Akademisktcentrum Anmeldelser 12

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Dr Sayid Zommorodi förstörde mina bröst

Jag opererade mig hos Dr Sayid Zommorodi och vill dela min erfarenhet för att varna andra.
Efter operationen drabbades jag av allvarliga komplikationer. Jag har idag ingen känsel i mitt högra bröst och har förlorat min bröstvårta – något som flera andra läkare jag träffat i efterhand inte ansåg var nödvändigt.

Jag upplevde att situationen inte hanterades seriöst alls eller akut eller på det sätt som jag i efterhand fått veta hade varit viktigt. För mig har det inneburit en mycket svår och lång process både fysiskt och psykiskt. Medan all personal på Akademiskt centrum för plastikkirurgi försökte ”sugar coata” det hela. Jag var inlagd på flera sjukhus, hade ett enormt hål i bröstet i ett halvår nästan och rann ut var ur det medan Sayid försökte skylla ifrån sig och tog noll ansvar för det han gjort. Hemskt….

Jag har behövt genomgå en korrigerande operation på Nordiska kliniken hos den bästa Dr Patrik Höijer! Vilken extrem skillnad på läkare och klinik, Nordiska kliniken räddade mig och man kan inte ens jämföra proffsigheten mellan dessa. Kunskap, medmänsklighet och proffsighet och kunnigheten finns inte på Akademiskt centrum för plastikkirurgi.

Det här har haft en enorm påverkan på mitt liv. Jag delar detta för att andra ska vara medvetna och verkligen tänka igenom sitt val av kirurg. Det är inte värt att operera sig där!

19. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag genomgick en bröstlyft och…

Jag genomgick en bröstlyft och implantatoperation hos kirurgen Alexander Kamal, och resultatet har varit katastrofalt.

Implantaten som valdes var helt fel i både storlek och form, vilket har lett till att mitt bröst ser onaturligt, asymmetriskt och missformat ut. Ärren är dessutom onormalt stora och mycket fula, vilket ytterligare har förstört helhetsresultatet.

När jag påtalade problemen och bad om en korrigering blev jag inte tagen på allvar. Istället fick jag höra att resultatet var “väldigt bra”, och jag blev avfärdad utan någon som helst vilja att rätta till misstagen.

Jag bokade även en konsultation med en annan kirurg, Said, men upplevelsen var lika oprofessionell. Jag blev bemött på ett sätt som skapade oro och rädsla, och fick höra att jag aldrig kommer att få det resultat jag önskar. De förslag jag fick var dessutom helt orimliga och passade inte min kropp överhuvudtaget.

Alexander gjorde även olämpliga kommentarer och jämförde med en skådespelerska, och sa att jag aldrig skulle kunna uppnå ett sådant resultat. Detta upplevde jag som både oprofessionellt och respektlöst.

Det kändes tydligt att fokus låg på att bli av med mig som patient, snarare än att hjälpa mig eller ta ansvar.

Jag genomgick även en bukoperation samtidigt, och även där är resultatet oacceptabelt. Sidorna är ojämna och ser allvarligt missformade ut.

Trots det höga priset jag har betalat tar ingen ansvar för resultatet eller de komplikationer som uppstått.

Jag vill starkt varna andra för denna klinik.

9. mars 2026

håll er borta från denna klinik

håll er borta från denna klinik

Min upplevelse av Akademiskt Centrum Plastikkirurgi är djupt negativ. Enligt min erfarenhet är detta en oseriös klinik som saknar ansvarstagande när resultatet blir fel. Jag ångrar djupt att jag någonsin valde att operera mig här.

Det som hände mig har orsakat både fysiskt och psykiskt lidande, och jag är långt ifrån ensam. Efter min operation har jag kommit i kontakt med flera andra som också fått sina liv påverkade negativt efter behandlingar på denna klinik.

När problem uppstod upplevde jag brist på transparens, brist på empati och ovilja att ta ansvar. Det här är inte vad man ska behöva uppleva när man anförtrott sitt utseende, sin hälsa och sitt välmående till en vårdgivare.

Jag vill därför starkt uppmana alla: akta er för denna klinik. Vad ni än gör boka inte er operation här. Ingen ska behöva gå igenom det jag och många andra har gått igenom.

6. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag gjorde en fettsugning hos Alexander…

Jag gjorde en fettsugning hos Alexander Kamali för några år sedan och resultatet blev mycket dåligt. Efteråt var jag på konsultation hos flera andra välkända plastikkirurger som samtliga bedömde att ingreppet inte var korrekt utfört och att det är svårt eller nästan omöjligt att korrigera idag.
I stället för att ta ansvar försökte kliniken sälja ytterligare operationer.

15. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

I have had such a smooth recovery

I have had such a smooth recovery and surgery process with this clinic. From day 1 my consultation was clear and informative and immediately put me at ease as a plus size guy. The 3D technology to show me a rough idea of what my chest could look like pre surgery was incredible and ended up being very accurate. My surgeon was patient and caring, as were all the nurses during the entire procedure both pre and post op. No one rushed me, no one panicked me. It was the calm environment someone with autism needs. I felt very relaxed even after having a cannula put into me which I was initially scared about. And even after fainting, my surgeon was extremely kind and caring with me to make sure I was okay before my surgery. All the assistants in the operating room were welcoming and I felt relaxed before I was put to sleep. I woke up very comfortable in a hospital bed and was immediately welcomed with food and drink which was so refreshing. And within the hour they had me ready to leave safely and comfortably. Post op appointments were concise and helpful and all questions no matter how big or small were answered with care so me and my partner understood everything perfectly. Nurses were extremely careful with me when removing dressings and stitches, especially knowing I can be squeamish. Overall I cannot thank this clinic enough. I am so happy with my progress and my results and I cannot wait to live my life with my new chest.

