Waardeloos bedrijf. Had Nike air max1 besteld. Na 2 weken nog niets gehoord. Gemaild dat ik mijn bestelling nog steeds niet had ontvangen. Kreeg ik een email dat ze er achteraan zouden gaan. Vervolgen... Vis mer
Se hva andre synes
Online besteld terwijl de schoenen niet op voorraad waren in de winkel. Ik kreeg feedback via sociale media over de stand van zaken wanneer de schoenen bij hen geleverd zouden worden en daarna bij mij... Vis mer
Super snelle service, nog even voor de vakantie opzoek naar schoenen. De maat was niet in stock maar daar niet bij laten liggen, zelfde dag nog een berichtje gekregen dat het geregeld kon worden, en... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Authentic Sneakers,Streetwear & More
Kontaktopplysninger
Nederland
- wmifashion.com
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle service en mooi product
Snelle service en mooi product. Volgende bestelling is alweer geplaatst!
Goede ervaring mee precies wat ik had…
Goede ervaring mee precies wat ik had besteld .Duurt wat langer met bezorgen maar dat had ik al gelezen en dus rekening mee gehouden
Supergoed
Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar!
Snelle levering top
Zeer fijne website
Zeer fijne website. Erg duidelijk en redelijk snel in huis. Overal top!
Snelle levertijd goede vriendelijke…
Snelle levertijd goede vriendelijke communicatie
Zeer tevreden!
Heel fijn dat ik eindelijk bij jullie de schoenen gevonden heb die ik graag wilde, netjes verpakt en bij een vraag over de levering ook gelijk antwoord gekregen. Ik ben zeer tevreden!
Aanrader
Aanrader! Al meerdere paren hier gekocht. Prettig contact en mooi ingerichte winkel. Ben je op zoek naar een bepaald model, dan kun je een aanvraag doen en wordt er voor je gezocht. Super service en snelle levering.
Geduld is een schone zaak!
Ik vind het erg lang duren allemaal
Sneakers voor mijn zoon besteld op 27 oktober maar te klein, ben nu al 17 dagen bezig om de juiste schoenen binnen te krijgen, de juiste maat is nu onderweg en komt morgen binnen als het goed is, duurt wel erg lang!
Bij andere bedrijven heb je de volgende dag de schoenen al binnen, hier duurt dat sowieso al 8 dagen na besteld te hebben
Bij dit bedrijf ga ik geen schoenen meer bestellen, want mijn zoon heeft die schoenen echt snel nodig
Jammer
Levering deed veel te lang
Levering deed veel te lang. Ik had ook schoenen uit Duitsland besteld en die was er de volgende dag. Terwijl dit bedrijf een dorp verder op zit.
Super webshop & winkel!
Super webshop & winkel!! Heb daar mijn adidas campus leopard besteld, bleek uiteindelijk te groot, dus omgeruild in een kleinere maat! Goed contact & behulpzaam dacht ook zeker mee! Nu schoenen voor mn zusje besteld, en ook goed contact daarover gehad!!! Zeker een aanrader!! ☺️
Mooie winkel
Mooie winkel. Online schoenen besteld. Bezorgtijd (5 werkdagen) iets langer dan je tegenwoordig gewend bent maar het is zeker de moeite waard.
Bezorgtijd onduidelijk
Na besteld te hebben hoorde ik graag wanneer ik het pakket ongeveer zou kunnen verwachten.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.