We zijn heel tevreden hoe de bestelling en bezorging is verlopen. De producten zijn met zorg gemaakt en dat zie je terug nadat alles geplaatst is goed betrouwbaar bedrijf.
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Vis mer
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Vis mer
Hele mooie akoestische wandpanelen. De panelen zien er heel natuurlijk uit met een echte houtnerf. Onze keus viel op Engels eiken en deze kleur was elders nergens te vergkrijgen. Bijvoorbeeld bouwmark... Vis mer
Om WoodUpp - Netherlands
We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.
We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.
Designed to Make People Feel Good

- At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.
Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Nederland
- +31 085 888 2004
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 94 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Aanrader voor iedereen
We zijn heel tevreden hoe de bestelling en bezorging is verlopen.
De producten zijn met zorg gemaakt en dat zie je terug nadat alles geplaatst is
goed betrouwbaar bedrijf.
Wacht all 3 maanden op een bestelling
Wacht all 3 maanden op een bestelling, bizar gewoon.
Het zijn prachtige panelen die met zorg…
Het zijn prachtige panelen die met zorg zijn geleverd.

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Ik kreeg twee mooie samples netjes…
Ik kreeg twee mooie samples netjes thuisgestuurd. Ze waren erg mooi maar na lang overwegen heb ik toch voor behang gekozen. Als ik ooit wel een muur doe met hout dan ga ik deze zeker bestellen!

Top, ziet er mooi uit
Top. Zag er tegenop om het in elkaar te zetten, maar zo gebeurt, alleen het stellen was wat lastig in je eentje

Super mooie kwaliteit
Super mooie kwaliteit, levering tot in de woonkamer. Heel blij met dit product en de service.

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Denken heel fijn met je mee
Denken heel fijn met je mee! Fijne communicatie! Goede instructie en prachtig product!

Heel blij mee!
Staat super mooi, materialen zijn top en bevestigen was eenvoudig. Nu willen we het nog afmaken met de create accessoires. Maar daar zijn we nog niet over uit.

Svar fra WoodUpp - Netherlands
De levering ging goed en helemaal op…
De levering ging goed en helemaal op schema. De kwaliteit van het panelen is precies zoals verwacht en montage ging super soepel.De eindresultaat is fantastisch!

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Het materiaal is niet goedkoop,maar…
Het materiaal is niet goedkoop,maar ziet er perfect uit.Hoge kwaliteit,ben zeer tevreden.

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Produkt komt overeen met afbeelding op…
Produkt komt overeen met afbeelding op website. Goede kwaliteit en duidelijke uitleg.

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Fijn bedrijf, mooie producten met verrassend veel mogelijkheden.
Ter plaatste (Almere) producten en mogelijkheden kunnen bekijken. Enthousiaste medewerkers met gedegen productkennis. Goede uitleg over de panelen en accessoires.
Na bestelling na 5 werkdagen geleverd. Eenvoudig te monteren (schroeven ipv lijmen). Zeer tevreden met het eindresultaat!

Svar fra WoodUpp - Netherlands
Good product but bad delivery
Good product, friendly customer service but bad delivery experience in Spain

Fijne ervaring
Fijne ervaring, bestelling vlot geleverd, goede communicatie en goed product