Superkwaliteit verhoger Wij gaan deze nog jaren gebruiken. Helaas duurde het even voordat we hem hadden, maar dit had te maken met allerlei issues die buiten de macht van Wassistand lag. Dikke pri... Vis mer
Se hva andre synes
Levering had wat vertraging maar is uiteindelijk helemaal goed gekomen. Bram Kingma heeft telefonisch ons prima op de hoogte gebracht over het hoe en waarom. Morgen gaan we de verhoger installeren.
De levering was veel later dan aangekondigd , en gezien we op werkbezoek moesten voor voor 3 weken, waarschijnlijk retour gezend. Wel goede interactie met verkoper.
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Witgoedverhoger.nl maakt het leven van consumenten en bedrijven makkelijker door een ergonomisch product aan te bieden dat het gebruik van witgoed apparaten makkelijker maakt. De witgoedverhoger zorgt ervoor dat je niet meer diep hoeft te bukken en voorkomt geluidsoverlast bij het gebruik van de witgoed apparaten. Tegelijkertijd is de wasmachine verhoger een stijlvolle toevoeging voor ieder huis of bedrijfspand.
Kontaktopplysninger
Resedastraat 1-6, 9713TN, Groningen, Nederland
- +316 42 79 56 78
- info@witgoedverhoger.nl
- witgoedverhoger.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Absoluut geweldig
De witgoedverhoger van witgoedverhoger.nl is absoluut geweldig! Het stevige ontwerp, verstelbaarheid en handige opbergruimte maken het een must-have voor elke wasruimte. Het verbetert de waservaring en voegt stijl toe. Een uitstekende aankoop die ik sterk aanbeveel!
Stevig product, chique uitstraling
Stevig product. De afmetingen zijn precies goed waardoor de opstelling van de wasmachine en droger een chique uitstraling heeft. Daarnaast vergemakkelijkt het dagelijks gebruik van de machines. Wij willen niet meer anders
Zeer degelijk product.
We gebruiken deze verhogers voor onze klanten. Het model heeft de juiste afmetingen voor het plaatsen van twee wasmanden. Ook vinden wij het opstaande randje een groot voordeel, mocht er een keer onbalans in de wasmachine ontstaan dan kan hij niet van de verhoger af vallen.
Super verhoger
Het was een duur product in de aanschaf maar ik ben heel blij dat ik het uiteindelijk heb gedaan. Het is een prachtstuk voor in mijn washok en helpt me in de werkzaamheden. Stevig en degelijk product!
Erg mooie witgoedverhogers
Erg mooie witgoedverhogers, had ik ze maar eerder ontdekt!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.