Informasjon om virksomheten

1. Sengetøysbutikk
  2. Soveromsmøbler

Skrevet av virksomheten

Wonder Living er en dansk iværksættervirksomhed som producerer bæredygtigt bambus sengetøj, dyner, puder og meget mere i 100% bambus. Vores idé er skabt på baggrund af vores passion for ekstraordinær komfort på en ny og anderledes måde. Vi sover i gennemsnit 1/3 del af vores liv, og vi ved, hvor vigtig en god og sund søvn er, da vores søvn er en nødvendighed for at opnå en hverdag fyldt med energi og overskud. Vi har Danmark's største udvalg af bambussengetøj og vi first-movers på de fleste af vores produkter. Alle vores bambustekstiler produceres miljøforsvarligt via lyocell-metode, som foregår i et lukket kredsløb hvor op til 99,7% af resterne genbruges til næste produktion. Vi anvender kun 100% økologisk Moso bambus. Alle produkter fra Wonder Living er ligeledes OEKO-TEX certificeret, hvilket betyder, at det færdige produkt er testet fri for sundhedsskadelige stoffer.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

1k anmeldelser

Har svart på 77 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av to uker

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Meget dårlig kvaliteten på rullemadras

Meget dårlig kvaliteten på rullemadras, der jeg bestilte. Den smitter med fnug.

28. februar 2025

Hej Elena,

Tak for din anmeldelse, og jeg er ked af at høre, at du har haft problemer med fnug på rullemadrassen.
Som vi har skrevet på produktsiden, kan der forekomme produktionsfnug, som kan fjernes med støvsugning. Da disse problemer ikke lever op til vores standarder, tilbyder vi denne produktion til halv pris. En ny produktion forventes at være på lager i juni 2025.

Jeg håber, at dette kan afhjælpe situationen, og tak for din feedback, som hjælper os med at blive bedre.

Bedste hilsner,
Cecilie - Wonder Living

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Tilfreds, men

Super hurtig og pletfri betjening! Jeg er tilfreds

Miljøbevidst vare, men emballagemængden er rigelig.
Derfor kun 4 stjerner.

19. april 2024

Hej Lotte,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os! 🤗
Desuden takker jeg for din feedback omkring vores emballage. Jeg kan se, at du har købt produkter fra vores oprydningsudsalg fra en tidligere kollektion med vores gamle emballage, som senere er blevet skiftet ud. I dag er der kun er et papkort omkring produktet og vi forsøger hele tiden at beskytte produktet på bedste vis, samtidig med at undgå unødvendig emballage. Det er altid en svær balancegang, men vi gør vores absolut bedste for at imødekomme alle parter.

Jeg håber at du bliver rigtig glad for dit køb 💫

Bedste hilsner
Cecilie - Wonder Living

Gode vare til prisen

Gode vare til prisen. Kan varmt anbefales

17. oktober 2023

Hej Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner! 💫
Det er dejligt at høre, at du er glad for produkterne og at de har den rette pris🤗

Bedste hilsner
Cecilie fra Wonder Living

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Hej Jette.

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det dejligt at høre at du har haft en god oplevelse med service og levering🙏🙂

Rigtig god dag,
Emma fra Wonder Living

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget fint produkt der overrasker…

Meget fint produkt der overrasker virkelig positivt i eksklusiv kvalitet

8. januar 2022

Hej Mette,

Tusind tak for de 5 stjerner 😊🙏
Vi er meget glade for at høre, at du er positivt overrasket over produktet og at kvaliteten lever op til forventningerne

Vurdert til 5 av 5 stjerner

en veldig god bambusdyne ,raske…

en veldig god bambusdyne ,raske levering og fornøyde med service:)

1. desember 2021

Hej Shiba,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊🙏
Det er vi super glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse og at dynen lever op til forventningerne.

Du ønskes en god weekend og en glædelig jul 🎄

super service

Super service, hurtig levering. Alt fint

21. februar 2021

Hej Malene,

Mange tak for din anmeldelse! 😃🙏
Dejligt at det hele er som det skal være.

Super

Godt produkt

15. september 2020

Hej Anna,

Mange tak for din anmeldelse ! 😊🙏
Det glæder os at høre, at du er glad for produktet.
Det sætter vi stor pris på.

godt

godt det hele

7. desember 2018

Hej Linea,

Tak for din anmeldelse! :-)

Cecilie fra Wonder Living

Vis anmeldelser på alle språk. (1 267 anmeldelser)

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv