World of Coffee Anmeldelser

4,6

Goede koffie met duidelijk aanwezige tonen van roodfruit en (pure) chocolade. Ik drink hem als doppio, maar mijn vermoeden is dat het ook geschikt is als cappuccino. Als Lungo zou ik niet doen, zo... Vis mer

Heerlijke koffie van eigen label. Top dat je een proefpakketje kunt aanschaffen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Iedereen die de koffie bij ons proeft is enthousiast en wij ook!!

1. Kaffebutikk

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Snelle levering

Snelle levering, heerlijke koffie!

22. mai 2023

Svar fra World of Coffee

Hoi Sophie, bedankt voor je mooie review en heel fijn om te horen dat de koffie bevalt! Groet, Mark

Prima levering

Prima levering, beetje op de hoogte gehouden van bestelstatus

7. april 2023

Beste Colette, bedankt voor de mooie 5 sterren review! Groet, Mark

Top leverancier met een adequate service

Uitstekende communicatie en klantvriendelijkheid.
Goed product en snelle levering.
Compliment!

24. mars 2023

Svar fra World of Coffee

Beste Henk, bedankt voor deze prachtige review. Hier doe ik het graag voor. Groet, Mark

Aanrader voor de koffieliefhebber

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop bij World of Coffee. Ik heb het proefpakket gekocht om te proberen welke bonen ik het lekkerst vind. Tot nu toe is ‘Brazil’ mijn favoriet. Contact was fijn en pakket werd snel geleverd!

6. januar 2023

Hoi Remco, bedankt voor deze mooie positieve review! Groet, Mark

Bestelling persoonlijk afgeleverd

Recent online 5 zakken Mokador Gran Miscela gekocht.
Deze bestelling werd 2 dagen later persoonlijk aan huis afgeleverd.
Prima service dus !

3. desember 2022

Beste Cor, heel erg bedankt voor deze mooie en positieve review. Groet, Mark

Heerlijke koffie van eigen label

Iedereen die de koffie bij ons proeft is enthousiast en wij ook!!

19. desember 2022

Svar fra World of Coffee

Hoi Nicole, bedankt voor deze positieve review! En altijd leuk om te horen dat iedereen blij wordt wanneer je ze koffie schenkt!

Ik heb m'n smaak profiel gedeeld en…

Ik heb m'n smaak profiel gedeeld en kreeg een passend advies. Alleen bij 't malen van de bonen al liep 't water in m'n mond! De koffie smaakt heerlijk. Zeker 'n aanrader en ik heb m'n favoriet gevonden!

6. oktober 2022

Svar fra World of Coffee

Hi David, bedankt voor je review met mooie feedback! Prachtige omschrijving van je ervaring!

Service goed, persoonlijke aanpak werkt!

Mijn bestelling was in de webshop aanwezig, maar na het bestellen en betalen bleek het niet op voorraad. Keurig werd er al wel 1 zak koffie opgestuurd en niet veel dagen later ook de rest. Met daarbij een kortingscoupon. Super service! Bij de doos in zat een persoonlijk kaartje, veel leuker dan een geprinte factuur.

30. september 2022

Svar fra World of Coffee

Bedankt voor de positieve feedback! We doen graag ons best om klanten blij te maken.

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis