I heb bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd voor een nieuwe WTW. 123ventilatie, was de enige die doorvroeg en mee dacht over hoe we de veel grotere WTW's van vandaag de dag op de plek van... Vis mer
Se hva andre synes
Anderhalf jaar geleden WTW laten plaatsen. Apparaat zuigt niet goed af. Geen contact mogelijk met 123 Ventilatie dus conculega ingeschakeld. Conclusie: kanalen verkeerd geplaatst, deze lekken, condens... Vis mer
123ventilatie verkocht een WTW unit die overal uitverkocht was met lange levertijden maar 123ventilatie kon hem al binnen een week leveren. Uiteindelijk werd dat een paar dagen later maar alsnog vel... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
123Ventilatie.nl is dé webshop voor al uw: -Mechanische Ventilatie benodigdheden -Installatie & Onderhoud -Vragen & Advies
Kontaktopplysninger
Marconiweg 8, 4131 PD, Vianen, Nederland
- +31(0)347-326763
- info@123ventilatie.nl
- www.123ventilatie.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Aanrader!
De website werkt zeer goed, uitstekende prijs en supersnelle levering! Kortom; aanrader!
Personeel is zeer beleefd en professioneel
Personeel is zeer beleefd en professioneel
Opdracht netjes uitgevoerd
Ik ben zeer tevreden met de service van 123ventilatie!
Goede prijs en op tijd geleverd wat…
Goede prijs en op tijd geleverd wat besteld was.
Goed advies gekregen over mechanische…
Goed advies gekregen over mechanische ventilatie. Vriendelijke adviseurs en monteur. Top!
Oude ComfoFan S
Onze oude ComfoFan S met ventilator-lager problemen, vervangen door een ComfoFan Silent Move Up set. De plaatsing van de nieuwe ventilator ging eenvoudig zoals gemeld. Het aanmelden van de oude RFZ-afstandbediening ging niet goed. In goede samenspraak met Sam Pluim is het toch gelukt. We zijn zeer tevreden !
Snel geleverd tegen goede prijs
Snel geleverd, goed verpakt. En de RV-sensor was goedkoper dan elders.
Deskundig!
Medewerker was bereid om met me mee te denken. Dankzij geduld, hulpvaardigheid en deskundigheid kwamen we precies uit op het gewenste product. Prettige ervaring!
Vragen voorafgaand aan bestelling goed beantwoord
Ik had over mijn beoogde ventilatie unit wat vragen. Over perilex versus eurostekker en hoe de auto-stand reageert op de vochtsensor. Hierover kreeg ik perfect telefonisch advies.
Service van zowel verkoop als service…
Service van zowel verkoop als service monteur was uitstekend.
Keurig netjes werk afgeleverd
Het ventilatie systeem kundig en netjes schoon gemaakt. Geen 5 sterren omdat de monteur met vieze schoenen door het huis gelopen heeft en doordat overal de ventilatieroosters uit het plafond gehaald waren er her en der wat stucwerk gruis op de grond lag.
Snelle levering en goede support
Snelle en goede offerte/klus.
Snelle duidelijke concurrerende offerte, fijne feedback en meedenken in oplossingen, flexiebele planning en klus snel geklaard.
Snelle en correcte afhandeling en…
Snelle en correcte afhandeling en plaatsing van nieuwe wtw unit.
Top service en vakkundig geholpen.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.