Se hva andre synes
Konkurrencedygtige priser og fint udvalg. Meget hurtig levering. En pose bønner var uheldigvis gået op under forsendelsen, så de lå ud i hele kassen. Jeg kontaktede kundeservice på mail, og få tim... Vis mer
Hurtig levering. Gode varer og okay priser. Jeg er fint tilfreds med det udvalg af varer, som man ikke altid kan få andre steder.
Jeg er meget godt tilfreds. Varer i god kvalitet og spændende udvalg, store portioner og god pris. Hurigt forsendelse. Jeg vil klart handle her igen.
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Det er et “verdens indkøbscenter”. Vi har fokus på at skabe et spændende og inspirerende madunivers, hvor vi samler orientalske fødevarer og produkter online, så de er tilgængelige for hele Danmark. Vi vil være det første sted, man går til for at købe orientalske produkter, og vores mission er at tilbyde autentiske produkter fra de syv verdenshjørner.
Kontaktopplysninger
K. Kristensensvej 6, Hal 6, 9200, Aalborg, Danmark
- hej@worldmart.dk
- worldmart.dk
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Hurtig og sikker indpakning 👍🏻
God vare
Jeg kan købe her de korn produkter, som jeg ikke kan køb i den butik jeg plejer at kommer i bl.a. Rismel, Boghvedegryn og Byggryn gode gamledags gryn, man får altid at vide i den butik. Det har man ikke mere i deres udbud, men her ved Worlmart har man lige det jeg skal bruge. som til Boghvedesgrød med sirup på, fik jeg tit som barn. Samt brune bønner til suppe mv. 5 + 5 stjerne fra mig.
Jeg er meget godt tilfreds
fungerer fint
fungerer fint, varerne er pakket og embaleret rigtig godt, og har aldrig haft problemer af nogen slags, varerne er fine, og forsendelse - pakning osv. fungerer rigtig godt
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Produktet og leveringen ok
Top kvalitets produkter
Top kvalitets produkter, gode priser og hurtig levering. Jeg er helt klart fan !!
Super hurtig service🚀
Alt var godt nogle gode varer og de kom…
Alt var godt nogle gode varer og de kom hurtigt. Og de er billige.
Skal være nul stjerner
Titel nummer to er: Bliv væk. De beholder dine penge og ignorerer dine henvendelser.
26. januar 2026 køber jeg varer på nettet hos Worldmart.
28. januar 2026 bliver beløbet trukket på min konto.
I dag den 02. februar 2026 har jeg hverken fået ordrebekræftelse eller modtaget mine varer. Jeg har skrevet til firmaet to gange og spurgt efter bekræftelse og varer. Ganske lidt overraskende har de ikke svaret hverken første eller anden gang.

Svar fra Worldmart
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.