Her finner jeg filmer etter min smak. Det er et lite minus at det innimellom dukker opp en del filmer som har vært der før, og ikke for så veldig lenge siden. Ellers så liker jeg With Love veldig godt... Vis mer
Jeg liker de filmene og seriene dere sender. Det som jeg har opplevd noen ganger er at en ny episode av en serie skal komme på mandag og det tar flere dager før den blir vist. (Jeg har fått sett epi... Vis mer
Har ikke hatt tid til å se så mye ennå. Det jeg har sett er bra. Men jeg har flere ganger bedt om å få endre passord, men får ikke noen mail fra dere. Det er det negative.
Har hatt litt problemer med pålogging og blitt belastet 2 ganger med månedsbetaling. Har bare en tilgang og pålogging. Håper dette kan bli ordnet. Ellers mye fint å se på.
WithLove is the streaming service dedicated to Romance and Feelgood films and series. Already having captivated more than 550,000 fans, WithLove offers you the ultimate destination with for feel-good storytelling blending romance, drama, and mystery into one comforting escape. Available across 11 countries, WithLove helps members switch off, recharge and enjoy comforting entertainment without overthinking what to watch.
Nederland
- info@withlove.tv
- withlove.tv
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 30 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
DE LATER SOM AT DE ER HULU
DE LATER SOM AT DE ER HULU. IKKE ABONNER FOR GUDS SKYLD!!!
Tungvint side
Lurte meg til sine nettsider via falske…
Lurte meg til sine nettsider via falske google annonser og utga seg for å være Hulu!
Har raportert inn annonsene men bare det at de bruker slike triks, tyder på at man ikke kan stole på noe av det de leverer.
Appen virker ikke
Appen virker ikke. Får se trailere delvis, men ingen filmer. Meget misfornøyd og blir ikke forlengelse etter prøvetid.
Får ikke startet filmene jeg vil se
Får ikke startet filmene jeg vil se. Når jeg setter på filmen skjer det ingenting. Trailere fungerer. Problemet har oppstått for 1 mnd siden.

Svar fra WithLove
Gode filmer og serier, men appen fungerer ikke.
Gode filmer og serier, men appen er nesten ubrukelig på både tv, mobil og nettbrett. Nettsiden funker fint, men er irriterende å måtte koble opp pc-en til tven for å kunne se på noe som burde kunne sees på appen.

Feilmeldinger
Får plutselig opp feilmelding på alle filmene, og har meldt det inn til kundeservice. Tilbakemeldingene er mangelfulle og lite hjelpsomme. Har også prøvd det de foreslår, uten hell.
Ovennevnte skjedde plutselig, og det er frustrerende å ikke få hjelp.

Meget fornøyd
Veldig fornøyd bra filmer❤️
Er så glad det er et sted jeg kan finne…
Er så glad det er et sted jeg kan finne filmer som er koselige,uten stygt språk,og som hele familien kan se sammen.
Variert innhold,gleder meg til høst og julefilmer
Ei veldig fin side
Ei veldig fin side, med mange koselige filmer til en overkommelig pris😊 Hadde vært veldig kjekt om det hadde kommet en app, sånn at mann slapp og gå via internett, noe som kan være litt kronglete på tv😊
Jeg er fornøyd med utvalget
Jeg er fornøyd med utvalget. Men det er ofte problemer med og komme inn på appen filmer og serier

Liker alle filmene
Liker alle filmene. De er midt i blinken for meg. Er ikke så glad i serier.
Det eneste som trekker ned, er at det kommer ut for få nye romantiske filmer.
Det skulle vært mye mere å velge i.
Koser meg med filmene pådenne…
Koser meg med filmene pådenne kanalen,har enda funnet 1 film som jeg ikke har gledet meg til å se på.
Bra sida… tar lite väl lång tid innan…
Bra sida… tar lite väl lång tid innan det kommer in nya filmer på sidan tycker jag..
Kunne godt ha sendt alle serien av…
Kunne godt ha sendt alle serien av heartland. Uten om å.måtte vente 1-2 på neste serie. Detter litt av serien da. Ellers også bytte litt oftere filmer😁 ellers veldig fornøyd 👍👍
With love fortjener 5 stjerner.
Veldig fornøyd med filmene
Veldig fornøyd med filmene. Dumt at det ikke går an å se på filmene fra utlandet.