Advobiz v. Ali Bayrak har været boligadvokat for mig som køber i en hushandel. Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt behandlet, og jeg har ikke selv skullet bekymre mig om handelens... Vis mer
Se hva andre synes
Advokat Ali Bayrak har hjulpet os trygt gennem vores ejendomshandel ved styre hele den formelle proces korrekt og proaktivt. Han er desuden en god rådgiver, som giver sig tid til både at lytte og fork... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Advobiz v
Advobiz v. Ali Bayrak har været boligadvokat for mig som køber i en hushandel.
Jeg har hele vejen igennem følt mig tryg og godt behandlet, og jeg har ikke selv skullet bekymre mig om handelens juridiske dokumenter.
Det fungerer fint at drøfte sagen over telefon, hvilket holder omkostningerne nede.
Super service til super pris!
Nemt og billigt
Nemt og billigt, klart svar på spørgsmål, hurtig ekspedition.
Fremragende service
Virkelig god service og kommunikation
Kun ros til Ali
Kun ros til Ali, så tilfreds med hjælp til at købe mit hus.
Skulle jeg bruge advokat igen, bliver det 100% Ali
Professionel rådgivning
Professionel, tilgængelig og lydhør. Rigtig godt hjælp i forbindelse med køb af Sommerhus 2025.
Advokat Ali Bayrak hjalp mig med et…
Advokat Ali Bayrak hjalp mig med et testamente som vedrørte min datter og var meget lydhør samt omhyggelig til min store tilfredsstillelse. Han var samtidig til rimelig pris, så kan sagtens anbefale ham 👍🏻🙂
Effektiv og professionel advokat
Effektiv og professionel advokat. Kan kun anbefales!
Superfin hjælp til boligkøb
Jeg havde skrevet under på et huskøb og ønskede at få advokathjælp til at sørge for, at alt var i orden. Ali vendte hurtigt tilbage på min henvendelse og vi havde en kort samtale, hvor vi aftalte det videre forløb, inkl. tidspunkt for opfølgende samtale. Han tog selv fat i mægler, da sidstnævnte var lidt langsom til at få sendt dokumenterne.
Samtalen omkring handlens dokumenter var meget grundig, og han førte os igennem alle faser og kom med råd og vejledning til de relevante punkter. Jeg har tidligere handlet hus adskillige gange, men Ali var alligevel meget grundig med at forklare konsekvenserne ved de forskellige ting. Det er klart den bedste service, jeg nogensinde har fået af en boligadvokat.
Alt i alt en meget kompetent boligrådgiver, som får min største anbefaling. Og hvis jeg skal købe hus igen, så kommer jeg til at bede Ali om hjælp.
Huskøb.
Huskøb.
Rigtig god oplevelse. Professionel, styr på tingene og utrolig venlige.
Professionel tilgang
Professionel tilgang og en yderst god hjælp samt rådgivning til testamente.
Kan kun anbefales
Boligkøb
Hurtig, professionel og nyttig hjælp i forbindelse med boligkøb, som gjorde beslutningsprocessen meget lettere. Klar anbefaling herfra
Køb af sommerhus
Vi brugte advobiz i forbindelse med køb af sommerhus i august 2024. Superfin service, god kommunikation og mange gode råd med til både små og store ting. Alting leveret til tiden og altid klar og tydelig besked, både på skrift og ved telefonmødet. Stor tak og en varm anbefaling.
Hurtig og effektiv hjælp
Vi har brugt Ali ved køb af sommerhus. Han var lynhurtig og hjælpsom, da vi ønskede at købe uden varsel henover en weekend. Efterfølgende fik vi en god gennemgang af relevante punkter til overvejelse, inden handlen gik endeligt igennem.
Alt godt vedr. hushandel
Alt godt vedr. hushandel.
Kompetent, venlig ig rettidig bistand. Intet at klage over.
Stor anbefaling - Huskøb/rådgivning
Vi fik kompetent og hurtig hjælp af Advokat Ali Bayrak i fb. med huskøb, og endda til en yderst konkurrence-dygtig pris (halvdelen af hvad det havde kostet at hyre en lokal boligadvokat). Vi er bosat i Jylland og Ali har kontor på Sjælland.
Man kunne så frygte, at noget af dynamikken eller flowet gik tabt når man vælger en "online" advokat. Tværtimod føler vi, at vi har fået fuld valuta for pengene og at vi ikke mangler noget efter forløbet er afsluttet. Vi har tidligere brugt lokal advokat, så har noget at sammenligne med/imod.
Stor og kraftig anbefaling herfra. God service & billig ydelse, man kan kun være tilfreds.
Advokat Ali Bayrak har assisteret os…
Advokat Ali Bayrak har assisteret os ved en ejendomshandel. Vi har fået en yderst professionel og kompetent behandling ved en ret kompliceret sag med en del af kontakt til forskellige myndigheder. Kort sagt har vi fået fuld valuta for pengerne. De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig og effektiv rådgivning
Hurtig og effektiv rådgivning, kan varmt anbefale Advobiz og Ali til rådgivning v. køb a bolig
Fin hjælp til boligkøb
Ali har håndteret vores boligkøb meget fint! Kan anbefale hans assistancer!
Advokat Ali Bayrak Dygtig advokat.
Advokat Ali Bayrak er dygtig - informativ og hjælper
en professionelt igennem boligkøbet.
Kæmpe hjælp til boligkøb
Jeg fik hjælp til første boligkøb af Ali Bayrak og er enormt tilfreds med kompetencer, faglighed og den service han ydede. Jeg følte mig i meget trygge hænder og kunne hurtigt komme i kontakt hvis jeg havde nogle spørgsmål.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.