World Visitor Norge Anmeldelser 12

1,9

1. Ferie og reise

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

World Visitor er en lavpris-reisearrangør med hovedfokus på destinasjoner rundt Middelhavet og Mellom-Europa. Etter mange års erfaring og et godt samarbeid med lokale aktører har vi mange tilbakevendte gjester. Vi kjøper inn hotell og transport/fly i et stort volum kombinert med velprøvde markedsføringskonsepter som er kostnadseffektiv og målrettet. Resultatet av dette gjør at vi kan tilby våre gjester uslåelige lave priser på våre reiser uten at det går utover innhold og kvalitet. World Visitor AS er medlem av Reisegarantifondet.

1,9

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Hvis det var mulig å gi 0 stjerner...

Hvis det var mulig å gi 0 stjerner, ville jeg har gjort det.
World Visitor er et useriøst og uforskammet selskap.👎

Jeg bestilte et såkalt gratis 4-netters opphold i Toscana fom 26.2. - 1.3. for to personer.
Senere kjøpte jeg også en utfluktspakke for oss. Totalpris kr 10.600.
Vi ble aldri gjort oppmerksom på gjeldende reisevilkår. Den ansatte, svenske Malin, som besvarte mine henvendelser, hadde tydeligvis ingen kjennskap til vilkårene heller.

Da vi mottok reisedokumentasjonen viste det seg at reisen fra Oslo Torp var med Ryanair kl 19:55 til Milano Bergamo med ankomst kl 22:30. Derfra med buss ca 4 timer. Med ventetid på flyplassen på bagasje og innsjekking på hotellet, ville vi neppe ha fått rommet før ca kl 04:00. Ingen natt å snakke om. Returen fra Milano var kl 07:45, man måtte være på flyplassen senest kl 05:45, dvs avreise fra hotellet ca kl 01:45. Ingen natt å snakke om. Da jeg påpekte disse forhold, dvs kun 2 netter isteden for 4, fikk jeg svaret "Tyværr kan vi inte ge flytiderna i forvæg eftersom vi inte heller vet något om detta".

Jeg ba også om å få vite hvilket hotell vi skulle bo på. Svenske Malin kunne ikke si noe om det heller, "Hotellet vet vi inget om heller. Ni får veta hvilket hotell ni skall bop å när ni kommer fram".

På toppen kom Corona smitten som i hht reisevilkårene faller inn under Force Majeure og "Kunden har rett til å avbestille pakkereisen, og få refundert de innbetalte beløp for pakkereisen, dersom det på reisemålet eller i umiddelbar nærhet av dette de siste 14 dagene før pakkereisen skal ta til, konstateres krigshandlinger, naturkatastrofer, farlige smittsomme sykdommer..." Da jeg avbestilte reisen og ba om refusjon for utgiftene til utfluktene, svarte Malin "Beklagar att säga detta men ni får ingen återbetalning".

ALDRI IGJEN, FRARÅDES PÅ DET STERKESTE! 🤢😠👎

2. mars 2020

Skulle reise på gratistur til Toscana…

Skulle reise på gratistur til Toscana 16.-19.januar 2020.
Følte oss ført bak lyset.Fikk reisedokumentene ca.10 dager før avreise.Det var grytidlige flyavganger og flybytte begge veier.
Da vi prøvde å få penger igjen,ble svaret at det var 1 mnd.gratis avbestilling.Men da visste vi jo ikke noe om verken flytider eller hotell.
Skammelig og frekt.Advarer folk mot å reise med World Visitor.Hilsen Kari og Grethe.

14. januar 2020

Vi spanderer fly reise og opphold i 3…

Vi spanderer fly reise og opphold i 3 netter på deg og en venn. Høres fantastisk ut! Vi bestilte tillegg som enkeltrom og avreise fra Oslo. Turen koster oss da 3435 pr person , pluss 1600 pr person for en utfluktspakke. Tilsammen 5035 pr person for 3 netter. Styr unna, vi følte oss bare lurt hele veien og avbestille reisen. Noe som koster oss 1495 pr person. Kommer aldri til å bestille noe fra dette byrået i framtiden.

16. januar 2019

Styr unna om du lar deg presse til ting…

Styr unna om du lar deg presse til ting du egentlig ikke har lyst til.
Såkalte nytelsespakker. og besøk i Teppebutikker ,"Billig gull"
Lær butikker .Det er ikke billig .Undersøk isåfall før du reiser.
Opplevde guiden som kunnskapsløs..Sitter m ryggen til og leser opp
fra nettet.Dårlig Norsk
De som ikke kjøpte noen form for nytelsespakke ble totalt oversett.
Skammelig.

