Abella Blomster Anmeldelser

3,7

Monika har lavet en flot påskebukket til mig, som jeg skal give til en veninde, der holder påskefrokost for pigerne. Den er jeg sikker på, hun bliver glad for. Elsker de farver hun sætter sammen..... Vis mer

Simpelthen de bedste :) Ikke nok med de har leveringen på dagen, går de virkelig også op i deres håndværk. Min mor fik den flotteste buket til hendes 60 års fødselsdag, bestilt sammen dag, sel... Vis mer

Forfærdelig oplevelse ,de sender bare en blomst med tilfældige farver selv om man bestiller Lilla fantasi så får man en lille buket med farver hvid rød grøn .Jeg kunne lige så godt have smidt de 500 k... Vis mer

1. Blomstermarked

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Abella Blomster - Buketter til levering i hele DK kun 65 kr. Vi er din vej til lokale florister af høj kvalitet, både med blomster, buketter, vin, chokolade, gavekurve, bårebuketter, kranse, hjerter, og kistepynt samt god service.

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Bruker vanligvis over én måned på å svare

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Rigtig god service og flotte buketter og gavekurve

Jeg har flere gange bestilt flotte blomster og gavekurve hos Abella Blomster. Alle gange er modtagerne blevet meget glade. Så jeg har kun ros til Abella Blomster. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.

De bedste hilsner
Britt Frandsen

29. september 2021

Kære Britt,
Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi bare super glade for. Mange tak for den.
God dag Mange hilsener BlomsterMette n´Crew

Helt fantastisk service

Helt fantastisk service - et sted der lige gør det ekstra for deres kunder. Jeg vil helt sikker bruge dem igen. Er så taknemlig for deres hjælp i en svær situation💐

21. september 2021

Svar fra Abella Blomster

Tusinde tak skal du have. Vi håber vi kan hjælpe dig igen en anden god gang. Rigtig god dag. Kh. BlomsterMette

Mange tak for de flotte blomster

Mange tak for de flotte blomster. Altid glad for jeres fine service!

27. april 2021

Svar fra Abella Blomster

Tusind tak for de flotte ord og det er vi meget glade for at hører!:-)

God dag!
Knus. pigerne i Abella Blomster

Min buket nåde aldrig frem til den…

Min buket nåde aldrig frem til den bestilte adresse , til trods for at jeg modtag en mail / sms at den var leveret . Efterfølgende har jeg ringet flere gange . Sendt 3 mails med spørgsmål hvor for min betalte buket ikke nåede frem til adressen . Telefonen bliver ikke besvaret . Mine mails heller ikke .
Så derfor hold jer langt væk fra Abella blomster .

13. januar 2021

Hej DKI Logistics,
Vi er meget uforstående overfor denne anmeldelse da vi først og fremmest ikke har modtaget dine 3 mails som du siger du har skrevet, udover det har vi telefon tid imellem kl 09-10 da vi er underbemandet i denne coronatid. Vi har kigget vores ordre igennem og kan ikke finde en fra jer derfor undrer det os meget, men vi vil rigtig gerne hjælpe med at finde en løsning på dette da vi levere de ordre som bliver bestilit og vi går meget op i at de er leveret til tiden. Hvis du vil være sød at skrive en mail til os på ( Abella_blomster@hotmail.dk) med dit ordre nummer så vi kan se hvad der er sket.
Rigtig god dag.

Mvh. Abella Blomster

den smukkeste bårebuket

Jeg bor i Midtjylland og bestilte en beårebuket og blev aldeles rørt, da jeg ankom til bisættelsen i Hillerød.
Buketten var FRISK, DER VAR MANGE BLOMSTER, NUANCEN VAR SMUK OG MED ET BÅND DER MATCHEDE BLOMSTERNE.
At få sagt farvel med en så smuk buket rørte mig dybt.
af hjertet tak.

24. november 2020

Fuldstændig fantastiske

Fuldstændig fantastiske. Sendte en buket til en adresse i Skælskør, der ikke er nem at finde. Blev ringet op af den søde chauffør der var kørt hele vejen fra Hvidovre. Han kunne ikke lige kunne finde huset. Efter lidt grin og godt humør og vejledning fandt han og fødselaren hinanden i husets indkørsel... tak for en helt igennem udsøgt service.
Mvh Berit Bennicke Hoffmann

3. november 2020

Super service og smukke blomster

Bestilte kistepynt.Smukke blomster, tilpasset efter vores ønske, super venlig og kompetent service, og præcis levering. Kan på det varmeste anbefales.

24. mars 2020

Svar fra Abella Blomster

1000 tak for dine søde ord det sætter vi stor pris på. Mange knus pigerne i abella blomster

Havde 21 bestillinger og alt blev…

Havde 21 bestillinger og alt blev leveret som det skulle. God SMS-service, hvor jeg kunne følge med i, hvornår den enkelte levering var sket.

17. mars 2020

Super service

Super service. Havde misforstået hvilken buket man brugte til hvad, havde derfor bestilt forkert buket. Fik et opkald om jeg var sikker på at det var den type buket jeg skulle have.

17. mars 2020

Helt uden problemer

Helt uden problemer. Flot krans👍🏻

10. februar 2020

Super service

Super service, sød betjening og flotte buketter.

5. februar 2020

Svar fra Abella Blomster

1000 tak for dine søde ord det betyder rigtig meget for os! Vi sætter rigtig stor pris på dine ord. Mange knus pigerne i abella blomster