Se hva andre synes

Selskapet har svart

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Wel wat problemen ervaren met dit casino, maar dat wordt elke keer netjes opgelost. Ze zijn nieuw, en dat merk je ookwel. Gelukkig doen ze wel echt wat met de feedback. Meerdere uitbetalinge... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Kasino og veddeløp på nett

Skrevet av virksomheten

Winz is jouw online casino in Nederland voor maximaal speelplezier en topservice. Met een vergunning van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) speel je bij ons in een veilige en eerlijke omgeving. Heb je een vraag? Ons team staat snel voor je klaar. En natuurlijk staat verantwoord spelen altijd voorop, zodat je zorgeloos kunt genieten binnen je eigen grenzen.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb sinds enkele dagen een account…

Ik heb sinds enkele dagen een account en tot nu toe heb ik ook wat uit kunnen betalen. Maar dat is altijd wanneer je nieuw bent, is mijn ervaring. Uitbetalingen gaan snel, maar ik ondervind veel storingen in het spel en ik kan nergens mijn bonus of vrije spellen terugvinden. Welke ik bij mijn storting zou moeten krijgen.

18. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helaas waardeer geld op met andere bank…

Helaas waardeer geld op met andere bank wel op mij naam word afgewezen vervolgens is mij geld niet terug geboekt dag 2 in de chat geven ze aan dat dit normaal is andere casino,s verwerken dit instant ! Binnen 1uur jammer

18. mai 2026

Uitbetaling

Vind het heel vreemd dat wanneer k 30euro laat uitbetalen het geld binnen 2 tellen op mijn rekening staat en op het moment dat ik 1000euro wil uitbetalen duurt het een eeuwigheid.

16. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooie spellen prima uitbetaling is…

Mooie spellen prima uitbetaling is gewoon een van de beste online casino's top

15. mai 2026

Beste,

Bedankt voor de mooie review.

Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met Winz. Daar doen we het voor!

Pay immediately

Pay immediately

14. mai 2026

Hi Fast,

Bedankt voor de positieve review en leuk om te horen dat je tevreden bent met de snelle uitbetalingen bij Winz.

Makkelijk en direct

12. mai 2026

Hoi Angela,

Bedankt voor je mooie review.

Fijn om te lezen dat je ervaring met Winz makkelijk en direct was. Dat waarderen we enorm.

Leuke site

Leuke site, nog niet eerder van gehoord, maar zeker de moeite waard. Alleen de bonus voor het starten nooit gekregen dus pas op!

12. mai 2026

Beste Emiel,

Bedankt voor je review en je positieve woorden over Winz. Fijn om te lezen dat je onze site de moeite waard vindt.

Het zijn oplichters

Het zijn oplichters. Ik voldoe aan aan de voorwaarden van de bonus zoals de 100 euro cashback bij storting en ook meer dan 15 keer rondgespeeld toch weigeren ze te storten. Daarnaast sta ik in het Crucks geregistreerd maar ze laten toch nog gokken. in 4 weken tijd ruim 800 euro verloren....

11. mai 2026

Beste JvB,

Wij hebben zojuist de informatie opgevraagd via Trustpilot en zien deze graag tegemoet om inhoudelijk mee te kijken naar jouw situatie.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Klantenservice is ruk kan geen account…

Klantenservice is ruk kan geen account aanmaken geen hulp van hun blijkbaar vinden ze nieuwe klanten niet goed

9. mai 2026

Beste Robin,

We kijken graag inhoudelijk met je mee op dit op te lossen maar hebben daar wel jouw gegevens voor nodig. Ik heb zojuist de informatie opgevraagd via Trustpilot.

Je kan uiteraard ook de klantenservice contacteren zodat we je kunnen helpen met de registratie. We helpen je graag verder.

3 stortingen van 100 euro per stuk

3 stortingen van 100 euro per stuk. Eerste storting zakte ik helemaal naar 8 euro waarna ik een bonus pakte en op welgeteld 107 euro kwam. WOW 7 hele euro's winst. Hierna direct naar nul, 2e en 3e storting net zo. NUL SPELPLEZIER!!!! Echt niet normaal gewoon waarom doe ik mezelf dit aan... hier moet ik gewoon 2 a 3 dagen voor werken. En hunnie troggelen het je gewoon in een half uurtje af. Absoluut 1 van de allerslechtste casino's in NL

8. mai 2026

Hi dealer wheeler,

De uitkomsten van onze spellen zijn voor iedere speler gelijk en gebaseerd op RNG en RTP. Daarnaast worden onze spellen gecertificeerd en getest door KSA-erkende testing labs, waardoor wij geen invloed hebben op de speluitkomsten.

Verantwoord spelen vinden wij erg belangrijk. Op onze website vind je meer informatie, tips en hulpmiddelen om controle te houden over je speelgedrag, zoals het instellen van limieten en speelpauzes.

Meer informatie vind je via:

3 dagen wachten voor uitbetaling

Zogenaamd 3 dagen wachten voor uit betaling

6. mai 2026

Hi Kun Sert,

Een verwerkingstijd van 3 dagen is niet gebruikelijk. Wij zoeken daarom graag voor je uit wat er in jouw situatie is gebeurd.

Indien je jouw gegevens met ons deelt, kunnen wij dit nader onderzoeken.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Eerlijk en betrouwbaar

Ik heb er nog niet zoveel gewonnen, maar de bonussen zijn eerlijk en netjes. Daarom alleen al een casino om terug te keren.

3. mai 2026

Hi MJ,

Bedankt voor je eerlijke review en fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bonussen en voorwaarden!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Slechte casino weinig spel vermaak…

Slechte casino weinig spel vermaak bonussen worden niet verzilverd etc ,helpdesk is niet flexibel om de bonus te activeren .PAS OP bij deze casino !!!!!!!!!!!🤑

1. mai 2026

Beste Rod,

Dank je wel voor het aanleveren van je gegevens.

Helaas hebben wij op basis van de door jou verstrekte informatie geen account kunnen vinden. Zou je je gegevens nogmaals willen controleren en opnieuw met ons willen delen?

Zodra wij de juiste gegevens ontvangen, kunnen wij jouw melding verder onderzoeken.

Goede eerlijke site

30. april 2026

Svar fra Winz.nl - Online Casino

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Daar doen we het voor!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

De reviews over dat je hier snel alles…

De reviews over dat je hier snel alles verliest klopt, ik heb hier nu een paar keer gespeeld en binnen 10 minuten was het balans weer op, geen speel plezier te vinden. En dat is een slechte instelling als het gaat om return to player op langer termijn als je niks wint, en blijvend niks wint, ik heb dan ook geen een keer iets nuttigs gehad om verder te kunnen spelen.

Dramatische ervaring, en ik adviseer hier niet je geld naar toe te sturen! Betere alternatieven, ook is de welkomst bonus een grote misleiding maar ze zullen zeggen van niet.

Gaan ze me gegevens opvragen om te denken dat ik een of andere bot ben ofzo, geloof me ik heb me ook direct uitgeschreven, knettergek eigenlijk dat ze niet eens fatsoenlijk bemiddelen, als je de reviews leest ga je dan zelf geen onder zoek starten, als jullie dan toch geen invloed hebben hè op de machines?

Er stinkt als dat er iets goed mis is met dit casino, en zojuist ook een melding gedaan naar de KSA, we moeten deze casino’s zien op te doeken, de overheid is een slecht grond.

24. april 2026

Beste Thomas,

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd.

De uitkomsten van onze spellen zijn voor iedere speler gelijk en gebaseerd op RNG en RTP. Daarbij geldt dat RTP wordt berekend over een langere periode en geen garantie geeft over individuele sessies of korte speelmomenten.

Ook voor de welkomstbonus gelden specifieke voorwaarden. We vinden het jammer als dit als onduidelijk of misleidend is ervaren.

Onze bonusvoorwaarden staan op de website vermeld:

Mocht je vragen hebben over je speelervaring of de bonusvoorwaarden, dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Erik

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zeer slechte casino mensen moeten…

Zeer slechte casino mensen moeten melding maken bij ksa. De welkomstbonus is pure misleiding l. Je krijgt het niet na het vrijspelen. Wat Oplichters. Kijk maar uit hier

22. april 2026

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te lezen dat je deze indruk hebt gekregen van onze welkomstbonus.

Graag lichten we toe dat de cashbonus binnen deze actie niet direct bij storting wordt toegevoegd. Na het voldoen aan de inzetvereiste van 15x het stortbedrag, wordt de cashbonus toegekend aan het cashsaldo. Deze bonus is daarna direct uitbetaalbaar en kent geen aanvullende inzetvereisten.

We begrijpen dat dit vragen kan oproepen. Mocht je willen dat we jouw situatie inhoudelijk nakijken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

100% stortingsbonus misleidend.

Over winkansen en dergelijke ga ik mij niet uitlaten. Daarvoor heb ik te kort gespeeld. Weliswaar een hoop dode spins, maar dat wijt ik gewoon aan variantie.

Waarom ik ontevreden ben: De 100% stortingsbonus staat nogal misleidend omschreven. Er word gesproken van 15x wager van je gestorte bedrag, bij een 100% stortingsbonus. Om voor de bonus in aanmerking te komen dien je dus 15x je eigen storting rond te spelen. Dat vind ik onzin. Meeste casino’s hebben de wagering voorwaarden gekoppeld aan de bonusgelden en zodoende speel je dus ook echt met bonusgeld. Erg misleidend en voor mij reden genoeg om direct mijn account te sluiten.

20. april 2026

Beste Danny,

Bedankt voor je feedback!

Vervelend om te horen dat onze welkomstbonus voor jou misleidend overkwam. Onze bonus werkt anders dan een bonus met bonussaldo: je speelt 15x je storting rond en zodra je aan de inzetvereiste voldoet, wordt het bonusbedrag direct als cash bijgeschreven en kun je dit meteen uitcashen. We nemen je feedback serieus en zullen nogmaals beoordelen of we dit in onze communicatie duidelijker kunnen toelichten.

Mocht je hier nog vragen over hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.

Winz.nl

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv