WORKPRO SERVICES Anmeldelser 9

2,1

Under middels

TrustScore 2 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Useriøst

Useriøst, det er ren slavehandel uden skam i livet.
Billederne på deres hjemmeside vidner om byggesjusk.

23. mars 2026

Undskyld mig

Undskyld mig, men jeg kan sq ikke lade være med at grine lidt 😊
Personligt syntes jeg at det er lidt naivt at tro, man kan få en håndværker til 185 kr i timen. Også selvom at der bliver lagt moms i (230 kr inkl. Moms) Men nok om dette...
De burte stoppes hurtigst muligt da de ellers går ind og ødelægger "underbyder" markedet, så vi der kører et anstændigt firma, som betaler Moms,Skat,Pension m.m. til vores medarbejdere og den danske stat, skal straffes. Hvis nu alle lod være med at hyre udenlandsk arbejdskraft ved firmaer som ikke betaler skat m.m. til Danmark, ville situationen se helt anderledes ud, da danske firmaer (som har styr på deres ting) kunne blive billigere, netop fordi vi så slipper for at betale den skat som de "billige" udenlandske firmaer ikke betaler til Danmark. 😊

19. januar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Kan på ingen måde anbefale dette firma

Kan på ingen måde anbefale dette firma. Overholder ikke aftaler, kvaliteten lever ikke op til danske standarder mm. De anslog vores renovering skulle tage 2 mdr, det endte med at tage over 6 mdr, hvoraf de ikke kom i 4 af ugerne. En masse skulle laves om, da det var fyldt med fejl, skævheder og ikke udført byggeteknisk korrekt. Der var 1 god håndværker iblandt de 6 forskellige vi havde ude i perioden.
Vil desværre ikke kunne anbefale dette til nogen andre, vælg hellere et dansk firma også selv om det koster lidt ekstra.

10. september 2023

Prisen er minfst 350,- i timen

De 175,- pr time er kun for håndværkeren (uden skat) hertil kommer arbejdsmarkedsbidrag samt MOMS. Den reelle pris er mindst 350,- i timen, efter at skat har været på besøg.

Og de KOMMER på besøg, de besøget skal noteres på RUT

De kontrakter de udarbejder er mangelfulde og ikke godkendte af skat

2. oktober 2022
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg kender ikke kvaliteten af deres…

Jeg kender ikke kvaliteten af deres arbejde.
Jeg havde læst på deres hjemmeside, at de tilbyder malearbejde for 175 kr/t, det lød billigt.
Kontaktede firmaet i forbindelse med en mindre maleopgave.
De vil gerne udføre arbejdet.
Men jeg skal betale for minimum
2 mand i 10 timer i 6 dage dvs 120 timer af 175 kr=21.000 kr hertil skal lægges 25 % moms.
Det fremgår ikke af hjemmesiden. Det er for dårligt.

12. januar 2023
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hårdt arbejdende og behagelige

Vi havde en rigtig god oplevele med 2 tømre som vi havde hyret til renovering. Deres håndelag/detaljer var bedre end de danske tømre vi før havde haft men som igen og igen ikke kunne komme selvom det var aftalt. Endvidere var de meget hårdt arbejdende faktisk så meget at vi fik nået 2 projekter mere end planlagt.

5. august 2021

Hold jer væk

Vi havde workpro til at renoveret vores sommerhus. Vi havde aftalt hvad der skulle laves og en tidsramme/pris. Som arbejdet skrider frem var det tydeligt at de ikke ville nå at blive færdige. Vi fik dog hele tiden at vide, at de nok skulle nå det. Da de skulle havde været færdige var intet færdigt og det var tydeligt at meget af det sidste de havde lavet var meget sjusket. Vi fik tilbudt at en af håndværkerne ville blive og gøre arbejdet færdigt, det sagde vi ok til. Det var dog stadig ikke færdigt efter 2 uger og så forsvandt den sidste arbejder. Vi fik at vide at dette var pga. Corona. Vi accepterede og men sagde at vi enten skulle have nogle af pengene retur (som vi i bagklogskabens lys havde været så dumme at betale) eller de skulle komme hurtigst muligt og lave det resterende. Vi har dog ikke hørt fra dem mere så vi har stået med et halvfærdig hus. Dette er gjort være af t de startede en masse projekter samtidig men ikke har fået gjort noget af dem færdig så alt stod halvt færdige.

14. november 2020

Ufatteligt useriøst!

Ufatteligt useriøst. Firmaets ejer/direktør bekræftede en aftale med opstart af et job den 4. april, men dukkede ganske enkelt aldrig op! Tager tilmed ikke telefonen eller svarer på mail, når man søger at få kontakt til dem mhp en velfortjent skideballe! En stjerne er næsten for meget......

5. april 2016
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv