Selskapet har svart
Super goede opslag. Goed bereikbaar. Alles goed geregeld en er is ook altijd hulp aanwezig. Netjes aan de binnenkant en erg makkelijk om naar binnen te rijden en alles op te bergen. Aanrader!
Selskapet har svart
20 verhuisdozen gehaald allemaal verkeerd gelijmd, waardoor ik ze moest repareren met tape. Geen reactie van de klantenservice. Verder zijn de dozen wel ok en ik werd vriendelijk geholpen.
Selskapet har svart
Je kunt veel ruimer leven dan je denkt. Heb je te veel spullen en steeds de wens om groter te wonen? Of wil je juist kleiner gaan wonen, maar kan je geen spullen wegdoen? ALLSAFE Mini Opslag biedt jou de ruimte om te wonen en te werken!
Skrevet av virksomheten

Meander 151, 6825 MB, Arnhem, Gelderland, Nederland
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Hartelijk ontvangen en een duidelijke rondleiding gehad. Mooie boxen en perfect geregeld. Ook de huurauto verliep perfect.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Wat u onderscheidt van alle andere opslaggiganten in Nederland en ver daarbuiten is de enorme gastvrijheid, de vriendelijkheid, de bereidheid om een stapje meer te doen, de professionaliteit, het geduld met klanten, ongeacht je een enorm mooie vrouw bent of een ouwe vent, het maakt u niets uit. Het is er schoon, netjes, ruikt heerlijk naar viooltjes op vers gemaaid gazon.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Alles was goed geregeld, mooie moderne faciliteit. Prettige uitleg.

Goede service.
In Arnhem ben ik erg prettig geholpen, goede uitleg, je kunt bus huren voor je verhuizing.
Top geregeld

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
De mannen daar zijn erg duidelijk hoe alles in zijn werk gaat daar...erg overzichtelijk,schoon en de mannen zijn erg vriendelijk en behulpzaam!

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Fijn bedrijf. Medewerkers denken mee. Bijvoorbeeld ik wilde een bus huren. Deze was eerder terugkomen en dan wordt je nog gebeld of je de bus nodig hebt.
Super service hier.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Drie jaar lang een opslag gehuurd bij AllSafe in Arnhem (Meander) en ontzettend tevreden geweest altijd. Alles is goed geregeld, pand makkelijk toegankelijk en goed beveiligd en de medewerkers altijd vriendelijk en behulpzaam. De opslag is overbodig geworden dat is de enige reden dat ik nu weg ga.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Jullie personeel waren goed opgeleid. Uitleg was “to the point.” Prijs was meer dan acceptable! A fijn experience!!

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Alles is super netjes, en ook dat alles goed geregeld is .
Ik was heel blij dat ik bij jullie een opslag had of heb gehuurd. Ik zal iedereen aanraden om jullie een opslag ruimte te huren.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Goede en snelle service ondanks een hectisch druk moment waarop wij er waren. Faciliteiten zien er fantastisch uit, schoon, licht en goed toegankelijk.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Personeel is heel klantvriendelijk, alles werd duidelijk uitgelegd. De korting voor de beginperiode is ook erg aantrekkelijk.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Allsafe Arnhem wordt goed beheerd , ligt centraal en is veilig , prima service maak er jaren gebruik van.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Correcte en snelle reactie, geeft invulling aan de laagste prijsgarantie, flexibele en vriendelijke mensen.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Prettige ontvangst. Prima geregeld qua ruimte. Erg handig om je spullen te stallen. En ook prettig dat je de aanhanger mag gebruiken.

Svar fra ALLSAFE - Arnhem
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.