Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Reklamation på vinterjakke Jeg har fået en af deres store vinter jakker. Jeg finder så hurtigt ud af at lynlåsen driller og til sidst går i stykker så jakken slet ikke kan lukkes. Jeg prøver så båd... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Varen jeg fik leveret var forkert ift billedet på hjemmesiden (forkert farve på båndene håndleddene og rundt om livet), men kundeservice var flinke og hurtige til at svare at de gerne ville refundere... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Fint overskueligt website og kongeservice! Høj kvalitet på alle varer så det hænger fint sammen med prisen.. tit gode udsalg, hvor jeg har gjort nogle gode kup!

Informasjon om virksomheten

1. Klesbutikk
  2. Herreklesbutikk
  3. Dameklesbutikk

Skrevet av virksomheten

Created by two friends in the free-town of Christiania, Copenhagen in 1995, ALIS went from being a local voice to a real movement. As a voice for youth culture, skateboarding and streetwear the brand purposely maintained an air of mystery, committed to staying authentic and underground - built upon pillars of community and a raw desire to create. As life, ALIS has grown mature through ups and downs and is relaunching with an ambitious comeback and revised vision. This new era is set off by honouring the rich cultural brand heritage, while simultaneously taking vast steps into a zeitgeist where social aspects and real craftsmanship are core value drivers bringing ALIS back to the culture.

Kontaktopplysninger

4,4

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Levering

Levering. Får ikke besked om levering, er derfor ikke hjemme (eller det var jeg, men opdagede dem ikke da jeg ikke havde fået besked) og så leveres der tilfældigt i postnumret (som er langt væk). Havde aldrig betalt ekstra for denne service hvis jeg kendte til manglende ibfo

21. november 2025

Kære kunde,
Vi beklager meget at din forsendelse er endt længere væk end beregnet pga. dårlig advisering. Det skulle naturligvis ikke kunne ske med vores leveringspartnere.

Vi vil naturligvis gerne hjælpe med alt det vi kan på denne sag, hvis du kontakter vores kundeservice og vi kan få chancen for at komme bedre i mål med din forsendelse.

Mvh.
Team ALIS.

Bonne qualité de vêtements

La qualité des vêtements paraît très très bonne et j aime christiania et wonderland. Sinon Catherine est ma mère c est moi qui fait commande le prénom c est mis automatiquement mais moi c est Michael et je préfère même dire Mica quand c'est possible

31. oktober 2025

👌🤙✌️🤘

Alt godt dog forkert model som dog blev rettet Akut..... Tak Chris/Alis

Ps. Jeres Retur label kan jeg ikke Download(e)..... vender tilbage med fejl omkring enten min el. Alis Email 🤔 - selvsamme Email brugt ved køb såeh hvad faaaaa'n gør jeg!?

30. september 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hurtig levering og god service!

Bestilte fra Alis og fik pakken leveret lynhurtigt – tror ikke der gik mere end 1-2 dage. Alt var pakket pænt og sikkert ind. Fik også opdateringer undervejs, så jeg hele tiden vidste, hvor min pakke var. Super nem oplevelse og god kundeservice. Handler helt klart her igen!

29. april 2025

God og hurtig levering

God og hurtig levering.
Tøjet var også fedt!

10. mars 2025

Hey!
Tusind tak for din flotte anmeldelse af både servicen og ikke mindst produktet - det er vi rigtig glade for 🔥

Vi håber at se dig tilbage på shoppen inden alt for længe!

/Team ALIS

Fremragende oplevelse

Lækker tøj, hurtig levering, alt i alt fremragende oplevelse

7. mars 2025

Hej!
Tusind tak for din anmeldelse af vores nye setup, det sætter vi stor pris på 🙌🏼.

Vi håber at kunne sende endnu flere ordrer til dig i fremtiden.

/Team ALIS

FUP! KØB INTET HERFRA!

