Witjes Verzendhuis Anmeldelser

1 599

2,7

Ik bestel al jaren bij Witjes en altijd naar tevredenheid. Ik heb nooit klachten gehad over de leveringen, en ja helaas kunnen mijn dieren me niet vertellen of de snacks lekker zijn maar ik denk het w... Vis mer

Ad heeft me fantastisch geholpen tijdens mijn zoektocht naar pootbescherming voor mijn hond na een onverwachte ingreep. Na betaling werd dit direct verstuurd; de volgende dag ontvangen en kunnen geb... Vis mer

Schneller Versand, doch leider kam die Ware nicht an. Mich hätten die bestellten Artikel am 30.8. erreichen sollen. Irgendetwas auf dem Transportweg oder bei der Auslieferung ging jedoch schief.... Vis mer

25 juli 2019 bestelling geplaatst en betaald doch nooit iets ontvangen. Er was schijnbaar bij koerier DPD iets misgegaan maar Witjes is hier verantwoordelijk voor ! 2 x telefonisch contact gehad daa... Vis mer

1. Dyrebutikk

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Witjes Verzendhuis uw groothandel in dierenbenodigdheden. 20-40% korting op winkelprijzen. Verzending in binnen en buitenland. Groot assortiment, snel en veilig bestellen.

Under middels

2k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(1 599)

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Aankoop puppy/honden ren

Een mail gestuurd tav de aankoop van een puppyren. Deze was in paar weken behoorlijk in prijs gestegen. Er werd super met mij meegedacht en een net voorstel gedaan. Super fijne en snelle reactie en service! Top!

26. desember 2022

Perfecte service!!

We hadden na 10 maanden onze mooie krappaal kappot. Ik kreeg na 1 mail de volgende dag nieuwe onderdelen gestuurd zodat hij nu weer perfect in orde is.

12. desember 2022

Absoluut een aanrader

Absoluut een aanrader
Vrijwel direct een mail retour en super geholpen met speciale wensen
Zeldzaam tegenwoordig dat bedrijven zo goed meedenken

1. desember 2022

hondenkussen

We hadden een hondenkussen besteld maar er was een verkeerde vulling geleverd wegens een verkeerde omschrijving op een andere site. De juiste vulling is na 3 dagen juist geleverd. Zo een correcte, vriendelijke en snelle service !

17. november 2022

Goede service! Zeer tevreden

Onlangs een kattenren besteld via bol.com bij Witjes verzendhuis. Heel tevreden over de ren alleen bleken twee haakjes op een paneel verkeerd gelast te zijn waardoor de ren niet helemaal in elkaar gezet kon worden.
Via de mail contact gezocht en binnen een dag kreeg ik bericht dat er een nieuw paneel opgestuurd zou worden.

Zeer tevreden over de snelle en goede service.

Dank je wel!

15. november 2022

Top service

Mijn bestelling had ik op voorziene dag echter de koerierdienst had men pakje beschadigd.
Heb hen gemaild en dezelfde dag nog kwamen ze met een een voorstel om dit te compenseren.
Daarom maar 1 ding dat ik kan zeggen .
Top service

11. november 2022

Ontzettend goede service.

Ontzettend goede service.
Ik had een artikel besteld en pas na enkele maanden kwam ik erachter dat er iets mee aan de hand was.
Geen enkel probleem voor Witjesverzendhuis, "Tegoedbon meneer?".
Uitstekend.

4. november 2022

Prima klantenservice!

Er ontbrak iets aan mijn bestelling. Daarover had ik naar het verkeerde e-mailadres een melding gestuurd. Na iets minder dan een week na versturen van de mail gebeld en had alsnog wat ontbrak de volgende dag in huis. Top service!

12. oktober 2022

Ad heeft me fantastisch geholpen…

Na betaling werd dit direct verstuurd; de volgende dag ontvangen en kunnen gebruiken.
Indrukwekkend, de manier hoe jij mij hiermee hebt willen bijstaan. Nogmaals veel dank Ad. Alle complimenten!!

14. oktober 2022

Na mijn vraag over levertijd van een…

Na mijn vraag over levertijd van een artikel wat ik wilde bestellen, werd ik heel snel teruggebeld met voldoende informatie en kon ik bestellen.
Na betaling bleek, dat ik ten onrechte vervoerskosten had betaald. Hierover werd ik gebeld en werd uitgelegd, dat ik die kosten teruggestort zou krijgen.
Prima acties van Witjes!

13. oktober 2022

Een snelle verzending

Een vlotte, goede verzending.
Als ik vetbedden voor de hondjes nodig heb, bestel ik ze hier, ze hebben een enorm uitgebreide sortering vetbedden.
( alleen de DPD was prut, maar dat is niet de schuld van Witjes)

12. oktober 2022