Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden Anmeldelser 81

Bytt filial

Nieuwestad 93, -, 8911 CL Leeuwarden, Friesland, NL

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Top medewerker De medewerker was vriendelijk , aandachtig en klantgericht . Hij gaf heldere goede uitleg en was positief in zijn reacties . Zijn deskundigheid bleek uit hoe efficiënt hij mijn proble... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Databutikk
  2. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
  3. Datautstyrsbutikk
  4. Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
  5. Programvareopplæring

Skrevet av virksomheten

Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.

Over Amac

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Ik belde tegen sluitingstijd

Ik belde tegen sluitingstijd; toch had de medewerker alle aandacht voor me. Ze heeft zelfs een MacBook in optie gezet zodat ik deze de volgende dag kon ophalen. Leuke bediening in de winkel ook. Deze medewerker wist alle vragen te beantwoorden. Top.

14. mars 2026

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prettige en nette verkoper met kennis.

Prettige en nette verkoper met kennis.

18. mars 2026

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review en wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Leeuwarden!

Goed geholpen.

Goed geholpen.
Enige minpuntje was dat de mannelijke verkoper geen paars jasje aanhad.
Maar ja, men kan niet alles hebben.

3. mars 2026

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo’n goede ervaring hebt gehad met onze winkel in Leeuwarden. En wat betreft het paarse jasje: we nemen je feedback zeker intern mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heb ipad air 13 inch met pen en stekker…

Heb ipad air 13 inch met pen en stekker gekocht wist alleen niet welke pen ik moest hebben die van 95 of de dure alles werd prima uit gelegd vvan de ipad had ik mij van tevoren in gelezen de pen ook maar was me niet helemaal duidelijk
Artikelen lagen mooi bij elkaar klaar personeel s heel vriendelijk en hebben kennis van zaken en zijn bovendien heel behulpzaam
Helaas weet ik de naam van de verkoper niet man heb moeite met onthouden van namen
Die geld ook voor de jongedame die mijn artikelen me gaf ben soms zo verstrooid zou ze zo al mee nemen maar ik moest nog pinnen
Dit komt door hersenbeschadiging

26. januar 2026

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen oplossing, wel veel frustratie

Ik ben helaas behoorlijk teleurgesteld in de service van Amac (Leeuwarden). Onze Apple Watch SE3 had een duidelijk probleem: dagelijks meerdere keren vastlopen/ scherm bevroor. Na twee weken onderzoek kregen we te horen dat er “geen defect” gevonden was en dat het wel een softwarefout zou zijn. Ondanks dat wij videobewijs aanleverden, werd daar niet serieus naar gekeken en werd opnieuw naar dezelfde conclusie verwezen.
In de winkel zelf was er weinig bereidheid om mee te denken of de eerdere diagnose te heroverwegen. We voelden ons niet echt gehoord en hadden het idee vooral van het kastje naar de muur gestuurd te worden.
Omdat het probleem bleef bestaan, hebben we uiteindelijk zelf contact opgenomen met Apple Support. Daar werden we wél serieus genomen en concludeerde Apple na het zien van dezelfde video’s dat het horloge defect was. Zij hebben de watch direct kosteloos vervangen.
Het verschil in service en deskundigheid tussen Apple en Amac is helaas groot gebleken. We kopen normaal gesproken het liefst in een fysieke winkel, maar door deze ervaring geven we voortaan toch de voorkeur aan online kopen, waar service vaak sneller en klantvriendelijker blijkt.

12. november 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je review en dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Wat jammer om te horen dat je je niet serieus genomen voelde bij het onderzoek van je Apple Watch en dat het probleem ondanks jullie duidelijke videobewijs niet goed werd opgepakt. Dat is natuurlijk niet de service die we willen bieden, en het spijt ons dat jullie van het kastje naar de muur zijn gestuurd.

Fijn dat Apple het probleem uiteindelijk heeft kunnen oplossen, maar we begrijpen heel goed dat het verschil in service voor jullie frustrerend is geweest. We nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze diagnose en communicatie in de winkel verder te verbeteren, zodat klanten zich beter gehoord voelen en problemen sneller worden opgelost.

