En fantastisk garn-biks, hvor man bydes velkommen for det øjeblik man træder ind. Der er super service, når både det gælder køb og råd - også hvis det betyder, at man bliver anbefalet at købe an... Vis mer

Utrolig imødekommende og hjælpsom betjening. Jeg havde selv lavet flere fejl i en ordre, og nåede næsten at gå lidt i panik, men det viste sig slet ikke at være et problem, da vi sammen fandt ud af at... Vis mer

Venligt og imødekommende personale, rigtig god vejledning, flotte og lækre garner. Gode ideer og aktiviteter i butikken. Altid rart at gå derind som kunde. Man føler sig bare velkommen!

Dejlig oplevelse. Har tilmeldt mig socktober og alt information, levering osv var helt upåklageligt. Har fået den skønneste pakke med lækre garner og er så glad for at jeg tilmeldte mig. Bestemt ikk... Vis mer

1. Strikketøybutikk

Wool Collective er garn, design, events og kurser, samlet i et åbent showroom i Værløse. I butikken kan du afprøve vores garn, drikke en kop kaffe og få hjælp til dit strikketøj. Vi har kreative events, workshops, kurser og klubber, hvor alle håndarbejdere er velkomne.

4,8

Enestående

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Dejlig forretning

Bestilte Filcolana garn på forretningens hjemmeside, og hentede det i den hyggelige forretning, hos en kompetent medarbejder. De ansatte er altid søde til at hjælpe. Kan virkelig anbefales.

3. april 2026

Venligt og imødekommende personale

5. mars 2026

Svar fra Wool Collective

Hvor er det bare dejligt at læse. Det er præcis sådan, vi ønsker, det skal være, når man træder ind ad døren hos os :)

Yndlings-garnbutik

Venlig og personlig betjening hver gang.

24. februar 2026

Hej Maria

Det er jeg glad for at læse - det er præcis sådan det skal være :)

Strikkecafe hos Wool Collective

Strikkecafeen hos Wool Collective er bare det hyggeligste - en fantastisk ramme, de bedste værter i personalet og det store fremmøde hver gang fortæller i sig selv hvor godt et arrangement det er.

30. november 2025

Hej Mette

Tusind tak for de søde ord! Vi nyder det sådan, når I kommer og strikker og viser alle jeres flotte ting frem :)

Skøn butik og strikkecafe

Personalet er søde - rare - hjælpsomme - glade - hyggelige.
En skøn butik (ligesom at komme ind i en bolsjebutik da man var barn ❤️)

12. desember 2025

Hej Lone

Sikke en skøn sammenligning - sådan har vi det også selv! Mange tak for besøget og den fine anmeldelse :)

Hygger og god service

Hygger og god service.
Jeg elsker disse torsdags strik.

24. november 2025

Hej Julie

Hvor er det dejligt at høre - vi stornyder også vores aftener i butikken :)

Marie

Jeg husker ikke hvad jeg købte

Jeg husker ikke hvad jeg købte, men jeg var sikkert helt tilfreds 😊

24. november 2025

Hej Marianne

Hvor er det dejligt, at det er din oplevelse, at man kan forvente at være tilfreds hos os :) Det er præcis sådan, vi gerne vil have det.

Marie

At der også udover hjælp i butikken er…

At der også udover hjælp i butikken er mulighed for social mingel😊🌲

29. november 2025

Hej Lisbeth

Strikkere er et fantastisk folkefærd! Det er så hyggeligt at følge med i alle de fællesskaber, der bliver bygget i butikken :)

Kvalitetsgarner

Kvalitetsgarner, dejlig butik, venlig og imødekommende betjening

10. november 2025

Hej Annette

Tak for besøget og de venlige ord. Vi ser frem til at se dig igen en anden gang :)

Marie

Altid hyggeligt at komme i strikkecafe

Altid hyggeligt at komme i strikkecafe, og der er både god hjælp at hente, samt masser af garn mv at kaste sig ud i.

2. november 2025

Hej Jette

Du kan tro, vi også nyder strikkecaféen - det er så hyggeligt :) Tak for besøget.