ALLSAFE Anmeldelser

11 040
TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Had al een opslag in Amsterdam en wilde de opslag 'verplaatsen' naar Almere. Bij de vestiging in Almere konden ze de verplaatsing meteen in orde maken. Box in Amsterdam leeghalen en alles zelf ve... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fijne ervaring. Vrolijk personeel en ze kunnen je overal bij helpen. Ruimte is altijd beschikbaar en loopt vlot met de karretjes. Vriendelijke geholpen door mindy

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Robbert van de verhuisservice is echt een topper! Werkt keurig efficiënt en netjes. Stond op de wachtlijst en werd vanmiddag gebeld door Robbert dat er een plekje vrij was gekomen. Wat een geweldige s... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na het invullen op de website, redelijk snel teruggebeld om een afspraak in te plannen. Dus dat is top. Aangekomen op locatie blijkt de communicatie vanuit het hoofdkantoor naar de locatie niet goed... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Oppbevaring
  2. Forhandler av flytterekvisita

Skrevet av virksomheten

Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!

ALLSAFE Mini Opslag - Geeft Ruimte

Skrevet av virksomheten

De beste service voor de laagste prijs
Uniek alarm per unit

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(11 040)

1 676 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 4 av 5 stjerner

De box is heel gemakkelijk in gebruik…

De box is heel gemakkelijk in gebruik en de voorzieningen in het gebouw zijn top.
We waren alleen verrast door de prijs: die zou hoger zijn dan de actieprijs waar voor we de box een tijd eerder hadden gereserveerd, want die stond niet meer in het systeem. Gelukkig kon ik aantonen dat deze tijdens de reservering was bevestigd en is het opgelost. Dat is het enige verbeterpunt voor Allsafe; zorgen dat actieprijzen op de site ten tijden van reservering goed worden genoteerd en later zonder gedoe worden toegepast, zodat je als klant niet voor verrassingen komt te staan.

5. august 2026

Beste Dominique,

Hartelijk dank voor je eerlijke beoordeling! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de box en het gebouw. Wat betreft de actieprijs, we begrijpen dat het vervelend is om hiermee verrast te worden, ook al is het naar tevredenheid opgelost.

Joris

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Waardeloos!!

Ik huur hier een opslagruimte en eigenlijk was alles in orde, totdat ik mijn opslag bezocht na een lange, vermoeiende dag. Een andere meneer opende de poort, waarna ik uit automatisme achter hem aan liep en mijn opslagruimte opende. Ik werd meteen gebeld, omdat de sensor van mijn opslag afging. Ik heb direct doorgegeven dat ik het zelf was en dat er geen reden tot paniek was. Tot mijn verbazing werd er de volgende dag meteen een boete van 90 euro uitgeschreven. Ik ben naar het kantoor gegaan om de situatie uit te leggen, maar er werd absoluut niet geluisterd. Bij het eerste het beste misverstand kiezen ze er direct voor om hun klant keihard te benadelen. Dit voelt als pure diefstal.

24. juni 2026

Beste Ali,

We willen graag toelichten dat veiligheid bij ons hoog in het vaandel staat. Wanneer een alarmmelding binnenkomt, wordt ons veiligheidsprotocol automatisch geactiveerd om de beveiliging van alle klanten en hun opgeslagen goederen te waarborgen. Dit kan extra kosten met zich meebrengen, zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.
Mocht je nog vragen hebben of dit verder willen bespreken, dan kijken we graag samen naar een toelichting op de kosten en de situatie. Je kunt ons bereiken via klantenservice@allsafe.nl.

Joris

Erg tevreden

Erg tevreden! Onze gehele inboedel heeft hier meer dan een jaar opgeslagen gestaan. Alles is nog goed. Personeel is altijd vriendelijk en denken goed mee.

8. august 2026

Beste Marloes,

Bedankt voor je mooie review over ALLSAFE Enschede! Fijn dat je onze service en vriendelijkheid waardeert.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij de locatie in Deventer wordt met je meegedacht. wij hadden opslagruimte nodig i.v.m. onze verhuizing.
Omdat het om een verhuizing ging hebben we een aantal maanden wat korting gehad. Maar er wordt ook gekeken wat je er in op wil slaan. In ons geval meubels uit de woonkamer, dat werd ook gevraagd en zo kwam het personeel met een aanbeveling.

