Afstandsbedieningwinkel Anmeldelser

2,5

Afstandsbediening van Philips gekocht echter werkt die niet, komt vaker voor met afstandsbedieningen geleverd door deze winkel, probeer contact op te nemen maar helaas pindakaas..... Op de websit... Vis mer

Sorry wij passen onze beoordeling aan. We zijn goed geholpen. En hebben we ondertussen een goede ervaring gekregen met afstandsbediening. Als er iemand een nodig geeft dan raden we ze aan om hier een... Vis mer

Ik heb twee Philips afstandsbedieningen gekocht. Na enkele weken (door overlijden van vader) had ik tijd om ze uit te proberen maar bleken ze niet te werken. Na contact te hebben opgenomen met de Afst... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Hvitevareforretning
  3. Elektroniske reservedeler og komponenter
  4. Elektronikkfirma
  5. TV-butikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Wij kunnen voor bijna alle apparaten de juiste afstandsbediening leveren. Vanuit onze Wij kunnen voor bijna alle apparaten de juiste afstandsbediening leveren.

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst, orderbevestiging ontvangen, daarna werd het stil. Geen track en trace, geen reacties op mails, geen reacties op contactformulier. Nog niks ontvangen. Als je van je geld af wilt moet je hier bestellen...

13. januar 2022

Sharp TV afstandsbediening

Afstandsbediening voor m’n tv besteld. Snel geleverd (1 dag later dan gepland maar dat lang niet aan de leverancier maar PostNL…..wat ook geen ramp is want ben netjes geïnformeerd!)

👍👍

15. september 2021

Klantenservice?

Na bezorging van bestelde afstandsbediening bleek deze niet geschikt. Gemailed naar info@afstandsbedieningwinkel(.nl) met aankondiging retourzending; nooit wat vernomen en ook mijn geld niet terug. Kan toch niet waar zijn? Ronald

15. august 2021

Wel betaald.

Wel betaald.
Is bij post.nl en zou gisteren op juiste adres.
Er zou een s,avonds als nog worden gebracht volgens post.nl .
Nu vandaag nog niks.

15. januar 2021

Snelle service, communicatie kan wat beter.

Op maandag een afstandsbediening besteld en direct via de e-mail een bevestiging ontvangen. De volgende dag een e-mail met track & trace-code ontvangen, maar die bleek niet te werken. Contactformulier ingevuld, maar daar geen reactie op ontvangen. De volgende dag wel gewoon de afstandsbediening ontvangen. En hij werkt ook!
Dus kort samengevat: snelle service, maar communicatie kan wat beter.

22. oktober 2020

Belofte van voor 15:00 uur besteld en…niet geleverd

Belofte van voor 15:00 uur besteld en betaald, de volgende dag in huis klopt niet. Ik had mijn artikel op woensdag voor 15:00 besteld en betaald. Ik kreeg een bevestigingsmail dat het pakketje afgeleverd is bij Post Nl met trackingnummer deze aangetikt en blijkt het pakketje niet afgeleverd te zijn ik heb erachteraan gebeld en de telefoon gaat gewoon over maar geen gehoor en ik krijg ook geen reactie op het contact formulier. Ik krijg eerder het gevoel dat ik opgelicht ben.

1. oktober 2020

Communicatie niet in orde.

Belofte van voor 15.00 uur besteld en betaald, de volgende dag in huis klopt niet. Ik had mijn artikel op donderdagochtend besteld en betaald, kreeg dat zaterdagochtend binnen. Niet echt een ramp. Ik kreeg een track and trace link meegestuurd maar pakketje bleek een brievenbusstuk te zijn, dit is niet op track and trace te volgen. Kan gebeuren, maar dat er op woensdagavond nog niet was gereageerd op het contactformulier wat ik op vrijdag had verstuurd vind ik slecht.

9. september 2020

Sorry wij passen onze beoordeling aan.

Sorry wij passen onze beoordeling aan.
We zijn goed geholpen. En hebben we ondertussen een goede ervaring gekregen met afstandsbediening. Als er iemand een nodig geeft dan raden we ze aan om hier een te kopen. Ze zijn vriendelijk en komen hun beloften na.

8. juli 2020

Samsung afstandsbediening

Het oude apparaat deed het niet meer. Vervangen van batterijen was niet de oorzaak. Dus nieuwe afstandsbediening bestelt voor onze Samsung LED TV. Nieuw apparaat uitpakken, batterijen erin en je kunt weer zappen!

8. mai 2020

Goede ervaring

Goede ervaring. Afstandsbediening die ik nergens kon krijgen hier gevonden en binnen 1 dag in huis.

1. mai 2020

Goede service

Super ervaring, goede klantenservice en heb binnen no time mijn afstandsbediening ontvangen.

30. desember 2019

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis