Echt een van het stevigste harnasje die we voor onze hond hebben gehad! Wij hebben het teddy adventure harnas in olive green. Het adventure harnas heeft sluitingen op 3 plekken waardoor het heel makke... Vis mer
Se hva andre synes
Snelle levering, tuigje besteld en 2/3 dage. later was t al binnen. heb zelf de maten opgemeten via t tabel en dit paste goed. nala mijn labrador van 22,5 kg draagt maat L het rode teddy tuigje met ha... Vis mer
Superblij met Woeffie! 🐾 De tuigjes en riempjes zijn niet alleen superleuk, maar ook van fijne kwaliteit. Mowgli draagt ze met veel plezier! Echt een aanrader voor iedere hondenliefhebber. 🤍
Snelle reactie op de vraag welke maten te bestellen, snel verzonden en de tuigjes + de riemen zijn echt heel mooi en fijn in gebruik. Ook de instructie video voor het goed afstellen is echt heel fijn.... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 80 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In love van Woeffie tuigjes!
Woeffie tegen gekomen op Instagram en vervolgens ook gaan volgen op tiktok. Hierdoor meerdere live’s meegekeken. Ik werd er helemaal enthousiast van. Ze kreeg binnenkort (toen destijds) een nieuwe collectie en toen dacht ik hier moet ik toch voor mijn eerste bestelling gaan. Waarom? Ze zie er mega leuk uit, maar ook hebben deze tuigjes een sluiting bij de nek, wat mij aansprak. Juist omdat ik nooit de juiste heb kunnen vinden, doordat het over het hoofd heen moest. Nu dus meteen 2 tuigjes besteld met bijpassende lijn en zakjeshouder. In love!!
Het verstellen van de tuigjes tot de juiste maat kost eventjes wat tijd, maar als die eenmaal goed zit is het helemaal genieten. Woeffie heeft mij instructie filmpjes gestuurd hoe je het tuigje kon verkleinen / vergroten. Dit hielp mij enorm!
Tijdens het wandelen al meerdere complimenten gekregen over het ‘i love chocolade’ tuigje! Prachtige donkerbruine kleur met hartjes.
Ook het ‘teddy beige’ tuigje staat mijn hond prachtig, al zeg ik het zelf!
Ik kom zeker terug bij Woeffie! 🤎
Dankjewel!
Nooit bij Woeffie kopen!
Bij Woeffie, Jade en haar moeder is het alleen maar ikke, ikke, ikke en de rest kan stikken!!
Zolang zij maar verkopen. Is er iets mis, dan geven ze niet thuis. Ook niet aan klanten die al jaren vaste klant zijn!

Svar fra Woeffie
Fantastisch tuigje
Wij hebben hier een fantastisch tuigje gekocht in een chocoladebruine kleur. Helemaal geweldig voor de winter en met bijpassende riem. Mijn hondje Bobby is er heel blij mee. Kwaliteit is super en heel eenvoudig te bedienen. Echt een aanrader!🫶🏼
FAN-TAS-TISCH 😍
Ik ben super blij met m’n tuigjes! 🫶🏽
M’n pupje trekt vrijwel niet meer aan de lijn en ze staan super schattig! ❤️
Super leuke webshop met mooie en goeie…
Super leuke webshop met mooie en goeie spullen van goed kwaliteit.
Ook krijg je een goeie hulp als je vragen hebt.
