WoolLand Anmeldelser

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

3 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Anbefalers ikke for barn

Anbefalers ikke for barn. De har fine design, men vi opplever at det er svært dårlig kvalitet på ulltøyet, som får rifter hull av “ingen ting”. Hadde forventet bedre når tøyet ligger i en så høy prisklasse. Det er også synd, fordi utseende er flott, en kort stund.

Kan fungere bedre ved voksne brukere/pentøy.

7. februar 2026

Elendig kundeservice

Bestilte Snøfjellet jakke og ble trukket på kortet. Fikk beskjed etter to dager at de var utsolgt, og hadde kansellert bestillingen. Så gikk det én dag, og så kom det varsel om at jakken igjen var på lager og man kunne bestille i nettbutikken (autogenerert fra nettsiden, siden jeg ba om beskjed når den var på lager igjen). Gikk kjapt inn, var da utsolgt. Jeg klaget, og påpekte at det er merkelig at de kansellerer min ordre fordi de er utsolgt fra lager – og deretter legger ut igjen dagen etter. Dette er dårlig markedsføringsskikk, og for så vidt en måte å "hype" produktet sitt på.
Jeg ba om å få jakke tilsendt, men da bare sluttet de å svare-

12. desember 2025

Fikk brukt jakke med nupper og parfyme duft🙀

Mottok idag Snøfjellet Dunjakke Farge; Thyme. Trodde dette var et januarsalg. Men jakken var godt brukt med nupper 🙀på armene😳, parfyme duft. Anbefaler ikke denne nettbutikken Her burde de skrive at det er brukte klær, som blir annonsert.

21. januar 2025

Sendte aldri buksen jeg bestilte

Først - en bukse manglet i pakken min.
Jeg sendte e-post og sa at den manglet.
Da sendte de en ny, men feil bukse.
Når jeg kontaktet dem igjen sendte de en utrivelig e-post hvor de sa at «nå var det for seint» og jeg måtte legge inn en retur og bestille en bukse på ny.
Nå var det for seint? Amatørmessig service.

29. januar 2024

Dyre produkter, dårlig kvalitet

Kjøpte en veldig dyr langrennsdress som jeg kom i skade for å vaske på 10 grader mer enn anbefalt hvorpå det blå på dressen farger av på det hvite.
Ullet inni dressen krympet også, det er kanskje ikke annet å forvente, men at vanlig "shoftshell" stoff skal farge av på 40 grader forundrer meg. Heller ingen advarsel på vaskelappen om fare for avfarging.
Da jeg henvendte meg til Woollands kundeservice fikk jeg bare et arrogant svar tilbake om at dette var brukerfeil.
Har også bestilt ull fra Woolland, dette klør!

18. januar 2024

Elendig kvalitet på ullgenser

Elendig kvalitet på ullgenser. Har sendt totalt 4 mailer, de har kun svart på en der de avviser klagen min. Nupper, mister form, og en knapp falt av. Dette er visst bare å forvente av en genser etter en gangs bruk, og til over 2000?

1. oktober 2023

Useriøst inntrykk

Bestilte varer, men fikk de aldri levert. Da jeg kontaktet kundeservice fikk jeg beskjed om at jeg hadde bestilt fra en testside og at bestillingen var fiktiv! Ble bedt om å bestille fra den "ekte" nettsiden, men da fantes selvfølgelig ikke produktene der. Aldri opplevd noe lignende. De kunne i det minste tilbudt en rabatt som kompensasjon for dette. Virker useriøst.

23. oktober 2023

Styr unna

Syntes woolland produktene er flotte og fine i design. Ikke klør de heller. Men er trist at samtlige ull plagg derfra får ofte rifter og hull uten hardt brukt. Derfor styr unna. Dårlig kvalitet til den prisen.

31. januar 2023

Nupper og dårlig service

Dessverre er produktene ofte av dårlige kvalitet og opplever mye nupping på produktene deres. Kundeservice har de ikke, eller det vil si, de har folk som jobber med å svare kundene, men de yter ikke service er mistroiske og ekstremt trege til å svare.

26. mai 2022

Fantastisk service i butikk!

Fantastisk service i butikk (bare vært hos Sandvika Wooland og Lilleaker). Det var slitasje på et produkt som burde holdt (knapper), og ble møtt av verdens hyggeligste butikkmedarbeider i Sandvika Wooland (tror det var torsdag 18 eller fredag 19.2, formiddag). Fikk tilgodelapp. Altså! Gleder meg til å handle der igjen. Fantastiske produkter og føler meg alltid SÅ velkommen!

27. februar 2021

Ikke den beste kundeservicen

Jeg har alltid likt dette merket og handlet mye , MEN med en gang det er noe galt med varen man får er det vanskelig med kundeservice. Bruker lang tid på å svare, og det er kjedelig å måtte gå nesten en uke før du klarer å få kontakt på et vis :/

14. august 2020
Vis anmeldelser på alle språk. (18 anmeldelser)