ALATO Watches Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

En Klocka med stil, klassisk, vacker, sitter så otroligt skönt på handleden. Det som verkligen sticker ut är den härliga burgundy färgen på tavlan. Ångrar inte köpet av denna skönhet, blir lika g... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Älskar min ALATO Arvet, så nöjd med färgen jag valde, ju mer man tittar ju mer upptäcker man. Den passar mig perfekt. Upptäckte märket i en klockgrupp på fb, ju mer jag läste och tittade på YouTube ju... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Tja, egenligen kan jag inte svenska, men älskar svensk kultur, och Alatos arvet är ganska tjusande, vacker, och klockan var skickad snabbt. Jag har inga klagomål.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

You make me proud to be Swedish my grandfather was from Denmark he came over in a boat. I wear my watch with a sense of pride. thank U JEFFREY S BOICE Mars Pa. USA I wish my mother was alive... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Klokkebutikk
  2. Urmaker
  3. Produsent av armbåndsur

Skrevet av virksomheten

ALATO® is a registered trademark owned and marketed by the Swedish watch company ALATO Watches. A new challenger to the more established on the global market of watch brands. Our watches are distinguished by their original design with soul and character – for collectors and enthusiasts who want to wear something that not everyone else has.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

13 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alato Arvet är en stilren och mycket…

Alato Arvet är en stilren och mycket välbyggd klocka som passar alla typer av handleder. Kan varmt rekommendera denna modell till både klocknördar och förstagångs köpare.

Svar fra ALATO Watches

Tack för ditt fina omdöme Ulf, glad att du gillar klockan :)

Fantastisk fin klocka

Fantastisk fin klocka, suverän kvalité och spec, ägaren av märket är supertrevlig

Bästa kunden :) Tack kära Gino! Slit den med hälsan

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, otroligt snygg klocka.

Vad härligt att höra! Tack för ditt omdöme. God fortsättning! /Pierre

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Allt till belåtenhet och synnerligen…

Allt till belåtenhet och synnerligen trevlig kundservice att ha att göra med. Logistiken kanske inte fungerade som förväntat, men allt löste sig på bästa sätt bl.a pga trevligt bemötande gentemot kunden, vilket uppskattas. Rekommenderas varmt👍

28. september 2024

Svar fra ALATO Watches

Tack för ditt tålamod och förståelse Christer! Ibland blir det lite tokigt, det viktigaste är att lösa problemet snabbt och smidigt. Ha ett gott nytt år nu :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Glaset på klockvridaren var repigt när…

Glaset på klockvridaren var repigt när vi öppnade produkten, tycket att leverantören borde kompensera för detta.

18. mai 2024

Svar fra ALATO Watches

Vänligen ta kontakt med oss så ordnar vi detta för dig. Vi är mycket angelägna om att du ska bli nöjd med din vara.
Mvh Pierre
Kundservice

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket nöjd med min upplevelse

Mycket nöjd med min upplevelse. Beställde ett en klocklåda i valnöt.
Superfin kvalité och smidig leverans.

Rekommenderar starkt Alato!

12. januar 2024

Tack för ditt fina omdöme Johan! Må väl

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bra produkter och trevligt bemötande

Bra produkter och trevligt bemötande. Kundservice i världsklass!

Svar fra ALATO Watches

Stort tack för ditt fina omdöme! Betyder mycket för oss att du är nöjd och lämnar så fina kommentarer och omdömen överallt 👍❤️

Snabb och kunnig…

Bra och kunniga svar från kundtjänsten och mycket snabb från beställning till att dom skickade. Rekommenderas varmt!

Svar fra ALATO Watches

Tack för ditt fina omdöme David! Varmt välkommen tillbaka anytime!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Köpte en vart klockhållare från Alato

Köpte en svart klockhållare från Alato. Leveransen var snabbt och hållaren känns gedigen och är riktigt snygg. Den har lite tyngd, så den är stabil och välter inte. Rekommenderar produkten och ALATO! 5 av 5!

10. august 2023

Stort tack Carlos för ditt omdöme! Må väl

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Säljer klockor för 800kr som kostar…

Säljer klockor för 800kr som kostar 140-200kr på Aliexpress 🤣 undvik denna butik som pesten.

Svar fra ALATO Watches

Vi tar betalt för värdet vi skapar genom smidiga returer, enkla byten och en toppen-trevlig kundservice. Våra priser inkluderar dessutom 25% moms. Därför är våra priser högre. Du är välkommen att köpa av oss så kan du själv uppleva skillnaden. Ha en fin dag!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alato Klockar were very helpful when I…

Alato Klockar were very helpful when I made my purchase. They didn't have an option for shipping to Denmark, but they acted fast and quickly added the option. Furthermore they answered my questions super fast and were helpful by informing me about the delivery.

23. juni 2023

Hej Thomas!
Vi beklagar att det dröjer, men din leverans är just nu på din ort och väntar på slutdistribution. Vi har sökt kontakt med dig via mail för att informera om leveransförseningen. Kanske har du missat dessa? Kika gärna i din skräppost isåfall. Oavsett så beklagar vi att du fått vänta. Om du trots ditt förmodade missnöje ändå väljer att ge oss förnyat förtroende så ta kontakt innan beställning så ordnar vi en schysst rabatt som plåster på såren.

Annorlunda och bra

Roligt med ett annorlunda och bra utbud, både till sig själv eller i gåva. Leveranstiden var lite längre än standard men det var det helt klart värt! Rekommenderar absolut.

16. mai 2023

Svar fra ALATO Watches

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du gillar vårt sortiment. Vi är rätt stolta över det själva :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket smidigt och enkelt att titta…

Mycket smidigt och enkelt att titta rundor och till slut hittade jag en klocka som tilltalade mig! Plus i kanten för snabb & smidig leverans. Kommer garanterat handla mer!

18. april 2023

Svar fra ALATO Watches

Härligt att du verkar nöjd :) Tack för kommentaren!

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv