Produktet er rigtig fint og veludført. Der var lidt meget knas med kommunikation og levering. //Thomas M.
Super fin levering og produktet er perfekt til fjernsynet. Giver lige et touch af mere kvalitet. Eneste lille minus var det den skabelon som var med ikke var skåret lige skarpt hele vejen og havde en... Vis mer
Smukt præcisions produkt leveret til tiden. Kan kun anbefales hvis du vil give dine B&O produkter et helt tidssvaende facelift. Bestilte smukke valdnødde højttalerfronter til mine Beolab 8000, og s... Vis mer
Fint produkt som lever op til den forventede finish. Jeg modtog pakken efter den lovede tid. De producerer til ordre, så det skal man lige tage med, men de lover 8-10 dages leveringstid, jeg fik på d... Vis mer
Vi tilbyder håndlavede højttalerfronte til dine B&O produkter i massiv eg, produceret og fremstillet i Danmark.
Vindelevgård 278, 7830, Vinderup, Danmark
- kontakt@woodietech.dk
- woodietech.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Produktet er rigtig fint og veludført.
Produktet er rigtig fint og veludført.
Der var lidt meget knas med kommunikation og levering.
//Thomas M.
Ros for service
Eneste lille minus var det den skabelon som var med ikke var skåret lige skarpt hele vejen og havde en 15 cm bred forhøjning på ca midten hvilket gjorde at jeg fandt anden løsning som markering af gammel front
God kvalitet og pasform
God kvalitet og pasform. Flot træarbejde, der fint matcher min Beosound Theatre, men ikke helt på træniveau med mine Beolab 18 i oak. Men til prisen er det helt acceptabelt.
Har modtaget træfront i valnød til…
Har modtaget træfront i valnød til vores beovision 10.
Meget fint håndværk, nemt at montere, supergod service, woodietech får kæmpe stor anbefaling herfra.
Mvh T. Hobro
Meget pænt arbejde,passede lige på og…
Meget pænt arbejde,passede lige på og ser godt ud glæder mig hver dag at se på,kom hurtigt og var pakket godt ind.
Mvh Svend E.
Fantastisk god service
Fantastisk god service!
Super kvalitetsprodukt med god pasform.
Front i Egetræ til min B&O Stage
Jeg har købt egetræs front til min aluminium B&O Stage. Virkelig flot produkt og ser helt fantastisk ud sammen med min stage.
Flot håndværk og god kvalitet
Flot håndværk og god kvalitet. Får ens Beolab 8000 til at se mere moderne ud.

Svar fra woodietech
Fin kvalitet som lovet og utrolig…
Fin kvalitet som lovet og utrolig flinke at tale med meget tilfreds

Riktig bra produkt
Riktig bra produkt. Bra passform och den sitter ordentligt. Snyggt resultat, jag är väldigt nöjd.

Beosound Stage front
Modtog i dag min front i røget eg til beosound stage.
Må bare sige den lige har fået et niveau op nu, kvaliteten er bare helt i top og passer helt perfekt til den.
At den er håndlavet i Danmark er bare et mega plus.😄

Fantastisk flot kvalitet
Har idag modtaget mine nye Oak træfronterne.
Fantastisk flot kvalitet og meget nøjagtig og perfekt tilpasset. Jeg er meget tilfreds med mit køb.
Super god behandling og hurtig levering. Jeg vil helt sikkert anbefale jeres produkter til andre.

Superkvalitet
Det er anden gang, at vi bestiller fra Woodietech, og den positive oplevelse gentager sig.
Superkvalitet, der til fulde lever op til forventningerne - igen!

Svar fra woodietech
Fint produkt passede uden problemer på…
Fint produkt passede uden problemer på mine beolab 8000