14. november 2018

Kjære Jack

Takk for innlegget. Vi er lei for at reisen ikke svarte til dine forventninger.
Nå kommer det ikke frem her hvilken av vår reise du har deltatt på men på noen av reisene anbefaler vi å benytte seg av vår nytelsespakke for å få en mer helhetlig opplevelse av reisen. I reiseprogrammet vårt står det tydelig hva reisen inneholder, og man må deretter avgjør om dette er en reise som kan passe den enkelte.

Med vennlig hilsen Anna – World Visitor

Gratis reise

Fikk tilbud om 3 dagers gratis tur til Dudrovnik for to personer . Men etterhvert kom det frem at vi må betale avgifter og skatter som kommer opp mot ett par tusen
Fikk nylig bedsked om at 3 dager tur var umulig og gjennomføre . Hadde da tilbud om 7 dagers tur som tilsier at det er enda dyrere.Fikk da kompensasjon på 200 kr
Heller ikke opp,ysning om flytider ,flyselskap
Dette er lureri,då jeg anbefaler og slutte og fortelle at turen er gratis for det er løgn
Marianne Kleiven

18. august 2018

Kjære Marianne

Takk for innlegget.
Som opplyst i våre reisedokumenter kan det forekomme endringer i reisens avgang, dette skyldes som oftest operasjonelle årsaker ved den aktuelle lufthavnen. Heldigvis skjer ikke dette så ofte, men om dette inntreffer forsøker vi alltid å finne en alternativ løsning for våre gjester, om ikke dette passer gir vi full refusjon tilbake.

I ditt tilfelle har vi tilbudt en oppgradering til 7 dager for kun 890 kr, altså 300 kr billigere enn den opprinnelige pris til 1190 kr.
Siden endringer i flytrafikken kan forekomme blir flytidene opplyst når du mottar billettene, 7-10 dager før avreise, noe vi også informerer om i våre utsendte reisedokumenter.

Hva som inngår og ikke inngår i prisen er tydelig beskrevet i våre brosjyrer.

Var på tur med dere i oktober 2017

Var på tur med dere i oktober 2017. Det var en meget begredelig tur.
Dere viste oss noen lugubre salgssteder der vi nærmest ble tvunget til å kjøpe.
Vi var et sted der de solgte gull og smykker. Jeg sjekket opp litt av det de sa . De hevdet å ha samarbeid med Tune Juveler i Oslo. Det stemte ikke fordi jeg ringte til Tune for å sjekke.
Vi var på en såkalt teppefabrikk, jeg mistenker at det ikke var en fabrikk men en del av masseproduserte tepper fra Kina eller østen.Vi så ikke noe produksjon og området var for lite til at det kunne være noen teppefabrikk der.

Dette var en skrekkens ferie.

Styr unne disse lurendreierne. De bør anmeldes for en hel del brudd på forbruker rettigheter.

23. juli 2018

Kjære Asbjørn

Takk for ditt innlegg, enda vi er virkelig lei for å høre at reisen ikke levde opp til forventningene.
På noen av våre reiser har vi stopp innom forretninger, dette er får å vise håndverks kulturen som tilhører destinasjonen vi besøker.
Mange av våre gjester synes dette er interessant, enten de velger å kjøpe med en suvenir eller ikke. Jeg kan ikke se i innlegget ditt hvor dere har reist, men forretningene vi besøker selger produkter av tradisjonell, lokal håndverk. Som et etablert reiseselskap opererer vi til enhver tid i tråd med alle lover og regler vedrørende forbrukerrettigheter.

Fine opplevelser i Kroatia

Fine opplevelser, god norsktalende guide. God mat og fine hoteller. Reiser gjerne med dere ved en seinere anledning.

23. mars 2018

Kjære Bjørnhild,

Tusen takk for de fire stjerner. Dere er hjertelig velkommen igjen på en neste reise.

Tur til Kroatia, Bosnia og Montenegro

Vi har hatt en fin opplevelse på tur med dere til Kroatia.
Fine destinasjoner, hoteller god mat og hyggelig guide.
Det som trekker noe ned er at turen kunne vært organisert slik at man begrenser busskjøringen noe.
Ellers har vi hatt en strålende ferie med dere.

22. november 2017
Vis anmeldelser på alle språk. (12 anmeldelser)