Fup! Man betaler og modtager ikke sin vare. Kundeservice svarer ikke. Hverken mail, sociale medier eller tlf (taletidskort).
Jeg laver en indsigelse, selvom jeg nok aldrig ser mine penge igen.

4. februar 2024

Hej Katja

Vi beklager endnu engang mange gange ,men vi er glade for at det blev løst og at du fik modtaget din vare inkl. en gave for ulejligheden.

De bedste hilsner,
Alis.

( En kort forklaring på vores fravær. )

Kære kunder,

På vegne af ALIS vil vi gerne udtrykke vores dybeste undskyldning for de forhindringer, I har oplevet i forbindelse med vores service. Vi har desværre haft nogle udfordringer på grund af vores bogholders mors alvorlige sygdom, og det er med stor sorg, at vi må meddele, at hun nu er gået bort. Dette har resulteret i, at både vores butik og online side har været midlertidigt lukket.

Vi beklager dybt, at dette har påvirket jer som vores kunder og jeres bestillinger. Vi ønsker at forsikre jer om, at vi er tilbage på sporet igen. Alle de pakker, der var blevet bestilt, er blive sendt afsted. Vi har også besvare alle mails og søgte for at refundere eventuelle returnerede varer.

Som en stor tak for jeres tålmodighed og som en undskyldning fra vores side, vil vi inkludere en lille gave i pakken til alle jer, der har ventet på jeres varer. Desuden vil vi gerne tilbyde de næste 20 personer, der bestiller online eller kommer forbi vores butik en ekstra gave med deres forsendelse eller fysiske køb, som en gestus for at vise vores taknemmelighed.

Vi beklager endnu engang for den ulejlighed, vi har forårsaget, og vi vil gøre vores yderste for at genoprette vores service og levere den kvalitet, I fortjener.

ALIS

Hvor er min ordre?

Jeg har en ordrebekræftelse fra d.21. januar - og har intet hørt siden. Har sendt 2 mails uden svar. Hvornår kan jeg forvente at modtage min t-shirt (som er en fødselsdagsgave - den når så ikke frem til dagen)??

1. februar 2024

Hej Julia,

Vi beklager endnu engang mange gange, men vi er glade for at det blev løst og at du har modtaget din penge.

De bedste hilsner,
Alis.

( En kort forklaring på vores fravær. )

Kære kunder,

ALIS

Magen til uopdragent personale

Magen til uopdragent personale. Hende den lille uintelligente stod tilmed ogg truede en anden kunde med “1 opkald så du færdig” og så lugter hun kraftigt af sved

19. juni 2022

Hej Andreas

Der er altid 2 sider af en sag. Vores personale følte sig overfuset.
Ved samme episode fik vi stjålet en varer.
Det var heller ikke rart for personalet med højrøstet kunder som ikke opførte sig ok.

Konge brand!

19. juli 2021

Fik rettet op på det

Opdatering d. 12/11-20:
Modtaget pakken i går, ilagt en fin gave for besværet. Det var fragtfirmaet der havde lavet en fejl. Da det gik op for dem at der var sket en fejl, fik de rettet op på det, det tog lidt tid men det lykkedes til sidst.

Har bestilt for 1.100kr d. 22/10-20, hvor jeg samme dag får en mail hvor i der står at ordren allerede er på vej, så hører jeg ikke mere før jeg rykker dem på email d. 3/11-20, det eneste svar jeg får er bare trakking nummeret, men det har jeg allerede men der er ingen oplysninger på det, så skriver jeg igen i går d. 4/11-20, hvor jeg i skrivende stund stadig ikke har hørt noget fra dem, nu er min tålmodighed ved at være væk, så har nu skrevet til dem igen, at hvis der skal være alle de problemer så vil jeg have mine penge tilbage, for dem trak de allerede d. 22/10-20.
Har handlet med dem en gang før uden problemer og nu det her, som bare ikke er særlig god service.

5. november 2020
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv