Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel fijn telefonisch gesprek waarin heel nauwkeurig werd uitgelegd hoe ze te werk gaan. Heel snel 3 offertes ontvangen van boekhouders waarna ikzelf de beste keuze voor mijn bedrijf kon maken. Ech... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Eerst werd ik gebeld door WRKD met de vraag wat ik nodig had. Daarna ontving ik gegevens van 3 boekhouders. Deze namen ook allemaal contact met me op. Met 2 heb ik een gesprek gevoerd en bij 1 ben ik... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Dit bedrijf speelt bemiddelaar tussen bedrijven/ZZP'ers die een boekhouder/accountant zoeken en en boekhouders/accountants. Als accountant betaal je exorbitante bedragen aan credits, terwijl de pot... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Alternative økonomitjenester

Skrevet av virksomheten

WRKD | Wij brengen ondernemers en boekhouders samen. Deskundige boekhouder gezocht? Wij matchen u binnen 48 uur aan maximaal 3 erkende boekhouders in uw regio. Daarnaast zijn we al jarenlang de vaste partner voor accountants- en boekhoudkantoren. We helpen uw kantoor aan échte klanten. WRKD heeft een netwerk van financiële partners door heel Nederland. Typen: BV, VOF, Stichting, ZZP en Eenmanszaak.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

4,5

Alle anmeldelser

34 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Via WRKD snel een goed administratiekantoor gevonden!

Via WRKD werd snel contact gelegd met een aanbieder van deze diensten. Bleek een klein bedrijf te zijn dat met lage kosten een prima dienstverlening aanbiedt. Een snelle afspraak voor kennismaken leidde al direct tot inregelen van de administratie. Ook adviezen over fiscale zaken, samenhang met werk- en holding BV, salaris, alles snel geregeld. Vol vertrouwen!

4. desember 2025

What a brilliant service

What a brilliant service! I’m super happy with how things went, everyone was super friendly. I got 2 matches and both were amazing. Chose one that fit my business better and can’t wait for the partnership to start.

9. desember 2025
Vurdert til 5 av 5 stjerner

WRKD heeft ons perfect gekoppeld aan een nieuwe accountant

Dankzij WRKD zijn wij in contact gekomen met een nieuwe accountant. Na een oriënterend telefonisch gesprek, waarin we duidelijk konden aangeven waar we naar op zoek waren, ontvingen we snel de gegevens van drie passende accountants. Vervolgens ging alles vlot: na het opvragen van vrijblijvende offertes hebben we de accountant gekozen die het beste bij ons paste. WRKD was tijdens dit hele proces zeer behulpzaam en betrokken.

22. oktober 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

prima

snel, maar er was ook voldoende tijd voor vragen, en uitleg

1. desember 2025

Top bemiddeling!

Fijne benadering, duidelijke en goede informatie verstrekt en echt de moeite genomen om te onderzoeken wat voor accountant mijn bedrijf nodig heeft. Ook nog een goede en juiste match gevonden voor mij. Top!

30. oktober 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Te hoge kosten WRKD voor klanten

Klanten ervaren de kosten van accountantsverklaringen al als hoog, maar WRKD draagt hier mijns inziens op een onethische manier aan bij. Waar een verklaring normaal rond de €2.000 zou moeten kosten, worden eerst bedragen van €200–€500 gevraagd om de lead te kopen. Diezelfde lead wordt vervolgens doorverkocht aan meerdere partijen (2 à 3), waardoor de uiteindelijke kosten voor de klant nog verder oplopen.
Uiteindelijk betaalt de klant dus niet alleen voor de verklaring zelf, maar ook voor meerdere keren doorverkochte contactinformatie.

Als accountant voelt dit proces zeer onethisch en inefficiënt en het lijkt vooral gericht op het maximaliseren van winst ten koste van de klant. Dit is simpelweg niet hoe het zou moeten werken.

Daarnaast is WRKD ook eigenaar van vinduwaccountant.nl en boekhouder.nl. Hierdoor wordt de schijn in Google gewekt dat er meerdere, onafhankelijke partijen betrokken zijn, terwijl het in werkelijkheid allemaal binnen dezelfde organisatie speelt. Dit gebrek aan transparantie versterkt het gevoel van misleiding bij klanten.

