De hadde et par igjen av Hoka 7 One One i min størrelse og ønsket farge til 1599.-. 400 under de fleste andre så slo til. Ute å går på dem noen dager senere. Anbefales 😁👍
Produktene kom overraskende kjapt frem (2 dager). Varene fremstår av høy kvalitet til en rimelig pris. Kommer uten tvil til å bestille herifra igjen!
Det gikk bra for meg. Fikk skoene raskt, og det var en god handel.
Addnature är en av Nordens ledande e-handlare inom friluftsliv och äventyr. Vi har möjligheten att erbjuda ett brett sortiment med allt du behöver för skidåkning, tältning, vandring, terränglöpning, klättring och träning. Oavsett vad som får just ditt friluftshjärta att bulta så kan du hitta det hos Vi är klättrare, skidåkare, paddlare, cyklister, vandrare, surfare och löpare. Vi kommer från en brinnande passion för det moderna friluftslivet, en passion så stark att vi ville skapa ett företag som handlade om att gå vår egen väg och göra något som vi älskar, och dela med oss av det. Vår första slogan blev "We've got the gear - just add nature" och företaget fick sedan namnet Addnature.
Batterivägen 14, 432 32, Varberg, Sverige
Leste negative anmeldelser på trustpilot, tenkte at det sikkert gikk fint likevel. Jeg tok veldig feil, og anbefaler INGEN å handle fra denne siden. Bestilte en sovepose til over to tusen kroner, og mottok et skjørt. Fikk beskjed fra kundeservice at det var lagerfeil, og at de ikke hadde soveposen inne. Sendte skjørtet i retur og i følge postnord ble dette levert til addnature 22 desember. I dag 26 januar har jeg enda ikke motta refusjon. Jeg har purret på kundeservice flere ganger, men får beskjed om å være tålmodig. Jeg var så dum å betalte med kort, så jeg frykter at de pengene er tapt.
Jeg har bestilt to varer fra de og returnerte 1 av varene. Det har gått en måned siden jeg sendte varen og har fortsatt ikke fått pengene tilbake til tross for melding og e-post. Styr unna.
Bestilte et par HOKA med 20% rabatt, og fikk ordrebekreftelse. 2 uker etter bestilling, og flere purringer på varen, skriver de at de ikke har varen på lager. Holder meg unna denne nettbutikken en stund......
Sinnsykt lang leveringstid. 10 dager fra bestilling til levering når man bor i Oslo går faktisk ikke an i 2025
Jeg kjøpte gåstaver den 25. april, med oppgitt leveringstid 2-5 virkedager. Jeg fikk stavene først i midten av mai! Det viste seg at de sender varer fra lager i Sverige, og først sender varer til Norge når de har full kontainer. Jeg brukte angrerett og returnerte stavene den 19. mai. Jeg purret etter to uker, men fikk da beskjed om at returen ikke hadde kommet til dem, og at jeg skulle få e-post fra dem da de mottok returen. Så hørte jeg ingen ting. Jeg purret igjen den 4. juli. Da fikk jeg beskjed om at returen hadde forsvunnet i Sverige, og at de skulle Vippse meg beløpet de skyldte raskt. Alt i alt - håpløs tidsbruk i alle faser.

Svar fra Addnature
Kjøpte et par fjellskistøvler til mange tusen kr. De sprakk opp allerede på første turen etter bare noen få km. Mye styr å få pengene tilbake, Addnature insisterte på at støvlene skulle repareres, men dette var jo fabrikasjonsfeil! Jeg må ha utstyr jeg kan stole på. Det ordnet seg til slutt, jf svar fra Addnature nedenfor.

