Goede uitleg, eerlijk geen beloften gemaakt die ze niet kunnen verantwoordende tot nu toe gaat alles volgens plan. te hopen na een jaar of er nog een ster bij kan.
Fijne en persoonlijke uitleg over verschillende mogelijkheden. Er werd goed naar ons geluisterd wat betreft onze wensen. Alles werd duidelijk en rustig uitgelegd. Heel erg bedankt voor de fijne ser... Vis mer
Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en het advies dat ik heb ontvangen. De communicatie was prettig, professioneel en betrouwbaar. Ik ben dan ook erg blij met de manier waarop ik ben geholpen en... Vis mer
Deze medewerker heeft mij heel goed geholpen Nam alle tijd heeft alles geprobeerd al mijn vragen zijn beantwoord was zeer vriendelijk en geduldig Heel tevreden Linda
Om Advitas
Arcadialaan 24, 1813 KN, Alkmaar, Nederland
- 072 303 48 25
- planning@advitas.nl
- www.advitas.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
we hadden een eerlijk en open gesprek…
we hadden een eerlijk en open gesprek met de adviseur van Advitas.
Niet opdringerig maar behulpzaam en meedenkend.

Heel fijn eerste gesprek gehad met Pascal Valkring
Heel fijn eerste gesprek gehad met duidelijke uitleg,nam alle tijd. Zeer tevreden

Een vakbekwame adviseur gehad
Een vakbekwame adviseur gehad. Heeft de beste keuzes voor ons gezocht.

Duidelijkheid en de mogelijkheden
Duidelijkheid en de mogelijkheden. Ook het gevolg hiervan werd besproken. Eindconclusie was duidelijk.

Svar fra Advitas
Het was een goed gesprek met een…
Het was een goed gesprek met een kundige adviseur. Probeerde niets aan te praten

Aan te bevelen
De financieel adviseur heeft in duidelijke taal uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor ons.

Duidelijkheid
Duidelijkheid en direct antwoord op de vragen over mogelijkheden zonder wollig taalgebruik.

Svar fra Advitas
Afspraak niet nagekomen,zou een gesprek…
Afspraak niet nagekomen,zou een gesprek aan huis hebben waar ik 3 weken op wachten moest en vervolgens wordt het telefonisch afgehandeld.

Svar fra Advitas
Gaf vertrouwen dat de opdracht goed…
Gaf vertrouwen dat de opdracht goed werd uitgevoerd. Gaf mij de zekerheid dat ik terug vallen als het mis zou gaan.

Hypotheek
Hypotheek
Ze verplicht je, om te betalen voor een voorstel.
Al zie je er van af.

Begrijpelijk en gedudlig
Deze materie is voor mij vaak onbegrijpelijk, maar Storm heeft het zo goed en geduldig uitgelegd: fantastisch.

Fantastisch
Fantastische, persoonlijke begeleiding en waardevol advies! Een absolute aanrader als je op zoek bent naar een goede en fijne hypotheekadviseur.

Svar fra Advitas
Belafspraken keurig op tijd nagekomen
Belafspraken keurig op tijd nagekomen; voldoende informatie ontvangen.

Svar fra Advitas
Pascal was heel behulpzaam en…
Pascal was heel behulpzaam en vriendelijk