Gisteren heb ik mijn bestelde I phone 17 opgehaald in de Amac winkel in de Wagenstraat Den Haag. Deze was geleverd tijdens mijn vakantie en zou maar 48 uur beschikbaar zijn om af te halen. Nette en... Vis mer
Was vandaag bij AMAC in het centrum van Den Haag. Werd daar met verschillende vragen geholpen door Osca op een zeer professionele en prettige manier. Oscar, je krijgt een 10 ! Ik kom terug.
- Databutikk
- Butikk med tilbehør til mobiltelefoner
- Datautstyrsbutikk
- Reparasjonsverksted for mobiltelefoner
- Programvareopplæring
Amac is de grootste Apple Premium Reseller met een webshop én winkels verspreid over Nederland. Met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan accessoires voor de Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch is dit dé plek voor al je aankopen en cadeaus. Het team van Amac beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product.
Over Amac

Wagenstraat 10, -, 2512 AX, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
- 088-0271400
Het hoesje van mijn telefoon scheurde…
Het hoesje van mijn telefoon scheurde al na twee maanden tijdens het verwijderen om de telefoon schoon te maken... de kwaliteit is verschrikkelijk... AMAC in Den Haag zei natuurlijk: valt niet onder de garantie en geen coulance... Logisch toch... Ik zei tegen de medewerker dat ik niets anders had verwacht. De volgende keer koop ik niets meer bij AMAC.
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Beste service ooit ervaren.de plek waar je thuis voelt voelt
Beste service ooit ervaren

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
Was vandaag bij AMAC in het centrum van…
Was vandaag bij AMAC in het centrum van Den Haag.
Oscar, je krijgt een 10 !
Ik kom terug.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
Ik kom hier vaker en ik kom hier graag
Ik kom hier vaker en ik kom hier graag. Medewerkers geven duidelijk antwoord op mijn vraag

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
AMAC Altijd fijn om daar te kopem
AMAC is een prima winkel. Veel minder druk dan de Apple Store waardoor het personeel tijd heeft om je op een vriendelijke en deskundige wijze te woord te staan en te informeren. Ik ben een Apple adept maar ik koop of online of bij AMAC

Fijne winkel
Ik ben heel adequaat en prettig geholpen door Oscar.

Imac mini gekocht Imac 2012 ingeleverd en
Imac 2012 ingeleverd en
Een iMac mini gekocht met accessoires.
Vriendelijke,behulpzame verkoper met veel geduld heeft goede uitleg gegeven aan oudere dame!
Nog terug voor 1 op 1 uitleg.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
Super goed geholpen door Daniel en…
Super goed geholpen door Daniel en Givaio. Ze zijn deskundig en houden het ook een beetje gezellig.

Inruil Apple watch 7 voor een Apple watch 11
Apple watch 7 ingeruild voor een Apple watch 11. Dit verliep zeer soepel. Mooie actie van Amac. En leuke bediening.

Service
Ik had geen afhaal e-mail gehad van online geplaatste bestelling. Toen ik langs ging in de winkel en belde, kreeg ik een aantal dagen te horen dat ik gewoon moest afwachten. Uiteindelijk bleek de bestelling allang klaar te liggen. Een paar dagen wachten is niet erg, maar in de winkel had ik beter geholpen willen worden en had ik t fijn gevonden als men in ieder geval even achter had willen kijken. Wel blij met de producten.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
Ik heb 5 maanden geleden een nieuwe…
Ik heb 5 maanden geleden een nieuwe telefoon en een transparante hoesje gekocht en die was behoorlijk geel geworden en toen ik hem kocht zij dat meisje dat die niet ver geelde nou zeker wel dus ik vroeg hoe zouden we dit kunnen oplossen nou zij die jonge je kan korting krijgen op je volgende aankoop nou dat vind in geen service van Amac

Fijne zaak
Een vriendelijke, vakkundige medewerkster van Amac heeft mij bijzonder goed geholpen.

Svar fra Amac | Apple Premium Reseller - Den Haag
Uitstekend en correct geholpen door…
Uitstekend en correct geholpen door medewerker. Prima zaak.

Duidelijk en betrouwbaar
Ik kom vaak bij Amac terecht voor Apple spullen. Tot nu toe zijn mijn ervaringen prima: duidelijke verwachtingen, heldere communicatie en snel antwoord op vragen als je die hebt. En kunnen betalen met iDEAL is een belangrijke plus vergeleken met direct bij Apple kopen.

Zeer goede service
Nette en duidelijke communicatie met Daley dat ik mijn bestelling wat later op kon halen. Zeer vriendelijke geholpen in de winkel !