Svar fra Addnature
Gode priser og rask levering( valgte ekspress fra lager)

Svar fra Addnature
Bestilte sko som de hadde på lager iflg nettsiden. Etter å ikke ha hørt noe fra dem på en uke purret jeg. De hadde ikke på lager allikevel, men det fikk jeg aldri beskjed om. Kundebehandler skulle undersøke leveringstid evt andre løsninger og komme tilbake til meg. Ringte aldri tilbake, men sendte heller mail om at ordren hadde hadde blitt kansellert og at jeg skulle få pengene tilbake, uten å ha konferert dette med meg! Så måtte bestille samme sko til dyrere pris fra et annet sted.
Etter å ha bedt om plaster på såret flere ganger, så fikk jeg til slutt en rabattkode på 20% som hadde så mange begrensninger at den i praksis var helt verdiløs. Kommer aldri til å bruke Addnature igjen.

Svar fra Addnature
Det står at varene sendes etter 2-3 dager. Det står fortsatt bare at bestillingen er mottatt etter 8 dager. Det er ingen som svarer på telefon i det som står at er telefontid. Det kommer bare melding om at de er utilgjengelige. Som overalt ellers er chat ubrukelig. På "mine sider" ser man heller ikke bestillinger hvis man klikker seg tilbake etter å ha gått ut derfra. Tror man gjør lurt i å bruke andre nettbutikker. Det her virker veldig useriøst. Trengte varen raskt og trodde jeg hadde god margin når det står at de sender etter 2-3 dager. Andre nettbutikker får man mange ganger våren allerede dagen etter.

Svar fra Addnature
Det gikk bra for meg. Fikk skoene raskt, og det var en god handel.
Ute å går på dem noen dager senere.
Anbefales 😁👍
Bestilte sko 2 juledag. 3 juledag var disse sendt og dagen etter levert i pakkeboks i nabolaget.
Var skeptisk grunnet noen dårlige anmeldelser. Men bestilte med klarna og er meget godt fornøyd 👍
Har desverre sværr dårlig erfaring med kundeservice. De svarer ikke på reklamasjoner.
Jeg har meget dårlige erfaringer med Addnature. Stoler ikke på nettbutikken deres. Jeg har betalt for en jakke 23.08.21. Har fått bekreftelse på at pakken er på vei, og kommer i løpet av 3-4 dager. Jakken har ikke kommet. Bring sier at varen har ikke kommet til deres terminal, og jeg må ta kontakt med Addnature. Det finnes ikke telefonnummer relatert til Addnature. Jeg skrev flere mailer på mailadressen som står på hjemmesiden,men har ikke fått respons. Jeg skrev et innlegg på Addnature Facebook, da ble jeg bedt om å bruke en annen mailadressen. Til slutt har jeg fått et standart svar: "Vi har ikke hatt tid til å behandle din forespørsel, men jobber så fort vi kan for å nå frem til din e-post". Etter noen dager skrev jeg en ny henvendelse, og igjen kom det samme svar. Addnature sluttet å svare på mine henvendelser via FB. Status: jakken har ikke kommet, Addnature ikke svarer på ganske enkelt spørsmål: hva er status på min bestilling og når får jeg pakken.
Kjøpet gikk bra. Men jeg returnerte varer før tre uke siden, ingen bekreftelse, ingen tilbakebetaling. Det finnes ikke telefonnummer for kundeservice og de svarer ikke på kontaktskjema. Skuffende.
Min favoritt sport/gear butikk, bra utvalg og rask levering.
Fikk defekt vare. En uke, og fremdeles ikke svar fra support.
Kjøpsopplevelsen var grei, men da jeg oppdaget av mine nye La Sportiva goretex sko lakk begynte en prosess som frem til nå har vart i 2,5 mnd med mailer og bilder som er sendt. Siste beskjed i dag var at de ikke finner returen, til tross for at posten bekrefter levering for 1,5 mnd siden. Sitter igjen med et inntrykk av at ubehagelige ting som reklamasjoner blir fullstendig nedprioritert. Ikke strategisk med tanke på at en god kundebehandling i alle situasjoner fører til gjennkjøp...