Buschaufføren burde ikke have et job
Buschaufføren burde ikke have et job, der omhandler mennesker! Han er virkelig uforskammet, kommer med fornærmelser og kører hasarderet. Han råbte også af andre bilister og rækker mellemfingeren til dem!
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
"Hej Jørn og Hanne. Mange tak for en rigtig dejlig tur og oplevelse! Det var en fornøjelse med den blinde guiden på Fur, kaffen og rundstykkerne ved Virksund, den lækre frokost på Fur Bryghus og ikke mindst sejlturen med kaffe, kage og en lille en til halsen i Hvalpsund. Med Als-bussen er det altid en fornøjelse. Tak for en fantastisk dag!"
Har igen oplevet hasarderet og uforsvarlig kørsel fra en af deres chauffør biler. Jeg kommer ikke til at sætte mig en bus fra dem.
⭐☆☆☆☆
En utryg og uacceptabel oplevelse med Als Bussen og chauffør Jørn Christiansen
Vi rejste med Als Bussen med en gruppe på 83 unge drenge, og oplevelsen var desværre både utryg og uprofessionel. Chaufføren, Jørn Christiansen, udviste en truende og respektløs adfærd over for både børnene og mig som ansvarlig voksen.
Flere gange under turen truede han med at smide hele gruppen af bussen, fordi han mente, de ikke sad stille nok. Børnene måtte hverken spise eller drikke undervejs, og da jeg forsøgte at tage en rolig snak med ham om situationen, blev jeg mødt med personlige fornærmelser og blev kaldt “idiot”.
På et tidspunkt kørte han ind på en rasteplads og truede igen med at sætte os af. Flere af drengene begyndte at græde – både på grund af hans truende tone og fordi de ikke forstod, hvad de havde gjort galt. Det var hjerteskærende at se dem blive så bange på en tur, der burde have været tryg og positiv.
Jeg formåede at få ro på situationen, og vi nåede frem til destinationen, men oplevelsen har sat dybe spor. Jeg kan på ingen måde anbefale Als Bussen eller Jørn Christiansen som chauffør, når det handler om transport af børn eller unge. Tryghed, respekt og professionel opførsel bør være en selvfølge – det var det desværre ikke her.
Stefan - Fodbold træner
Vi har brugt als-bussen til vores foreningstur for 4. år i træk og hver gang har det været en rigtig god oplevelse med både selskabet og buschaufføren. Vi var på tur med 42 børn i bussen i alder fra 6-16 år. Chaufføren jokkede med børnene og spurgte ind til deres tur i springcenter. Opfordrede til at vi måtte medbringe vores soundbox og høre fælles musik undervejs. Som forening vil vi til hver en tid opfordre andre til at benytte als-bussen, og booker også igen næste år.
Meget uvenlig chauffør. Skælder ud på sine kunder. Kan absolut ikke anbefales.
3-dages busrejse med 83 elever og lærere til Hamborg.
Meget venlig, hjælpsom og fleksibel buschauffør.
Sikker buskørsel, god pris.
Als-bussen får vores varmeste anbefaling!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.