Leuke vriendelijke eigenaresse
Ik wordt nieuwe vast klant
Ik volg woeffie al een tijd op tiktok maar nooit iets besteld omdat wij geen hond hadden sinds oktober dit jaar hebben wij een pup en werd der bij woeffie een nieuwe collectie uitgebracht dus ik heb echt klaar gezeten om te kunnen bestellen een mooie teal tuig hand gemaakte riem en een vlooienbandje besteld eindelijk is het binnen gekomen en wauw ben zo enthousiast goede en stevige kwaliteit zit mooi en mijn pup kan nog mooi in de tuig groeien ik raad honden eigenaren hier je tuig te bestellen 💙🥰
Super behulpzaam en vriendelijk
Super behulpzaam en vriendelijk. De tuigjes zijn echt onze favoriet omdat ze niet over het hoofd heen hoeven. Werken perfect❤️
Super blij mee mooi tuigje zit geweldig
Super blij mee mooi tuigje zit geweldig
Wij zijn heel erg blij met ons tuigje…
Wij zijn heel erg blij met ons tuigje van Woeffie! We hebben de bruine teddy tuig met hartjes besteld. We waren opzoek naar een vervanger van ons tuigje van Ruffwear. Dat model zit Bambie het beste, maar moet helaas over het hoofd. Woeffie verkoopt hetzelfde model, en hoeft niet over het hoofd! Daarnaast is deze veel modieuzer! Wij gaan voor de lente/zomer zeker weer een tuigje bestellen. Aanrader!
Fijne tuigen!
Wat een ontzettend fijn bedrijf is Woeffie. Zoveel leuke tuigen, riemen en nog veeeel meer! Zo ontzettend blij met de tuigen die ik onlangs hier gekocht heb! Ondertussen al 5🫣. Ik merk aan mijn hond dat hij het fijner vind als het tuigje niet over zijn hoofdje heen hoeft! 🥰
Hele mooie tuigjes en ze zitten echt…
Hele mooie tuigjes en ze zitten echt perfect
3 dagen terug 2 super leuke bruine…
3 dagen terug 2 super leuke bruine tuigjes gekocht bij woeffie.com zowel de hondjes als de baasjes zijn ontzettend enthousiast
Ook onze chizhu wilde wel eens trekken maar met deze tuigjes merken we echt groot verschil dat dit ook afneemt
Veel liefs van ons en een pootje van benji en bux 🐕🐕
Leuke webshop,wat wils voor…
Leuke webshop,wat wils voor iedereen,prijs is top,betaalbare producten en super advies.
Zeker een aanrader.
Vandaag het tuigje voor onze maltezer…
Vandaag het tuigje voor onze maltezer meisje.
Ziet er mooi en degelijk uit.
Mooie velvet stof.
En heel fijn dat hij niet over het hoofd aan hoeft getrokken, daar heeft ze een hekel aan.
Lieve dame die deze tuigjes verkoopt
Kei blij met mijn tuigje
Onze Boeffie heeft een super tuigje op…
Onze Boeffie heeft een super tuigje op maat ontvangen, de maat advies klopte en onze pup is er super blij mee en daarbij staat het hem super goed😍
top!
2 tuigjes bij Woeffie besteld, ze zijn zo ontzettend leuk en zacht! heel snelle verzending en goed maat advies via tiktok!
Top producten
Ik kwam Woeffie tegen op TikTok en tijdens een live heb ik 2 tuigjes voor mijn Frenchies gekocht en 1 voor de kat. Alle tuigjes zitten perfect en staan geweldig! Het tuigje voor de kat was nog even een uitdaging, maar na contact te hebben gehad met Jade via Instagram is het helemaal goed gekomen.
Ik ben heel erg benieuwd naar de volgende collectie in november en heb mij ingeschreven voor de Early Access
Super tevreden!!
Vaak hier tuigjes en andere honden artikelen besteld. Erg tevreden over de kwaliteit en service! Altijd goed geholpen welke maat ik nodig heb voor mijn hond, past perfect en ziet er leuk uit. Verzending ook snel. Leuke live’s op tiktok waar je altijd een vraag mag stellen en dan goed advies krijgt. Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Geweldige producten
Geweldige producten, ontzettend leuk hoe deze jonge gedreven meid haar bedrijfje runt. Ik kreeg zelf van mijn dierenarts complimenten over het y-tuig dat ik bij woeffie had besteld, ik blijf hier zeker nog heel lang klant ☺️
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.