Woodcarve Anmeldelser

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

2e bestelling bij Woodcarve⁠…

Voor de 2e keer besteld bij Woodcarve⁠ en weer tevreden!
De producten zijn mooi afgewerkt, precies zoals op de foto’s. Ook de verzending was netjes en snel. Je merkt dat het met aandacht en zorg is gemaakt.

26. april 2026

Beautiful clock with personalized carving

This is my first order from Woodcarve. I am really happy about the product. The personalized carving had been done what i had prescribed. Even they sent me the digital preview to confirm before carving.
Only the delivery got delayed a bit by the Postnl.
A humble opinion, the plain wooden looks fine. But if it has included the numbers (carved), then it looks great. It's my small suggestion. Kindly think about it.

Thanks

20. mars 2026

Ik had 2 pizzaplanken besteld als…

Ik had 2 pizzaplanken besteld als kadootjes en laten graveren met persoonlijke teksten. Deze waren erg goed geslaagd en ze kwamen ook nog eens ontzettend leuk ingepakt voor de kerst binnen. Al met al succeskado’s en al flink gebruikt inmiddels ook. Kortom ik zou deze winkel aan iedereen aanbevelen en ze krijgen van mij dan ook een dikke 10+. Bedankt Woodcarve !!

24. januar 2026
Logoen til Woodcarve

Svar fra Woodcarve

Wat een geweldige review, dankjewel! 🙌
Superleuk om te horen dat de pizzaplanken zo goed in de smaak vielen en dat ze al goed gebruikt zijn, precies waarvoor ze bedoeld zijn natuurlijk!

Een dikke 10+ terug voor jou als klant! 😊

Team Woodcarve

Een zeer tevreden klant

Opdracht is volledig naar wens uitgevoerd. Voor een klant van ons hebben we houten pallets op maat gemaakt en deze heet Woodcarve voorzien een ingebrand logo. De service en levertijd was volledig naar wens en het eindresultaat mag er zijn.

25. januar 2026

Veel keuze in producten van goede…

Veel keuze in producten van goede kwaliteit, zowel voor dagelijks gebruik (snijplank) als cadeautjes (o.a. spiegeltjes met naam).
De gepersonaliseerde artikelen zijn ook heel mooi geworden en met veel zorg gemaakt. De bestelling rond de feestdagen werd prachtig ingepakt bezorgd, zodat de bestelde producten zo onder de boom gelegd konden worden. Echt top!

23. desember 2025