Ønskede tre hylder der ikke var en del af sortimentet, og blev mødt med åbenhed og villighed til at lave dem for mig. Ringede endda en ekstra gang til mig for at sikre sig at det var den rigtige oli... Vis mer
Vi har haft en virkelig god oplevelse med Wood Treats ApS. Vi fik lavet et skræddersyet badeværelsesmøbel i egetræ, som lever fuldt op til – og faktisk overgår – vores forventninger. Fra start... Vis mer
Jannick har hjulpet os med et nyt spisebord. Vi havde en ide om, hvordan bordet skulle se ud, og Jannick har på fineste vis tryllet det frem, vi drømte om. Bordet blev drøftet undervejs, og vi fik m... Vis mer
Vi tilbyder et større udvalg af snedkerlavet møbler og interiør
Stenumvej 5A, 7570, Vemb , Danmark
- Info@woodtreats.dk
- woodtreats.dk
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Virkelig flotte hylder og super service.
Kvalitet, service og detaljer i fokus!
Jannick er virkelig dygtig til det han gør.
Betyder detaljer, kvalitet, finish og personlig service noget for dig, så er Wood treats et rigtig godt sted at kigge hen :)
Fantastisk flot spisebord og virkelig…
Fantastisk flot spisebord og virkelig god service.
Dygtig håndværker, der kan trylle med træet
Jeg kan bestemt anbefale Jannick som troværdig og en dygtig håndværker. Han er utrolig dygtig til at gøre tingene bare lidt bedre, end hvad du ellers ser på markedet med hensyn til finish. Det kan jeg godt lide. Selv om jeg er familiemedlem, har det bestemt ikke gjort det nemmere for ham. Jeg stod for udskiftning af flere af mine møbler, men var usikker på, hvad jeg ville have. Han vidste på forhånd, at jeg var vanskelig med udseendet og farven på træet. Det færdige resultat er helt fantastisk. Han har lavet et Tv Møbel med skuffer m/softclose og hvor alle tilhørende bokse til tv er gemt bag små ruder med sort stof :-) Spisebord med naturkast og tillægsplade, sofabord med naturkant - matcher med stel som det store bord, hylder i samme træsort og farve. Har også bestilt en skænk. Glæder mig til det sidste kommer på plads. Han er troværdig og ærlig.
Afstanden er ingen hindring
Jeg blev henvist til Jannick af en anden snedker. Kontakten blev derfor etableret uden vi havde mødt hinanden og med blind tillid til hans evner. Da vi bor i øst og vest, foregik kommunikationen via mail og tlf, hvor der blev designet, produktudviklet og tilpasset på trods af den store afstand. Vellykket projekt og en fed oplevelse som endte med et møbel jeg er utrolig tilfreds med. Kan på det varmeste anbefales og jeg vender tilbage hvis der skal skabes noget nyt til mit hjem