Hopelijk mogen we in de toekomst laten zien dat het ook anders kan. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, denken we graag met je mee.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Amac winkel Leeuwarden neemt klant niet serieus

Nieuwe AirPods Pro 3 online gekocht bij Amac. Ondanks duidelijke informatie bij de AirPods dat de gehoorfunctie zou moeten werken met iOS 18, was dat niet het geval. In de Amac winkel in Leeuwarden werd me gezegd dat ze alleen werken met IOS 26. De tekst van de Apple website, die ik daar liet zien over IOS 18, werd niet serieus genomen. De AirPods konden ook niet geretourneerd worden vanuit hygiëne perspectief.

3. oktober 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je review. Het spijt ons dat de gehoorfunctie van de AirPods Pro 3 niet werkte zoals verwacht en dat er verwarring in de winkel is ontstaan. Onze klantenservice neemt binnenkort contact op om samen naar een oplossing te kijken.

Deskundig en aardig personeel

Buitengewoon goed geholpen in winkel Leeuwarden.
Aankopen retour en weer nieuwe spullen gekocht. Perfecte afhandeling.

17. november 2025

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk, maar ook deskundig personeel. Hebben veel productkennis en konden al mijn vragen beantwoorden. Gaan ook niet alleen voor het duurste product, maar voor stellen de goede vragen over gebruik en komen daarop met een goed advies.

14. november 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in onze winkel in Leeuwarden.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Waarom duurt het meer dan anderhalve…

Waarom duurt het meer dan anderhalve week en is de bestelde Apple Watch er nog niet?
Spijt want bij de media markt vanmiddag nog op te halen in de winkel

9. oktober 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Jammer om te horen dat je bestelling van de Apple Watch langer duurt dan verwacht. Dat het hierdoor niet gelijk beschikbaar was in de winkel kan natuurlijk frustrerend zijn. Bedankt dat je dit deelt. We nemen je feedback mee.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend geholpen met datgene wat ik…

Uitstekend geholpen met datgene wat ik wilde aanschaffen. Verder naam de verkoopster alle tijd om mij te adviseren en dingen te laten zien waar ik wel geïnteresseerd in ben maar niet direct van plan om te kopen.

23. september 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben op een deskundige en…

Ik ben op een deskundige en vriendelijke wijze geholpen door de medewerkers.

20. september 2025

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bestelling was snel geregeld

De bestelling was snel geregeld, eerst in de winkel geweest maar konden we hem niet zien en wilden hem graag vasthouden voor het gewicht. Later toch maar besteld via de site.

6. august 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat de bestelling uiteindelijk snel en soepel is verlopen. Jammer dat het product niet direct in de winkel te bekijken was. We nemen je feedback mee om onze service verder te verbeteren. Veel plezier met je aankoop!

Altijd fijne mensen

Altijd fijne mensen, goede service, helder ecommunicatie.

1. august 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen in de winkel in Leeuwarden.

Super Apple winkel

Na een korte wachttijd ben ik door een jonge man,(zijn naam ben ik helaas vergeten), op een correcte en plezierige wijze geholpen.Er is op een duidelijke wijze verteld welke computer voor mij het geschikte zal zijn gelet op mijn computer gebruik.

1. august 2025

Top medewerker

Top medewerker
De medewerker was vriendelijk , aandachtig en klantgericht . Hij gaf heldere goede uitleg en was positief in zijn reacties . Zijn deskundigheid bleek uit hoe efficiënt hij mijn problemen met mijn computer heeft opgelost en hij kon ook goed verkopen . Gaf verschillende opties aan en daardoor kon ik ook zelf beter kiezen .

22. juli 2025

Prima geholpen zoals gewoonlijk

Prima geholpen zoals gewoonlijk. Goed geluisterd naar mijn wensen.

18. juli 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Leeuwarden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede uitleg en uitstekende service

17. juli 2025

Snelle service

Snelle service, vriendelijke personeel

17. juli 2025

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Leeuwarden

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv