Akademikernes A-kasse Anmeldelser 1 349

3. Rekrutteringssøk
  4. Forsikringsbyrå
  5. Rekrutterer
  6. Bemanning

Akademikernes A-kasse er Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi hjælper dig stærkt videre - som sparringspartner og økonomisk sikkerhedsnet gennem hele dit arbejdsliv som akademiker.

4,1

Bra

1k anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Vil ikke anbefale Akademikernes Akasse

Jeg er generelt skuffet med Akademikernes Akasse's kompetenceniveau og forståelse.

9. oktober 2023

Svar fra Akademikernes A-kasse

Hej Thomas. Det er vi kede at at høre - vi vil meget gerne hjælpe. Hvis der er noget vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at skrive direkte til kontakt@aka.dk. Du kan også altid skrive til os på chatten, hvor du kan få svar døgnet rundt på mere generelle spørgsmål. Mvh. Lærke, Akademikernes A-kasse.

Akademikernes Startup

Jeg går nå gjennom Akademikernes Startup program. Programmet går over alle forventninger! Det er 700kvm med det beste kontorlandskapet jeg noen sinne har vært i, en helt fantastisk frokostordning, og noen utrolig hjelpsomme veiledere. Anbefales på det sterkeste for deg som vil lykkes med din startup!

23. januar 2019

Kære Øystein

Mange tak for dine pæne ord, om vores startup program. Vi gjort meget ud af at give jer de bedste rammer og inspirerende kontorfaciliteter, så i kan komme godt fra start med jeres gode idéer og engagement.
Fortsat godt forløb og lykke til i fremtiden.

Med venlig hilsen
Daniel Rasmussen ´
Akademikernes A-kasse

Jeg er meget tilfreds med aka i Herning …

Jeg er meget tilfreds med aka i Herning (Louise Monberg) både i forhold til personlig rådgivning og sparring samt workshops. Dette kan klart anbefales.

6. november 2017

Kære Pia

Dejligt at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os og er tilfreds med Louises rådgivning og sparring. Jeg sørger for at videreformidle de rosende ord til hende. Og mange tak for den flotte anbefaling.

De bedste hilsner
Marie-Louise Kragh, Akademikernes A-kasse

Inspiration til selv at være inititativtager og hvordan

Anders Holm var iderig og samtidig konkret omkring hvordan du selv kan gå igang med at formulere projekt om det der interesserer dig og praktiske tips til processen at søge penge. Workshoppen kan varmt anbefales til de der har ideer til et eller flere projekter.
/Susanne Møller

11. november 2014

Kære Susanne Møller,

Skønt at høre om din erfaring med vores workshop. Jeg er sikker på, at Anders Holm bliver rigtig glad for de flotte ord.

Venlig hilsen
Anne Møller, Akademikernes

Vis anmeldelser på alle språk. (1 349 anmeldelser)