Om het af te maken: credits verlopen na 12 maanden. Dit hebben ze verstopt in de moeilijk te vinden Algemene Voorwaarden (na inloggen, op je avatar icon klikken en dan zie je de Algemene Voorwaarden). Simpelweg, misleiding in mijn beleving. Niet integer.

1. august 2025
Logoen til WRKD

Svar fra WRKD

Hallo,

Bedankt voor uw reactie. Uw opmerkingen geven de indruk dat u zich niet heeft verdiept in onze service en werkwijze, terwijl wij hierover altijd helder communiceren. Aangezien u anoniem reageert, en wij de naam Mennolt niet in ons systeem terugvinden, lijkt het erop dat u geen actieve partner bent.

Toch willen we de door u genoemde punten graag toelichten.

Om te beginnen hebben wij inderdaad diverse websites, waaronder Vinduwaccountant.nl. Sterker nog, Vinduwboekhouder.nl en Boekhouders.nl zijn ook websites die wij beheren. Boekhouder.nl is echter geen onderdeel van WRKD BV. Op ieder van onze websites staat duidelijk vermeld dat deze onderdeel zijn van WRKD BV. Dit vermelden wij tegen iedere partner, want dit is juist één van onze sterke punten.

Wat betreft de kosten van de opdrachten: wij begrijpen niet op basis van welke informatie of rekensom u de kosten van de verklaringen baseert. Om er op algemene zin op te reageren: tijdens ieder validatiegesprek met mogelijke klanten vertellen wij dat de zoektocht voor de ondernemer gratis is, en dat ons verdienmodel aan de kant van de kantoren (onze partners) ligt. Het voordeel voor de ondernemer is dat hij/zij binnen twee werkdagen gekoppeld wordt aan 1 tot 3 kantoren (dit ligt aan de voorkeur v.d. klant).

Er reageren alleen kantoren die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in de opdracht van de klant, om een zo goed mogelijke match te waarborgen. Immers, kantoren betalen een kleine fee om in contact te komen met deze klanten. Een partner beslist te allen tijde zelf of hij/zij al dan niet een lead aankoopt en akkoord gaat met deze fee.

Het voordeel voor onze partners is dat ze kunnen reageren op opdrachten die aansluiten bij hun profiel en expertise. Wij communiceren duidelijk over hoeveel partners op een lead kunnen reageren. Standaard kunnen maximaal 3 partners reageren. Wanneer dit 1 of 2 is, wordt dit áltijd expliciet vermeld in de beschrijving van de opdracht, zodat dit voor iedereen vooraf helder is.

De houdbaarheid van de credits (12 maanden) staat vermeld in de Algemene Voorwaarden . Indien u instapt bij WRKD, dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden. Mits u niet akkoord gaat met de voorwaarden, dan is een aankoop niet mogelijk. De Algemene Voorwaarden staan dus twee keer in het portaal vermeld. Zowel in uw profiel rechtsboven bij de uitlogknop, als bij de aankoop van een pakket. Dit weet u echter alleen als u een actieve partner geweest zou zijn.

Verder vinden wij het uitermate jammer en triest dat u termen als ‘misleiding’, ‘gebrek aan transparantie’ en ‘niet integer’ gebruikt. Vooral omdat u zelf anoniem reageert.

Sinds de start van ons bedrijf in mei 2018, doen wij oprecht onze best om zowel klanten als partners goed te helpen. Daardoor hebben wij inmiddels al meer dan 17.500+ ondernemers geholpen aan een passende boekhouder of accountant. Ook werken wij met het grootste gedeelte van ons partnerbestand (950+ aangesloten kantoren) al jarenlang samen.

Wij zijn de laatsten die zullen beweren dat alles perfect gaat binnen ons bedrijf, maar als er iets niet goed gaat, proberen we daar altijd een goede oplossing voor te vinden. Dus heeft u oprecht vragen of opmerkingen over onze dienstverlening, en wilt u onder uw eigen naam het gesprek met ons aangaan? Dan staan wij daar uiteraard altijd voor open.

Verder wensen wij u een prettige dag toe.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv