Kupujemy w rodzinie głównie buty Wojas. Są wygodne solidne i polskie. Jedno doświadczenie w historii "współpracy" z Wojas było przykre. Posłałem buty trekingowe daleko po gwarancji aby zwrócić Państ... Vis mer
Se hva andre synes
Polskie marki prawie zawsze robią na mnie lepsze wrażenie niż zagraniczne sieciówki. Jakość produktów jest o wiele wyższa, serwis i cena przystępna. Wykonanie obuwia zawsze dopracowane.
Duży wybór butów, które są świetnej jakości. Buty pasujące do wszelkich stylizacji. Bardzo atrakcyjne ceny i oferty promocyjne. Doskonała obsługa (w salonach Olimp i Vivo w Lublinie). Bezproblemowe zw... Vis mer
Usługi na wysokim poziomie, trochę jestem zawiedziona produktami, spodziewałam się bardziej przemyślanych produktów. Buty noszę w rozmiarze 40, kupowane w innych sklepach, a tu 40-tka była za ciasna,... Vis mer
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Dobre buty na razie.7
Dobry produkt,szybka dostawa
Lækre sko i den dyre ende
Lækre sko i den dyre ende. Polsk echo bare bedre
No niestety, kolejny raz reklamacja
No niestety, za każdym razem jak zamawiam obuwie przez ich stronę internetową to przychodzi uszkodzone. Po złożeniu reklamacji nawet nie przeproszą. Brak wymiany to duży minus. To było moje ostatnie zamówienie w tym sklepie. Poziom obsługi klienta na infolinii dobry, mailowy, pozostawia wiele do życzenia. Niestety, nie polecam.
Polecam wszystko ok
Nie mam uwag
Wojas to moja ulubiona firma
Wojas to profesjonalna firma. Buty są bardzo dobrze wykonane, zakupy są bezproblemowe a czas oczekiwania to chwila. Z przyjemnością do nich wracam.
Miła i fachowa obsługa
Miła i fachowa obsługa. Produkt wysokiej jakości. Miła niespodzianka w postaci rabatu.
WSPIERAJMY RODZIME FIRMY.
Jakość towaru z którego produkty zostały wykonane,cena- często można zakupić produkty w promocyjnej cenie.
Serwis , szeroki wachlarz możliwości zakupu ,dostawy płatności.Duże znaczenie dla mnie ma również to,ze jest to nasza polska firma.
Zawsze otrzymuje zamówienie na czas i o…
Zawsze otrzymuje zamówienie na czas i o wysokiej jakości
Moja ulubiona marka obuwnicza
Moja ulubiona marka obuwnicza. To co napisze, to nie żaden post za kasę, nie jestem z rodziny (a szkoda...), ani pracownikiem. Kiedyś zaufałem im raz i to był dobry wybór. Po pierwsze obuwie jest trwałe, wygodne i z dobrych materiałów. Znosiłem już parę, ale okres ich przydatności to nie 2 lata do gwarancji, albo i czasem mniej, ale zdecydowanie dłużej. Jeśli dbasz o buty i stosujesz odpowiednie środki, to mam skórzane sneakersy, które właśnie mają 4 rok i dalej w nich śmigam. Dodam, że lubię chodzić. Wygoda to również ważny element. Nie wiem jak inni, ale ja nabawiłem się paru odcisków od tandetnych butów, a tu żadnych problemów. Wygodna podeszwa, co nie zetrze się za chwilę, nogi nie bolą, bo ktoś żałuję trochę gumy na amortyzację. Materiały skórzane są dobrej jakości. W niektórych przypadkach po zdjęciu buta po całym dniu noszenia stopa ma "bukiet" jak wytwórnia sera. Tutaj nie dość, że buty nie przyswaja dziwnych zapachów po latach noszenia, to sprawiają, że stopa lepiej oddycha i nie wydziela żadnych dodatkowych aromatów. Bardzo dobra jakość w stosunku do ceny. Często można wyrwać jakąś promkę, a znając ich jakość nawet się wtedy nie zastanawiam. Miałem parę reklamacji w lacoste, nike czy u innych znanych producentów. Tu mimo, że mam mnóstwo ich butów (na ten moment 6 par) oraz jestem ich klientem od jakiś 10 lat, nie reklamowałem ani jednej. Jak to mówi pomarańczowy prezydent USA "Good job" i w tym przypadku to nie zabieg marketingowy. 🙂
Solidny Wojas jak zwykle
Kupuję produkty firmy Wojas i firm które ta firma ma w sprzedaży i nigdy się nie zawiodłem . Buty nie są najtańsze ale służą długo ,są bardzo wygodne , z naturalnych materiałów i długo wyglądają dobrze .
Szybka sprawna obsługa dobrze dobrany…
Szybka sprawna obsługa dobrze dobrany rozmiar
W Wojas widać dbałość o wykonanie
W Wojas widać dbałość o wykonanie — zarówno obuwie, jak i torebki są trwałe, estetyczne i dopracowane w detalach.Mam produkty Wojas — buty i torebki — i oceniam je jako bardzo solidne, trwałe oraz starannie wykonane.
Kupiłem już wiele butów z tej firmy i…
Kupiłem już wiele butów z tej firmy i zawsze byłem zadowolony, szczególnie z jakości i klasycznego wyglądu
Torebka pięknie wykonana
Torebka pięknie wykonana, niezwykle urokliwa. Produkt premium. Transakcja szybka, bezproblemowa. Polecam każdemu tego producenta. Jak zawsze trzyma poziom.
Beautiful, Well Made Shoes
Well made, beautiful leather shoes at an amazing price. They are shipped from Poland and took just under a week to arrive, but I was kept informed and sent tracking.
Byty dobrej jakości
Byty dobrej jakości, obsługa również dobra.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.