Super fornøyd med Alliance Trafikkskole og mine kjørelærere Mohamed (Big Ben) og Mustafa Hassan. Godt forløp og gode kjørelærere, som er meget pedagogiske og sjove. Opplæringen er effektiv og kjørelær... Vis mer
Se hva andre synes
God fleksibilitet ift. både teori og køretimer. Jeg bedstod begge prøver i første hug takket ved af min kørelærer Hasnain. Kort ventetid ift. at få teori og køreprøve. Kæmpe anbefaling.
Anbefaler Leiban som kørelærer hvor jeg bestod køreprøven og teoriprøven første gang. Han er en tålmodig og god lærer der lader eleven lære på egen måde.
Zeki bedste kørelærer God skole god kørelærer. Zeki er en god kørelærer og man kan regne med at bestå første gang hvis man har ham som sin kørelærer
Informasjon om virksomheten
Rødovre
Søborg
Valby
Østerbro.
Du kan som elev frit tage undervisning på alle køreskolens afdelinger med vores smarte køreskole app. Dermed får du fleksibilitet og bestemmer også selv tempoet for hvor hurtigt det skal gå.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende introduktion, som vi afholder hver uge på alle køreskolens afdelinger og hør mere. Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, mød blot op.
Kontaktopplysninger
Åboulevard 39, 1960, Frederiksberg C, Danmark
- info@alliance-trafikskole.dk
- www.alliance-trafikskole.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Leiban og Alliance Trafikskole er fantastisk!
Leiban er en super god kørelærer, men han er også en sympatisk og sjov person. Jeg vil helt klart anbefale både ham og Alliance Trafikskole.
Lyn-pakken bestod på første hug både…
Lyn-pakken bestod på første hug både med teorien og det praktiske! 5 stjerne til Rehas min kørerlærer! Tusind tak for det hele!
Nuri gir den gas😎
Jeg har haft et godt forløb med Nuri, han var god til at undervise og fortælle hvilke manøvrer jeg skulle øve for at bestå- og så er han en skov ung fyr man kan grine med🤩
Jeg kan varmt anbefale Alliance Trafikskole😎✌️
Alt i første hug
Bestod alt i første hug, fantastisk kørelærer og undervisning
Kan anbefale Salman fra Alliancen
Super trafikskole
Super trafikskole, bestod både teori og praktiskprøve første gang! Waheed er klasse, og forbereder dig godt.
Kørekort til MC med Mevlüt og Shuaib…
Kørekort til MC med Mevlüt og Shuaib gik fantastisk! To sjove fyre, men de har styr på deres ting. Bestod både teori og praktisk prøve første gang. Kan klart anbefales!
Tok mitt MC-kørekort hos Alliance
Tok mitt MC-kørekort hos Alliance, hvor jeg havde Shuaib! En klasse fyr, som nu også har lært seg å snakke norsk🇳🇴 Besto det hele på første forsøk!
Anbefales!
Sindssygt god køreskole ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sindssygt god køreskole ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kan helt sikkert anbefale at tage kørekort hos alliance Trafikskole. Jeg tog et lynforløb hos Rehas og bestod både teori og praktisk prøve i første forsøg.
Kan virkelig anbefales
Kan virkelig anbefales, god lære og nem at få fat på. Bestod første gang, oplevede ingen problemer med ham
Jeg kom sikkert og trygt gennem…
Jeg kom sikkert og trygt gennem prøverne i første hug takket Rehas og køreskolens øvrige kompetente team. Stor anbefaling herfra.
Kan godt anbefales
Jeg bestod teoriprøve og den praktiske prøve i første forsøg med Alliance Køreskole. Min kørelærer var Mustafa Hassan.
Høj kvalitet Køreskole og topklasse kørelærere Naya Hussain
Jeg vil anbefale Naya Hussain som kørelærere. Hun er nemlig meget god og har hjulpet mig med at bestå både teori og praktisk prøve første gang.
Køretimer og oppfølging med Mustafa…
Køretimer og oppfølging med Mustafa hassen har vært grundig og hjelpsom. Nå har jeg førekort :)
Anbefaler Alliance på det sterkeste!
Anbefaler Alliance på det sterkeste! Jeg hadde Ibrahim som kørelærer og fikk mitt kørekort på 4 uker, besto både teori og praktiske prøve ved første forsok! Tusen mange ganger takk Ibrahim!
Kan varmt anbefale lynkurset hos…
Kan varmt anbefale lynkurset hos alliance trafikskole. Kørte med Mumi og har bestået både teori og køreprøven i første forsøg. Det taler vel for sig selv 🙂.
Så kom kørekort til MC i hus
Så kom kørekort til MC i hus. Det tog knap 5 uger på lynkursus. Bestod teori og praktisk prøver i første hug. Tak til køre lære Sarfaraz for hurtig planlægning og afvikling af forløbet
Effektivt forløb
Jeg hadde udelukkende en god oplevelse gennom Alliance Køreskole og min kørelærer Adil. Han er en dygtig observatør og jeg fikk god oppfølging undervejs. Han har ambisjoner for sine elever og legger stor innsats i å bidra til en hurtig progresjon og utvikling
Meget tilfreds med Alliance!
Jeg er meget fornøyd, og kan trygt anbefale Alliance Trafikskole videre. Jeg har fått grundig og sikker opplæring gjennom hele forløpet, og bestod køreprøven første gang. Jeg kan absolutt anbefale Enver som kørelærer, da han både er meget optimistisk og positiv, i tillegg til en svært god, trygg og strukturert lærer. Det var nemt å avtale køretider, og du har i tilegg full fleksibilitet omkring hvornår du ønsker å delta i teoriundervisningen. Tommel opp og fem stjerner for seriøs og god køreskole!
Super godt sted!
Kan varmt anbefale Alliance Trafikskole, jeg stod med kørekortet i hånden efter 1,5 måneds tid, og Mumi og de andre teoriundervisere sørgede for at både teori- og køreprøven blev bestået første gang.
Kjørelærer i Star Trek format
Jeg vil anbefale denne kjøreskolen til alle som ønsker å ta kjørekortet, ung eller gammel. Det er god teoriundervisning, og man får til hver teorileksjon en prøvetest som fra starten av setter en god standard for hva som forventes til teoriprøven. Dette supplert med bare litt selvstudium resulterte i kun en feil på teoriprøven i første forsøk. Kjørelæreren er kanskje det viktigste. Selv har jeg arbeidet som lærer på universitetet, og forstår hvor svært det er å være en allsidig lærer som kan nå ut til alle. Min kjørelærer "MOMI" hadde en grundig kjennskap til alle regler og hvordan bruke det når alvorets time kommer. Selv snakker jeg ikke godt dansk, men Momi var alltid klar og tydelig. Godt blandet med en porsjon humor bidro han med til at jeg besto den praktiske prøven også på første forsøk. Takk igjen kaptein Momi !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.