We hebben 1 keer gehad dat er een misverstand heeft plaatsgevonden over de verhuur van de bestelbus. Dit kwam door een dubbele boeking. Geen probleem kan gebeuren. Het voordeel is dat je spullen bewaakt liggen en je tussen de gestelde tijden makkelijk bij de spullen kunt.

3. april 2026

Beste Rik,

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn dat je tevreden bent over onze service in Deventer, het meedenken van het team en dat het misverstand met de bestelbus goed is opgelost.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede uitleg en gemakkelijk toegang via de app

Goede en uitgebreide uitleg gekregen van de beschikbare ruimtes. Even lopen stoeien met de app maar eenmaal ingesteld werkt het super makkelijk. Bereken goed welke ruimte je nodig hebt want je denkt bij het zien van de lege ruimte dat het zo vol staat maar dat valt best mee.

Beste Edwin,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Nieuwegein! Fijn dat je tevreden bent met de duidelijke uitleg en dat de app na het instellen goed werkt.

Goede servies

Goede servies, fijne boxen, makkelijk te wisselen als de box te klein/groot is.

Beste Angelina,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Lelystad! Fijn dat je tevreden bent over onze service en het gemak van het wisselen van boxen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Teleurstellende afhandeling van…

Teleurstellende afhandeling van gemaakte prijsafspraken

Bij het huren van onze opslagruimte spraken wij met de vestigingsmanager een huurprijs af. Op ons verzoek heeft hij dit handgeschreven op de eerste factuur bevestigd met zijn handtekening.
Bij het afsluiten werden wij verrast door service kosten die nog bovenop de afgesproken huur kwamen. Dat was voor ons onverwacht, maar dit hebben we geaccepteerd.
Na 6 maanden wilden we de huur opzeggen, maar we konden de huur van de box verlengen met drie maanden, opnieuw tegen dezelfde eerder afgesproken prijs per maand plus servicekosten. Dat was geen punt. Bij de beëindiging ontstond vervolgens een discussie over de eindafrekening. ALLSAFE stelde zich op het standpunt dat de eerder gemaakte prijsafspraken niet meer golden en dat een hogere huurprijs verschuldigd was. Volgens onze berekening hebben we daardoor te veel betaald. ALLSAFE beroept zich op artikel 3 van de overeenkomst waardoor zij eenzijdig de prijs kan verhogen.
De gemaakte én schriftelijk bevestigde afspraken worden achteraf anders uitgelegd, terwijl ik op mijn vragen vooral ingewikkelde factuurberekeningen en verwijzingen naar algemene voorwaarden kreeg.
Dat vind ik niet betrouwbaar en heeft mijn vertrouwen in ALLSAFE geschaad. Voor het bedrag gaan we geen juridische procedure voeren, maar ik vind het wel belangrijk om mijn ervaring te delen.
Het is voor ons aanleiding nooit meer bij ALLSAFE een opslagunit te huren. Onze ervaring bij andere aanbieders is beter.

Naar aanleiding van uw reactie op deze review :
Helaas bevestigt deze reactie precies mijn punt.
Mijn klacht ging niet over de vraag óf er volgens ALLSAFE een huurverhoging in het contract stond. Het ging over de concrete prijsafspraken die met de toenmalige vestigingsmanager zijn gemaakt en zelfs schriftelijk door hem zijn bevestigd. Ook is dat bij de verlenging afgesproken (die verlenging vond plaats per 1 maart, dus 2 maanden na 1 januari)
Op die concrete afspraken wordt in uw reactie opnieuw niet ingegaan. Er wordt alleen verwezen naar de huurovereenkomst en de reeds toegestuurde facturen.
Voor mij is daarmee de kwestie voldoende duidelijk: wij verschillen van mening over de gemaakte afspraken. Ik laat het hierbij, maar blijf bij mijn beoordeling en bij de reden waarom ik ALLSAFE niet opnieuw zou kiezen.

11. august 2026

Beste Jan,

Graag lichten wij toe dat er per 1 januari een huurverhoging heeft plaatsgevonden conform de huurovereenkomst. Mijn collega van de vestiging heeft de betreffende facturen aan u doorgestuurd en hierbij ook een toelichting gegeven op de berekening.

