Jeg bestilte en stor leveranse med…
Jeg bestilte en stor leveranse med Woodup 10x3m spilevegg og mye create produkter fra filial Norge. Jeg hadde hele veien en god opplevelse mens jeg valgte produkter og søkte informasjon om produktene. Men kundeopplevelsen tok en hel vending når produktene skulle leveres. Det ble levert 4.5t senere enn avtalt tidspunkt (da hadde jeg ikke lenger bærehjelp) og når leveransen endelig kom så stri regnet ute og sjåføren nektet å være behjelpelig med at det ikke ble våt og ødelagt - han skulle levere på gata uavhengig om det var mye vann på bakken og mengden med regn som var enorm - han sa at han ikke brydde seg om produktene ble ødelagt da det ikke var hans jobb å bry seg. Siden han var 4.5t forsinket så ba jeg pent om hjelp (2-3meter lengre inn da det var tak) men da ble han ufin, frekk og stod ut i gata og brølte til meg. Det var en forferdelig grufull opplevelse og jeg mener at Woodup har et ansvar å velge underleverandør som samsvarer med både prisen, produktene og verdiene de prøver å etterleve. Dette er ikke det! Jeg kommer aldri til å handle Woodup igjen pga av transport folket/metoden deres og jeg kommer heller aldri til å anbefale de videre til venner og bekjente da jeg vil ingen så vond og stressfull opplevelse.