5. januar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jag gjorde ett bröstlyft med implantat

Jag gjorde ett bröstlyft med implantat, och resultatet blev tyvärr en tydlig asymmetri. Brösten ser olika ut och det estetiska resultatet är långt ifrån vad som utlovades. Kliniken vägrar att ta ansvar eller erbjuda en lösning på problemet. Jag är mycket besviken och kan inte rekommendera denna klinik.

4. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

⚠️ VARNING TILL ALLA SOM ÖVERVÄGER…

⚠️ VARNING TILL ALLA SOM ÖVERVÄGER AKADEMISKT CENTRUM PLASTIKKIRURGI ⚠️

Jag skriver detta för att skydda andra kvinnor. Vi är flera patienter som haft kontakt med varandra efter att ha blivit allvarligt skadade av behandlingar och operationer utförda på denna klinik.
Många av oss har upplevt både fysiska och psykiska skador, och när vi försökt få hjälp eller svar har vi istället mötts av manipulation, skuldbeläggning och krav på betalning trots att resultaten blivit katastrofala.

Vi vill gå ut med detta för att varna andra – var extremt försiktig innan du sätter din hälsa i deras händer.
Det här handlar inte om en enstaka missnöjd kund, utan om flera kvinnor som nu står i kontakt med varandra på grund av liknande upplevelser.

Ingen ska behöva uppleva det vi har gjort.
Sprid gärna detta vidare så fler slipper gå igenom samma sak.

13. november 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag gjorde min operation på ACPk för…

Jag gjorde min operation på ACPk för snart 1 år sedan och resultatet är så fint! Tack till er alla som hela vägen har funnit där som stöd både inför operation och under min läkning. Idag på min kontroll var både jag och min kirurg nöjda med resultatet. Hands up for ACPK!

11. november 2025

En mardröm

En mardröm!
Alexander kamali fettsög mina ridbyxlår, det resulterade med stora gropar på sidorna även en hängande rumpa. En mardröm som inte går att vakna ifrån .
Han har förstört min kropp , min mående och psykisk.
Snälla undvik detta klinik!!!!!

7. oktober 2025

Min upplevelse på Akademiskt Centrum Plastikkirurgi FÖRSTÖRT MITT LIV HAR DEM

Jag vill verkligen uppmana alla att akta sig för den här kliniken. De har förstört mitt liv – Alexander Kamali har fördärvat min hals, och i efterhand har flera specialistläkare bekräftat för mig att det han gjort är helt fel och oförsvarligt. Det här är inte ett enskilt misstag, utan något som flera andra också vittnat om.

Efter att jag gick ut offentligt med min berättelse, som även har uppmärksammats i Aftonbladet, har många andra personer kontaktat mig och berättat om liknande erfarenheter med den här kliniken och dess läkare. Ni kan själva söka på mitt namn, Isabella Kino, tillsammans med Akademiskt centrum för att hitta artikeln i Aftonbladet.

Det är inte bara Alexander Kamali som är ett problem även andra läkare på den här kliniken har blivit exponerade av personer som har hört av sig till mig. Jag har bevis i form av print screens på deras berättelser.

Jag vill därför varna er alla: operera er absolut inte här. Akta er för Akademiskt Centrum Plastikkirurgi de utsätter människor för enorma risker & Tråkigt nog upplever både jag och flera personer som har kontaktat mig att den här kliniken inte tar ansvar för det de gör. De marknadsför sig som trygga, säkra och experter – men vår erfarenhet visar något helt annat.

Jag själv har blivit lämnad med en allvarlig kroppsskada och dessutom en faktura för det som skadat mig. Det innebär att jag i princip har betalat för att bli kroppsskadad, förstörd och fördärvad och kliniken kräver fortfarande att jag ska betala.

Han har förstört mitt liv och min hals, och det är inget som går att förneka. Bilderna talar sitt tydliga språk jag är ett levande bevis på det. Vill ni veta mer kan ni kontakta mig @lashbomb.isabellakino på instagram

30. september 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

xtremt dåligt under all kritik ...

xtremt dåligt under all kritik ...
Dr Matteo Amoroso är ett skämt ... helt allvarligt ... var har han förfalskat sin läkarlegitimation ?
jag bad om ett lyft då ena bröstet glidigt för långt ner
och konsulterat andra kirurger osv och denna klinik bland de jag konsulterat ... istället för att lyfta båda brösten helt som jag ville och efterfrågade så ville han " dra ner" det andra bröstet till det som satt helt fel för att det var en " lättare operation för honom "

kliniken och kirurgerna där är ett skämt
spring så långt där ifrån som ni kan så ingen av dom gör er illa

19. mars 2025

Kliniken

Kliniken, med sina anställda, personal och påstodda yrkesverksamma, är bara en fälla för att stjäla människors pengar. De påstås vara trogna yrkes etis dock har de ingen moral och etik att hålla sig till. Skulle rekommendera den här kliniken bara för någon som vill kasta bort sina pengar!

17. februar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Dette er Trustpilot

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv