meteen en kreeg ik alle hulp om een en ander snel af te wikkelen. Kortom deze vestiging is een aanrader!

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Het was druk in de winkel, maar ondanks dat was ik snel aan de beurt!
En heel erg goed geholpen, de verkoper nam de tijd om het gevraagde echt uit te zoeken!

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Ik ben twee keer met een defect Apple-apparaat binnen de garantieperiode bij Amac Maastricht geweest, beide keren vanwege een duidelijke fabrieksfout. In beide gevallen werd ik direct weggestuurd. De mededeling was steeds hetzelfde: Amac zou geen officiële Apple-reparatiepartner zijn voor garantieafhandeling. Voor garantie moest ik “naar een Apple Store”. Reparatie kon wél, maar uitsluitend tegen betaling: €260 voor vervangende AirPods Pro of €350 voor een nieuwe cameramodule in een iPhone 13.
Wat deze situatie extra pijnlijk maakt: Apple’s eigen website verwees mij expliciet naar deze vestiging. Ik ben dus niet zomaar ergens binnengelopen, ik heb de route gevolgd die Apple zelf aangeeft. Toch stond ik daar voor niets.
Ik heb Apple hierover gemaild, maar kreeg pas reactie nadat de garantie inmiddels was verlopen. Omdat de reparatie niet formeel binnen de garantie was aangevraagd (alleen melden bleek dus niet voldoende), kon Apple daarna niets meer voor mij betekenen.
Belangrijk om te weten voor anderen: voor garantie en reparaties weigert deze winkel iedere vorm van medewerking. Wat je daar wél of niet kunt kopen laat ik in het midden, maar voor service na aankoop hoef je hier niets te verwachten.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Netjes en correct geholpen. Denken mee.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Ik ben zeer tevreden. Ben zeer goed geholpen door het telefonisch en ook gewoon uiteraard accu laten vervangen van m’n iPhone. nou ja, alles is goed gelopen kan alleen maar zeggen. Deze winkel is in aanrader en je weet tenminste dat je originele spullen van Apple krijg dat is voor mij belangrijk.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Vriendelijk, adaquaat, snel, behulpzaam, zeer tevreden.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Op zoek naar nieuwe telefoon, hierbij netjes te woord gestaan door personeel. Opties doorgenomen en nieuw toestel gekocht. Oud toestel retour genomen en vergoeding hiervoor ontvangen. Gegevens omgezet ondertussen dat ik kop koffie ben gaan drinken. Heel tevreden met gehele gang van zaken.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Het personeel is geduldig, verantwoordelijk en vriendelijk.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Apple pencil binnen 5 maanden defect. Geen enkele vorm van garantie of coulance. Commentaar: "pen is erg ongelukkig gevallen", pech gehad. Afgelopen jaar voor enkele duizenden €'s bij deze winkel gekocht.

Hallo
Wilde vandaag bij de Amac in Maastricht een Zwarte Apple Watch Ultra 3 met milanese bandje kopen.Bij binnenkomst staan er zeker 4 personeelsleden niks te doen.Moet vragen of er iemand mij wil helpen.Dan vraag ik of ze dit horloge met maat L op voorraad hebben,en er word verteld dat ze deze niet hebben.Ik vertel ze dat het op de site wel op voorraad is bij de winkel.Men gaat kijken en ze vertellen mij dat ik geluk heb,ze hebben er toch een.Hierna vraag ik of ze mijn pols kunnen opmeten zodat ik de juiste maat koop.Blijkt dat ze geen meetlint hebben en dat men mij niet kunnen adviseren welke maat ik moet hebben.Ze konden mij niet verder helpen.Ben teleurgesteld de winkel uitgelopen zonder horloge.Wilde eigenlijk ook meteen een iphone 17 kopen.Dit ga ik nu maar in een klantvriendelijkere winkel kopen

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Ik ben er goed geholpen en weet waar ik voor vragen terecht kan

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Maastricht
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.