Workforce Connect ApS Anmeldelser 10

4,2

1. Vikarbyrå

Workforce Connect tilbyder personale og mandskabsløsninger, der imødekommer behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi leverer pålidelige og kompetente vikarer, der er nøje udvalgt for at sikre, at virksomheder har adgang til den rette arbejdskraft, når de har brug for det. Vores mål er at udvikle en dyb forståelse for vores kunders unikke behov og levere skræddersyede løsninger, der skaber værdi og effektivitet, så du kan fokusere på din kerneforretning. For private specialiserer vi os i håndværksydelser gennem Workforce Entreprise, der omfatter alt fra små reparationer til omfattende renoveringsprojekter. Vi sætter en ære i at levere kvalitetshåndværk og innovative løsninger, der gør din boligdrøm til virkelighed. Med fokus på ærlighed og gennemsigtighed sikrer vi, at du får en problemfri og tilfredsstillende renoveringsoplevelse.

4,2

Bra

Renovering af hus

Vi har brugt Workforce Connect ApS til renovering af vores hus, gulv, loft, badeværelse, gang og bryggers mm

Kommunikation og koordinering mellem håndværkere, leverancer og opgaver har aldrig været nemmere, vi havde ikke kunne klare det uden Martin til at styre slagets gang. Ringer man til Martin tager han altid telefonen, eller også ringer han hurtigt tilbage Skal der fremhæves en blandt hans gode medarbejdere, er det Andreas altmuligmand, han siger aldrig nej, når man som irriterende husejer, lige skal have ham til at lave det eller det. Der kommer altid bump på vejen i så stort projekt, men alt bliver løst til fuld tilfredshed.
Kan varmt anbefale Workforce Entreprise.

14. oktober 2025

Skiftede vores vinduer og de har ikke…

Skiftede vores vinduer og de har ikke gjort pænt indvendig. Jeg skal bruge dansk tømrer næste gang.

9. april 2025
Logoen til Workforce Connect ApS

Svar fra Workforce Connect ApS

Kære Dindo,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med det indvendige arbejde i forbindelse med udskiftningen af dine vinduer. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi undrer os dog over, at du ikke har kontaktet os tidligere, da vi altid stræber efter at rette op på eventuelle udfordringer hurtigst muligt. Den tømrer, der udførte arbejdet, og som er dansk faglært, gik fra opgaven med en forståelse af, at du var tilfreds med installationen.

Vi vil meget gerne tage en dialog med dig for at finde en løsning og sikre, at du bliver tilfreds med resultatet. Du er velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få udbedret eventuelle mangler.

Venlig hilsen
Martin
Workforce Connect ApS

Flot arbejde

Vi skulle have skiftet vores terrassedør, som ikke havde det godt længere.

Ikke mange håndværkere ville prioritere sådan en "lille" opgave, men vi følte os virkelig prioriteret hos Workforce Connect.

De kom meget hurtigt, efter accept af tilbud, og målte op til ny dør.

Et par dage efter levering af den nye dør var de på pletten, og fik sat en flot kvalitetsdør op.

Eneste årsag til, at den sidste stjerne ikke er med er, at de havde glemt de sidste lister og måtte komme igen dagen efter til opsætning af disse.

Vi er meget tilfredse med Workforce Connect, og giver dem gerne vores varmeste anbefaling.

19. mars 2025

Martin hjalp os i mål med vores køkken…

Martin hjalp os i mål med vores køkken og vi er lykkelige for resultatet 💪 vi fik lagt fliser og gulv, samt monteret træ-lister i hele vores lejlighed. Martin er nem at samarbejde med og er altid frisk på en god sparing omkring den ekstra gode finish, samt løsning. Tusind tak til Martin og hans team!!

1. mars 2025

Vi har brugt Workforce Connect ApS til…

Vi har brugt Workforce Connect ApS til vores byggeprojekt, og det har virkelig gjort en forskel! Kommunikation og koordinering mellem håndværkere, leverancer og opgaver har aldrig været nemmere.

Kan klart anbefale Workforce Connect Entreprenør til andre, der ønsker en problemfri byggeproces med god styring og overblik!

20. februar 2025

Stor anbefaling herfra

Martin fra WorkForce Connect lavede et super tilbud til mig da jeg skulle have lavet nyt køkken og sat soveværelse op.

Oplevelsen fra start til slut var virkeligt professionelt, med højt niveau af kompetence.
Kan stærkt anbefale Workforce Connect og vil bruge dem en anden gang!

18. februar 2025

Kan varmt anbefales

Lad mig være den første til at give Martin & Co. En anmeldelse.

Jeg fik et tilbud fra dem igennem håndværker.dk som var attraktiv, da jeg skulle have udført noget malerarbejde.

Først var jeg lidt tøvende, da jeg ikke kunne læse meget om dem. Men efter at møde med Martin, blev jeg meget rolig. Jeg fik en go gennemgang af opgaven. Han fortalte blandt andet han indtil videre har arbejdet mest for virksomheder, men vil mere ind på det private.

Jeg må nok sige at få Workforce til at udføre arbejde hjemme hos os har været super godt, blandt andet fordi han har været fleksibel og serviceminded.

Jeg kan varmt anbefale firmaet 👍

De får også lov til at lave min næste opgave som omhandler renovering af skurvægge og taget (trapezplader). Jeg laver en ny anmeldelse omkring denne opgave.

3. februar 2025