Afslankhuys Anmeldelser 64

4,6

Na maanden vermoeidheid, gewichtstoename en kwaaltjes vermoedelijk door pre menopauze nam ik na goede feedback van collega/vriendin en mijn zus de stap naar het Afslankhuys in Keerbergen. Na intake... Vis mer

De medewerkers op de "sportplaatsen" zelf zijn vriendelijk, maar pas op voor dit bedrijf... Bij ziekte moet je het bedrijf een ziekteattest afleveren, anders wordt je abonnement niet met die tijd... Vis mer

4,6

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Dankjewel Nathalie

Na intake bij Natalie begon ik 3 weken geleden aan een combinatie slim, fiets, booster en voedingsadvies met IPC methode.
Na 3 weken verloor ik 3 kg, maar beter nog zag ik mijn lichaam al veranderen en mijn energie pijl kwam terug. De persoonlijke aanpak en motivatie van Natalie en haar eerlijkheid wat wel en niet bij me kan werken is geweldig. Ze zorgt voor een veilige en vertrouwde sfeer wat belangrijk is.

9. mai 2026

Ik ben ondertussen al enkele maanden…

Ik ben ondertussen al enkele maanden klant bij het afslankhuis en ben nog steeds zeer tevreden. De service (Maaike) is telkens vriendelijk en professioneel, afspraken worden correct nagekomen en de kwaliteit is top. Je merkt dat Maaike echt aandacht hebben voor haar klanten. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en goede service!

30. april 2026

Afslankhuys in Veurne bij Tessa

Ik ga naar het Afslankhuys bij Tessa in Veurne. Ik ben daar super tevreden. Dankzij de vriendelijke en profesionele begeleiding voel ik mij in topvorm. Door de oefeningen met infrarood heb ik bovendien veel minder last van mijn rug.

29. april 2026

Super tevreden: effectief afvallen met persoonlijke ondersteuning

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring bij het Afslankhuys. In slechts 3 maanden tijd ben ik meer dan 10 kg kwijtgeraakt! De begeleiding is volledig op maat en de coaches zijn stuk voor stuk heel behulpzaam en vriendelijk. Je voelt je echt gesteund, want ze staan altijd voor je klaar. De infraroodtoestellen geven je een extra boost. Een echte aanrader voor wie op een gezonde en effectieve manier wil afvallen!

2. mai 2026

Leuke sfeer om te komen sporten

Leuke sfeer om te komen sporten. Vriendelijke uitleg wanneer je hulp nodig hebt. Ook bij een minder goed weegmoment, krikt men terug je dipje omhoog. Mentale welzijn wordt ook heel goed bewaakt.

2. mai 2026

Afslanckhuys Deinze

In januari gestart bij Maaike. Afslanckhuys Deinze. Het onthaal in december was super en was wel direct gemotiveerd. In januari gestart met pakket voor drietal maanden. Volgende week mijn laatste week. Zal het missen. Mooi resultaat , goede begeleiding. Ondanks zwakke rug steeds aangepaste oefeningen gehad waardoor nu veel minder last in rug. 👍👍👍

15. april 2026

Top ervaring

Top ervaring! Zeker een aanrader. Je krijgt alle nodige uitleg, en je bent meteen vertrokken.

14. april 2026

Eerste kennismaking!

Het was een heel aangename eerste kennismaking, voldoende uitleg en demo’s. Ik ben heel content!

14. april 2026

Best tevreden

Zeer tevreden over de coach Nancy. Goeie begeleiding. Fijn dat je op elk moment kan komen trainen. Als ik een puntje van kritiek moet geven, zadels zijn echt wel aan vervanging toe

24. mars 2026

Aan motivatie geen gebrek

Steeds een zeer goeie uitleg en de motivatie krijg je er ook steeds gratis bij. Zeker een aanrader als je al een tijdje zoekt naar een manier om veilig en gezond te bewegen

19. februar 2026