Wij vinden het jammer om te horen dat deze uitleg voor u niet voldoende duidelijkheid heeft gegeven. Mocht u na de ontvangen toelichting nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met de vestiging of een e-mail sturen naar onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Schone opslagruimte met vriendelijk…

Schone opslagruimte met vriendelijk personeel. Altijd behulpzaam. Is nu de 2de keer dat ik een grote ruimte huur en voor een eventuele een 3de maal kom ik graag bij Allsafe terug.

10. august 2026

Beste Michel,

Bedankt voor je mooie review over ALLSAFE Maastricht! Fijn dat je tevreden bent over onze schone ruimtes en vriendelijke service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben ontzettend blij met mijn…

Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij All Safe Tilburg Opslagruimte! Alles was goed geregeld en de service was echt top. Ik wil in het bijzonder Gijs en Bernard ontzettend bedanken voor hun hulp, service , vriendelijkheid en hebben alles heel prettig en professioneel geregeld.

Ik ben supertevreden en zal, als ik in de toekomst weer een opslagruimte nodig heb, zeker weer voor All Safe Tilburg kiezen.

Nogmaals bedankt Gijs en Bernard voor alles! 🙏😊 Echt een aanrader!

8. august 2026

Beste Sasii,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service in Tilburg en dat Gijs en Bernard je zo goed hebben geholpen.

Box was prima

Box was prima. Personeel doet z'n best maar begrijpt de zakelijke huurder niet helemaal. Hier valt nog wel een inhaalslag te maken. Vooral moeite met de constructie huurder (bedrijf) en gebruiker (persoon).

8. juli 2026

Beste Casper,

Bedankt voor je feedback voor ALLSAFE Purmerend. Fijn om te horen dat de box naar wens was, we nemen je opmerking over de zakelijke huurconstructie mee als verbeterpunt.

Het werkt allemaal prima

Het werkt allemaal prima, goede service van de mensen achter de balie.

Beste Ge,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Deventer! Fijn dat alles goed werkt en dat je tevreden bent over de service van ons team.

Top geregeld!

Zeer vriendelijke medewerkers die met je meedenken. Nette verhuurruimtes.

5. august 2026

Beste,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Diemen! Fijn dat je blij bent met onze service, het meedenken van het team en de nette ruimtes.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vriendelijke mensen en nemen de tijd…

Vriendelijke mensen en nemen de tijd voor goede uitleg.

31. juli 2026

Beste,

Bedankt voor je review! Fijn dat je de vriendelijkheid en duidelijke uitleg van ons team in Weesp waardeert.

Netjes en goed

Ruim, schoon en gemakkelijk

31. juli 2026

Beste Rien,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Ridderkerk! Fijn dat je tevreden bent over de netheid, ruimte en het gemak van onze opslag.

Personeel

Personeel, Locatie

Beste Job,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over ons team en de locatie in Den Haag Noord Oost.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very quick reply to my initial request

Very quick reply to my initial request. When visiting the staff was super friendly and could help me decide which space was most suitable to rent.

17. juli 2026

Dear Guido,

Thank you for your review about ALLSAFE Oegstgeest! We’re happy to hear that our team could assist you quickly and help you find the right space.

Kind regards,

gewoon goed

netjes rustig schoon .
heb er 4 jaar een box gehuurd nu niet meer nodig
heb de mensen daar niet vaak nodig gehad maar als ik ze nodig had stonden ze klaar

Beste Cor,

Bedankt voor je review en voor het vertrouwen in de afgelopen 4 jaar bij ons in Beverwijk! Fijn dat je tevreden was met de nette en schone opslag en dat ons team klaarstond wanneer je ons nodig had.

Snel geregeld

Snel geregeld

Beste Bano en Sonja,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Arnhem! Fijn om te horen dat alles snel geregeld kon worden.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

persoon aan de balie was netjes en…

persoon aan de balie was netjes en stond mij goed te woord, dacht goed mee, en het was geen probleem om een andere / grotere box te regelen. kleine minpuntjes zijn dan wel dat de uitgangs poort niet goed werkt dat ik in het begin nog niet had meegekregen maar dat reken ik even niet mee. en het tijdstip dat ik deze mail krijg 00:06. in het algemeen ben ik goed tevreden

Beste Thomas,

Bedankt voor je review over ALLSAFE Breda! Fijn dat je tevreden bent over de hulp aan de balie en de flexibiliteit bij het regelen van een grotere box.

Marieke

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv