Wpc Solutions Anmeldelser 105

TrustScore 5 av 5

4,8

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Topbedrijf, hoge kwaliteit akoestische panelen, scherpe prijzen en een onberispelijke service! Tijdens het uitpakken van de panelen op Goede Vrijdag kwamen we erachter dat er van 4 panelen niet d... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Naar Almere geweest om het product te bekijken,,werden prima ontvangen door John en goede uitleg gehad..snelle bezorging binnen een week. Ook de nalevering kwam snel. Al met al prima service.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uiterste best gedaan op afgesproken datum te leveren en zeer tevreden over de kwaliteit van de schutting, is geplaatst met Pasen door mijn lieve buren. Margreet 80 jaar

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede afspraken. Dag eerder geleverd. Telefonisch goed bereikbaar. Chauffeur alles netjes en perfect afgeleverd. In 1 woord. Super👍

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

WPC Solutions is dé Nederlandse specialist in hoogwaardige WPC‑(Wood Plastic Composite) en aluminium buitenoplossingen, gevestigd in Almere. Ze bieden een veelzijdig assortiment voor zowel particulieren als professionals, waaronder composiet schuttingen, aluminium tuinpalen, tuindeuren, gevelbekleding, akoestische wandpanelen en bijpassende accessoires. Wat maakt WPC Solutions bijzonder? • Duurzaam & milieuvriendelijk: producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen, CO₂‑neutraal en weer- en kleurvast . • Onderhoudsvrij & esthetisch: modulair ontworpen systemen die jarenlang strak blijven zonder schuren of beits. Perfect voor wie kiest voor stijl én gemak . • Klanten‑ en servicegericht: snelle levering uit eigen voorraad in Nederland en België, heldere communicatie, scherpe prijzen en een eigen montageservice . • Geschikt voor DO‑HET‑ZELVERS én vakmannen: productlijn is ontworpen om zowel eenvoudig zelf te installeren als professioneel geplaatst te worden . Waarom klanten kiezen voor WPC Solutions • Eén aanspreekpunt van bestelling tot montage – zonder tussenpartijen. • Snelle levering: op werkdagen voor 12:00 besteld, binnen 5 dagen in huis!   • Transparantie en expertise: duidelijk advies over materiaal, montage en ontwerp.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Netjes en goed verpakt geleverd volgens afspraak.

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat uw bestelling netjes en goed verpakt volgens afspraak is geleverd. Dat is precies de service die wij willen bieden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden en heb het erg…

Ik ben zeer tevreden en heb het erg mooi gevonden. Ook de levering is heel goed verlopen. Hiervoor verdienen jullie absoluut 5 sterren.

30. mars 2026

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het vertrouwen in WPC Solutions.

Het is goed om te horen dat u zo tevreden bent over zowel het product als de levering. Wij streven ernaar om niet alleen hoogwaardige materialen te leveren, maar ook het gehele proces van bestelling tot bezorging zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veel plezier gewenst van uw aankoop en graag tot een volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Naar Almere geweest om het product te…

Ook de nalevering kwam snel.
Al met al prima service.

25. mars 2026

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review.

Fijn om te horen dat u in Almere goed bent ontvangen en dat John u van een duidelijke uitleg heeft kunnen voorzien. Wij vinden persoonlijk contact en goed advies erg belangrijk, dus het is mooi dat dit zo is ervaren.

Ook prettig dat zowel de levering als de nalevering snel en naar wens zijn verlopen. Dat is precies de service die wij willen bieden.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uiterste best gedaan op afgesproken…

25. mars 2026

Beste Margreet,

Hartelijk dank voor uw prachtige review, daar worden wij oprecht blij van.

Wat mooi om te horen dat de schutting naar volle tevredenheid is en dat de levering op de afgesproken datum is gelukt. Extra bijzonder dat uw buren u hebben geholpen met het plaatsen, dat maakt het eindresultaat nog waardevoller.

Wij wensen u veel plezier en comfort van uw nieuwe schutting.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede kwaliteit, scherpe prijzen en topservice!

Tijdens het uitpakken van de panelen op Goede Vrijdag kwamen we erachter dat er van 4 panelen niet de goede kleur was geleverd. Heel lastig, want we waren met een team klussers druk bezig om alles voor het einde van de Pasen klaar te krijgen. Maar helaas konden we niemand van WPC bereiken, want die waren gesloten vanwege de Goede Vrijdag. Daarom maar een mailtje geschreven met de klacht.
Die zelfde avond nog mailtje terug, met excuses en dat ze het gingen oplossen.
Nou niks teveel gezegd want op dinsdag na Pasen stond een keurige meneer voor de deur in een glimmende WPC bestelbus. Hij heeft direct de panelen omgeruild. En dat toont de kracht van een goede onderneming. Fouten worden overal gemaakt, maar het is hoe je ze oplost. Top geregeld WPC!

7. april 2026

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review.

Wat vervelend dat er in eerste instantie een verkeerde kleur is geleverd, zeker op een moment dat u met een team druk bezig was om alles vóór Pasen af te ronden. Dat begrijpen wij volledig. Des te waardevoller vinden wij het om te horen dat onze opvolging en oplossing naar tevredenheid zijn geweest.

Wij doen er alles aan om dit soort situaties snel en correct op te lossen, juist omdat wij weten hoe belangrijk planning en voortgang zijn bij dit soort projecten. Fijn dat dit zo is ervaren en dat de panelen uiteindelijk netjes zijn omgeruild.

Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Gemakkelijke te bestellen .goede en…

Gemakkelijke te bestellen .goede en duidelijke communicatie wanneer geleverd word.kwaliteit zeer goed van de panelen veel keus

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw positieve review.

Fijn om te horen dat het bestelproces als eenvoudig is ervaren en dat onze communicatie rondom de levering duidelijk was. Dat is voor ons een belangrijk onderdeel van de totale klantbeleving.

Daarnaast waarderen wij het dat u de kwaliteit van de panelen en het ruime assortiment benoemt. Wij streven ernaar om voor iedere situatie een passende en hoogwaardige oplossing te bieden.

Mooie wandpanelen!

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de wandpanelen. Wij wensen u veel plezier met het eindresultaat en hopen dat het een mooie toevoeging is aan uw ruimte.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles op tijd en goed op voorhand…

Alles op tijd en goed op voorhand gezegd wanneer ze gingen komen dus prima

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd en dat de communicatie vooraf duidelijk was. Wij vinden het belangrijk dat u precies weet waar u aan toe bent, zodat alles soepel verloopt.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer.

Goed materiaal

Goed materiaal, goeie bezorgservice

21. mars 2026

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de kwaliteit van het materiaal als de bezorgservice. Dat is precies waar wij dagelijks naar streven.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jullie zijn klantvriendelijk en dat…

Jullie zijn klantvriendelijk en dat stel ik zeer op prijs.

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw mooie woorden.

Klantvriendelijkheid staat bij ons centraal, dus het doet ons goed om te horen dat dit zo wordt ervaren. Wij streven ernaar om iedere klant persoonlijk en zorgvuldig te helpen.

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

2. april 2026

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u de kwaliteit als mooi en goed ervaart. Daar streven wij iedere dag naar.

Snelle reactie

Snelle reactie

18. mars 2026

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u onze snelle reactie als prettig heeft ervaren. Wij streven ernaar om onze klanten zo snel en duidelijk mogelijk te helpen.

Prima groep

Prima groep
Willen alles,regelen Top

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u onze inzet en service zo positief heeft ervaren. Wij doen er alles aan om het volledige proces goed te regelen en onze klanten te ontzorgen.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Akoestische wandpanelen voor een goede…

Akoestische wandpanelen voor een goede prijs, met uitstekende kwaliteit.

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de prijs als de kwaliteit van onze akoestische wandpanelen. Wij streven ernaar om een sterke combinatie te bieden van hoogwaardige producten en een eerlijke prijsstelling.

Prachtige houten akoestische…

Prachtige houten akoestische wandpanelen! Zeer goede en beschikbare klantenservice die verzoeken echt behartigt. De panelen werden binnen de 5 dagen na bestelling thuis geleverd, super tevreden!

30. mars 2026

Svar fra Wpc Solutions

Hartelijk dank voor uw prachtige review.

Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de akoestische wandpanelen en onze klantenservice. Wij vinden het belangrijk om verzoeken serieus te nemen en klanten echt verder te helpen, dus het is mooi dat dit zo wordt ervaren.

Ook prettig dat de levering snel en naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met het eindresultaat.

Founder & CEO

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv