Wtrade.gg Anmeldelser

4,8

Perfect for trading, I wrote on support and got reply after seconds. Really good conversations with admins.

not scam have true values its czech web and yea its perfect free giveaways and exchange try it when you need good skins and you dont like your skins

best trading web I ever seen but theres not too much skins and sometimes the web is unvivable

1. Dataspillbutikk

CS2 Skins Trading Site based in Czechia 💎

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Alle anmeldelser

193 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Prihlasil som sa na tuto stranku a uz…

Prihlasil som sa na tuto stranku a uz mi zmizol steam.... neviem ako ale pouzivam len csfloat a videl som tuto stranku a po tyzdni prihlasenia mi zmizol steam.

23. september 2026
Logoen til Wtrade.gg

Svar fra Wtrade.gg

Dobrý den, mrzí nás, že jste ztratil přístup ke svému Steam účtu. Naše stránka je ale naprosto bezpečná a neukládá žádné přihlašovací ani citlivé údaje, které by šly využít k odcizení vašeho účtu. Obraťte se prosím na podporu služby Steam, která vám jistě s vašim problémem dokáže poradit. Hezký den, tým Wtrade.gg.

ak je super že aspoň těch 30 lidí dřelo…

ak je super že aspoň těch 30 lidí dřelo na tom aby udělali x set tisíc vzhledů kuřat místo toho aby něco udělali s anticheatem.. a k čemu je ti silent reload když tě stejně všichni vidí přes zdi :D

@Trinoxx
před 13 hodinami
ta hra je strasne v prdeli xdddd

@Zvoncek-xd
před 15 hodinami
tichý reload je celkom broken

@maXXik1337
před 12 hodinami
Se zblaznili. CS ma evidentni problemy a oni pridaji vajicka a slepice do hry, ktera je primarne zamerena na hrace 15+. Tohle mi prijde fakt uplne mimo (ale jsem pravda uz hodne starej).

@Darth.FZ6n
před 14 hodinami (upraveno)
To není vůbec nic zajímavého. Jediný co tam je zajímavé a přínosné je ten Rush mód 😂

@dane3572
před 14 hodinami
trash

@padre9405
před 11 hodinami
mne napadla teoria či to nie je len spôsob valve ako ušetriť peniaze na weekly dropoch lebo teraz každý na miesto skinov a bední bude chcieť kura

@mltoaletak7755
před 11 hodinami
Za mě zase proč ne... Je to vtipný a pokud to někdo nechce, tak si toho nemusí vůbec všímat a o nic nepřijde :D
Ale ano, mnohem lepší by byl funkční anti-cheat :D

@matykar_cz
před 14 hodinami
Já to vajco z dropu nedostal : (

24. september 2025

BEST SITE

the best site for trading like best prices and value for money

20. september 2026