Aalborg Kiropraktik og fysioterapi Anmeldelser 13

Informasjon om virksomheten

1. Kiropraktor
  2. Leddbehandler

Skrevet av virksomheten

Kiropraktor Ghita Heath - I Black Box, stuen, Indgang A, Porsvej 2, 9000 Aalborg

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Et møde for livet

For Ca 4 år siden opsøgte jeg Ghita, Aalborg kiropraktor og fysioterapi for første gang.
Jeg havde pådaværende tidspunkt et stillesiddende job ved en computer samt et for mig dårlig arbejdsmiljø.
Jeg havde en meget slem hovedpine/nakkespændninger og kunne ikke være nogen steder. Det gjorde desværre også at jeg i min smerte var meget kort for hovedet og irritable.
Jeg ringede og bad om en tid og fik af vide jeg først kunne få en tid dagen efter.
Jeg var frustreret og gav tydelig min utilfredshed til kende.
Jeg havde ikke andre muligheder og måtte takke ja. Det næste døgn var på stærke smertestillendende, uden effekt.
Jeg har aldrig tidligere opsøgt en kiropraktor men blev rådet til det, af daværende arbejdskolleger.
Aften og natten var lang og jeg havde endnu ikke tilgivet Ghita for at, hun ikke kunne give mig en akut tid.

Jeg møder ind i klinikken i Skalborg dagen efter. Til min store overraskelse havde hovedpine aftaget lidt.
Jeg kommer op på briksen noget nervøs og også lidt flov over min opførelse i telefonen dagen før.
Ghita snakker, massere, og lige pludselig kommer det et knæk. Allerede ved det 1. knæk mærkede jeg en lethed og i samme sekund forsvandt den tunge hovedpine.
Jeg undskyldte for min opførelse dagen forinden , hvortil Ghita svarer jeg kunne høre på dig i telefonen at dine smerter var så slemme at jeg ikke ville have kunne røre dig, derfor var vi nød til at vente til dagen efter. Tænkte bare ikke at du havde brug for at høre det, da du ringede...
Årerne er gået. I perioder er jeg kommet flere x pr. Måned. Og ellers kommer jeg efter behov, inden hovedpinen bliver rigtig slem.
Jeg giver min varmeste anbefaling til Ghita Aalborg kiropraktor og fysioterapi.
Venlig hilsen Lotte Kofod Lauritsen

15. januar 2022

Professionalisme og kompetent behandling 😃👍🏻

Jeg har i flere år gået regelmæssigt ved Ghita når jeg har lidt af nakkespændinger, migræne , lænd problemer osv. hver evigt eneste gang har jeg forladt klinikken og følt mig langt bedre end da jeg kom. Den primære årsag er den enormt professionelle og dybt kompetente behandling men humøret på klinikken kan heller ikke andet end at smitte der er altid de bredeste smil og imødekommenhed.

Jeg kan på det kraftigste anbefale Ghita hvis man har lidelser som en kiropraktor kan afhjælpe/behandle og vil ikke tøve med at anbefale hende til venner og familie 😃👍🏻

3. juni 2020

Aalborgs bedste klinik

Ghita og Julie er så dygtige.
Ghita har hjulpet mig med en meget låst nakke og diverse gamle låsninger i bl.a. bækken og ryg. En helt fantastisk følelse bagefter.
Julie er den bedste fys man kunne ønske sig. Hun retter skævheder og aktiverer inaktive muskler ved hjælp af muskeltests (noget jeg ikke forstår hvorfor alle fys ikke gør??) Hun har virkelig hjulpet mig meget gennem de seneste mange år med spændingshovedpiner og graviditetsgener. Julie tør også at tænke alternativt og giver akupunktur der hvor det kunne give mening.
Alt i alt så kan de to skønne kvinder klart anbefales!

Anbefaler både Julie og Ghita på det kraftigste

Jeg kan kun på det varmeste anbefale både fys og kiropraktor på klinikken efter et kombineret længere forløb hos begge. De er begge meget fagtigt kompetente og grundige og bruger den tid der er nødvendig for at afhælpe smerter. Og ifm voldsomme smertetilfælde har jeg flere gange oplevet, at der kan presses 10min intensiv behandling ind i et ellers stramt program. Det er guld værd med dens slags fleksibilitet, når det drejer sig om smerter. Begge er også dygtige til at anerkende og benytte sig af hinandens spidskompetencer, så man får så bred en kombineret behandling som muligt. Et helt igennem trygt og kompetent team!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Min søn på nu 7,5 måneder døjer med…

Min søn på nu 7,5 måneder døjer med låsninger forskellige steder i kroppen. Vi er kommet i klinikken gennem flere måneder og Ghita er så god til at hjælpe min søn, der er nærmest øjeblikkelig bedring at se på ham. Hun virker meget grundig og lydhør for forældrenes oplevelse. Store anbefalinger herfra.

Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv